Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ

Тя разкри факти около троловете на "Възраждане"
16 окт 2022 20:26, Нели Христова
105
Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Армия от интернет тролове обслужва “Възраждане”. Това твърди вече бившата депутатка от партията Елена Гунчева. В “Срещу течението” тя разказва, че задачите се дават на две групи - срещу кого да се пише и как да бъде възхваляван лидерът.

"Почти всеки член на "Възраждане" има по няколко профила, включително маркетинг специалистите. Троловете се включват, когато се спомене партията. Има една асистентка по PR, която е от Варна и организира тролски атаки. Например при интервю на Костадинов има затворени групи, в които се спускат задачи, като писане на положителни коментари. Една от тези групи е Бот, другата е Възрожденци. Ако някой нарече Костадинов Копейкин, започват да го защитават, а конкретният потребител обиждан и критикуван. Дори му се докладва профила. Указанията ги дава ръководството на партията, Николай Дренчев, Цончо Ганев. Мен ме атакуваха хиляди профили, с по 15 приятели, виждала съм ги в споменатите групи", разкрива Гунчева.

Според нея може и да не става дума за пари, а за обещания за депутатско място. "Чувала съм как Костадинов казва да гласуваме "за" всички предложения на ГЕРБ. Десислава Атанасова често идваше в нашата стая, а той често говореше с хора от ГЕРБ. Никой от нас нямаше право на собствено мнение. При гласуването на Закона за съдебната власт ни бе наредено да гласуваме половината "за", другата половина "против", "за да се харесаме на съдиите". Илюзорно е "Възраждане" да се включи в управлението като първа политическа сила", посочва тя. И уточнява, че постът ѝ, който гласеше, че Русия би могла да улучи с ракета Министерския съвет, е бил ироничен и не е донесъл последствия за нея. Освен това не съжалява за него.

Решава да не се кандидатира за депутат в новия парламент, въпреки че е имала предложения. "Предполагам, че скоро ще има нови избори, ще изчакам. Смятам, че е време да се погрижа за личния си живот, политиката ми показа достатъчно. С мъжа ми се запознахме на протест срещу корупцията по време на Борисов. Сега се оказва, че не сме постигнали нищо. Вярвам, че България трябва да бъде над всичко. Семейството ни споделя русофилски ценности, но границата са интересите на България", споделя Гунчева.

По думите ѝ е нередно да се премахват паметници, защото съхраняват паметта. "Хората не харесват ЕС и НАТО, а целият вот против тях, се насочва към "Възраждане". Имам и още чатове, които показват истината. Допускат се доста грешки и се опорочава идеята на партията", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е най-големия продажник в тоя парламент. Достатъчно е да му подхвърлят едно кокълче и ще се завърти като фурнаджийска лопата.
15
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази ако беше читава нямаше да си тръгне точно когато пазаруваха депутати. И нямаше да лъже че е болна. Явно са я купили и сега продължава със задачата.
14
11
 
8
 
! Отговори
Trol съм аз преди 1 година
Копейкин каза да не се включваме под тая статия. Да не се издадем. Затва под тая статия коментарите ще са малко. Тука днеска ще коментират само честните неграмотните, безработните и некадърниците, които са истинските фенове на тоя Лъжец и мошенник. Пожелавам ви приятно прекарване с четивото на безумците коментатори:) :) :)
13
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е нужно да вярваш на Костадинов за да гласуваш за Възраждане.
12
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спокойно, еднодневки много. Атака е пример. Българите ще се усетят, че ЕС и НАТО са бъдещето, а не агресорът Русия, дето избива невинни граждани с дронове, защото няма мъжество да излезе на бойното поле. Една 30 милионна Украйна ги смачка.
11
18
 
17
 
! Отговори
Така е преди 1 година
Предимно платени пишат, кой нормален има файда да си губи времето безсмислено пишейки колко велик е копейката
10
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предател веднъж, предател винаги! Не става въпрос за Възраждане, а по принцип!
9
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувайте пак за тези през март. Тъ па на ри. Цивилизацията откъде е дошла, от запад, или от сибирските полета.
8
7
 
5
 
! Отговори
Петров преди 1 година
До Анонимен"С мъжа ми се запознахме на протест", пише в интервюто ама не знам какво подразбира под мъж.
7
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е скрита лимонка на БСП, но и дълбока резерва на ГЕРБ в случай че нещо се обърка!
6
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейката сега ще чрати армията от троловете.
5
5
 
11
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Той и Славчо си говореше с Бойко Банкянскио и какво от това?
4
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая про тив на лелка нищо няма да постигне с тея лакърдии.
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е и?
2
6
 
31
 
! Отговори
да питам преди 1 година
абе гунчева , що не ги каза тия работи до като беше у възраждане ?
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм