Гюров: Парламентът заработи на бързи обороти

Право на президента е да прецени как да раздаде мандатите
8
Гюров: Парламентът заработи на бързи обороти
Снимка: архив, БГНЕС

Според председателя на ПГ на ПП Андрей Гюров парламентът вече е заработил на бързи обороти.

Още по темата
Той смята, че има много неща, които трябва да се свършат и могат да работят дори и преди излъчването на редовно правителство.

Право на президента е да прецени как трябва да бъдат раздадени мандатите и колко време ще отнемат отделните консултации, коментира още Гюров.

Той уточни, че на Председателския съвет е било решено бързото формиране на постоянните комисии в Народното събрание в срок до края на тази седмица.

Относно предложенията на ГЕРБ и на ДБ за предоставянето на военна помощ на Украйна Гюров каза, че депутатите от ПП първо ще се запознаят с конкретните предложения и тогава ще решат дали те се припокриват с техните възгледи и кое предложение биха подкрепили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА ЗАРАБОТИ НА БЪРЗИ,НО НАПРАЗНИ ОБОРОТИ!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8 месеца на власт и няколко в служебно правителство преди това - резултати никакви. Само подготовка и анализи. Имайки това предвид ПП имат интересно разбиране за това какво значи високи обороти.
3
1
 
6
 
! Отговори
33 преди 1 година
Прочети Конституцията, неграмот.нико, кратка е. Президентът не преЦЕНЯ. Първи и втори мандат, съгласно Конституцията се дава на първата спечелила най-много гласове партия, респ. втория мандат за втората партия, само за третата преЦЕНЯ. Ако все пак ти се стори, че нямаш капацитет /умствен/ да прочетеш Основния закон, то виж чл. 99, ал. 1-7. Точно десет реда са.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
УжасТ!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко ли трябва да си глупаво за да гласуваш за това??????