Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ

Тя разкри факти около троловете на "Възраждане"
16 окт 2022 20:26, Нели Христова
105
Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Армия от интернет тролове обслужва “Възраждане”. Това твърди вече бившата депутатка от партията Елена Гунчева. В “Срещу течението” тя разказва, че задачите се дават на две групи - срещу кого да се пише и как да бъде възхваляван лидерът.

"Почти всеки член на "Възраждане" има по няколко профила, включително маркетинг специалистите. Троловете се включват, когато се спомене партията. Има една асистентка по PR, която е от Варна и организира тролски атаки. Например при интервю на Костадинов има затворени групи, в които се спускат задачи, като писане на положителни коментари. Една от тези групи е Бот, другата е Възрожденци. Ако някой нарече Костадинов Копейкин, започват да го защитават, а конкретният потребител обиждан и критикуван. Дори му се докладва профила. Указанията ги дава ръководството на партията, Николай Дренчев, Цончо Ганев. Мен ме атакуваха хиляди профили, с по 15 приятели, виждала съм ги в споменатите групи", разкрива Гунчева.

Според нея може и да не става дума за пари, а за обещания за депутатско място. "Чувала съм как Костадинов казва да гласуваме "за" всички предложения на ГЕРБ. Десислава Атанасова често идваше в нашата стая, а той често говореше с хора от ГЕРБ. Никой от нас нямаше право на собствено мнение. При гласуването на Закона за съдебната власт ни бе наредено да гласуваме половината "за", другата половина "против", "за да се харесаме на съдиите". Илюзорно е "Възраждане" да се включи в управлението като първа политическа сила", посочва тя. И уточнява, че постът ѝ, който гласеше, че Русия би могла да улучи с ракета Министерския съвет, е бил ироничен и не е донесъл последствия за нея. Освен това не съжалява за него.

Решава да не се кандидатира за депутат в новия парламент, въпреки че е имала предложения. "Предполагам, че скоро ще има нови избори, ще изчакам. Смятам, че е време да се погрижа за личния си живот, политиката ми показа достатъчно. С мъжа ми се запознахме на протест срещу корупцията по време на Борисов. Сега се оказва, че не сме постигнали нищо. Вярвам, че България трябва да бъде над всичко. Семейството ни споделя русофилски ценности, но границата са интересите на България", споделя Гунчева.

По думите ѝ е нередно да се премахват паметници, защото съхраняват паметта. "Хората не харесват ЕС и НАТО, а целият вот против тях, се насочва към "Възраждане". Имам и още чатове, които показват истината. Допускат се доста грешки и се опорочава идеята на партията", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
3
 
! Отговори
Езраждане преди 1 година
Аре ся всеки ги е виждал тия ***. Аз не бях влизал във фб отдавна, то на нищо не мяза тва нещо вече. Пълно е с фалш профили, фалш. новини, само спам. Има сумати на *** ***, които дори не си знаят пола, пише че е жена па в мъжки род ти влиза, тотал щетъ
55
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аби да ,на троловете на Възраждане не им харесва да ги извадят от сянката! Цялата ви партия е фалшива и ще се спука, като сапунен балон!
54
9
 
14
 
! Отговори
По същество преди 1 година
За "интернет троловете" на Възраждане лъжите на тази госпожа нямат много значение. Няма такива перфектни конспирации в България
53
22
 
21
 
! Отговори
ШАЙКА преди 1 година
КОПЕЙКИН СИ КУПИ От СУБСИДИИ нова къща и кола а ние духаме супата.....
52
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имат медийна стратегия, при това добра, и какво.
51
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То си е очевидно, ама народа е сляп и ***, особенно се отнася за гласоподавателите на Възраждане.
50
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От сигурен източник знам че партията е основана с пари от ГЕРБ. Така че не се учудвам.
49
11
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Това че Анонимните атлантически т-ролове ходите на инструктаж при Херо Мустафа, не значи че всички са като вас, вие съдите спрямо делата си ли? Мислите че като вие сте пре-датели на България и сте се продали за 20 цента и всички са пре-датели ли? Бъркате. Моето мнение е безплатно :)
48
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мога да се съмнявам в думите й, защото описаното от нея напълно пасва на методите по които действа репресивна власт в Русия с противниците й - Копейкин добре ги е усвоил или е бил добре инструктиран от руски спецове от посолството как се действа срещу "враговете ". Копейкин се провали обаче.
47
10
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Забавлявам се с "нашите" евроатлантически т-ролове :) маи пропагандата да плюете по Константинов се оказа трудна задача да плоските ви умове :) Даите да говорим за Костадин Копейкин хахаха прочетохте ли Гогол хахаха или кои ще заслужи приза Иванчо Хаджипенчович. Не мълчете даите да го обсъдим :)
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 49 ------с кандидати като фолкпевци , политически номади , американски майкопродавци , няма да има и 30 % активност
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тутанкамон
44
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха, на следващите избори, ако гласуват 75 %, мижавите 10% на *** няма ли да станат под 4% .Не мога да петня българското Възраждане с името на путинска партия.
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А още по-странно е как Нинова тръгва да преговаря с Иванов , а отказва да комуникира с Костадинов . И тя ли прегърна евроатлантизма . Разправят ,че и Станишев щял да се връща у нас .. Не можа ли да си уреди служба в Брюксел
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лично на мен не ми хресва сегашното поведение на Гунчева . Преди да влезе в политиката си пишеше интерсни и достоверни статии , постове . Сега - само плюене и вадене на кирливи ризки
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да продължават другите с това -' Украйна на първо място " и ще се гласува за "Възраждане" . Не остават друг избор Борисов , иванов , Петков
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кво , видно е , че големите партии ползват *** и кво . Нима ще ми променят мнението по дадена тема . Ами няма
39
12
 
12
 
! Отговори
Трол преди 1 година
армията е от *** е 10% на тези избори, на другите ще сме още повече. Време е за Възраждане!
38
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гунчева се оказа поредния срам в политиката, чиято персона изгря с патриотичен патос, за да свърши като пробита личност, която си подсигурява светлото бъдеще за сметка на избирателите и на гърба на мизерния живот на българина.
37
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елена Гунчева се продаде за пост на нотариус в Пловдив и милион в джоба, за да помогне на ПП в Народното събрание.Гунчева предаде партия Възраждане, благодарение на която влезе в парламента и реши, че ще остане депутат, защото е поела ангажимент към ПП.