Кирил Петков: ГЕРБ ще имат лукса да знаят кои политики ще подкрепим

Въпреки това ПП няма да застане зад ГЕРБ за правителство
Обновена: 31 окт 2022 11:29 | 31 окт 2022 11:28, Нели Христова
90

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Ние ще бъдем най-предвидимата опозиция зад мандатоносителя, който ще бъде ГЕРБ, обеща Кирил Петков след като "Продължаваме промяната" се срещна с президента Румен Радев.

"Те ще имат лукса да знаят по кои политики ще подкрепим едно правителство и по кои няма. Второто нещо, което обаче заявихме, е, че нашите предизборни обещания ще бъдат спазени и българските граждани ще трябва да свикнат, че партиите трябва да спазват своите обещание, ето защо заявихме, че първия мандат няма да бъде подкрепен", каза още Петков.

Още по темата

"Да бъдат актуализирани 16-те политики е изключително важно. Знаете, че по Закона за публичните финанси днес е крайният срок, в който трябва да бъде внесен бюджет от МС в НС. Знаете, че ако МС не внесе бюджен, НС няма как да инициира само това нещо. Така че ние призовахме президента правителството да изпълни това си задължение", каза на свой ред Асен Василев.

"Ще водим разговори с всички политически сили", допълни Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Абе не знам какви са луксовете на ГЕРБ в момента, но за луксовете на тези от Сектата на кумците, кумиците и любовниците се говори много, както за безплатните гощавки на Кокорчо в стола на ведомството, така и за пиците гранирани с био малини и боровинки и специалната италианска вода на Кирето и гугъЛена, а и за представителните разхдои на кирето с македонските му колеги, които струват на данъкоплатеца по 18 бона за вечеря ... !!!
45
4
 
6
 
! Отговори
Беновска пипа преди 1 година
В предишния парламент Герб+ДПС+Възраждане имаха под 50%. В сегашния парламент имат над 50%. В Следващия само Герб и ДПС ще имат над 50%. Очевидно е, че изчегъртването няма как да се случи. Единственият разумен изход е да се състави правителство в този парламент, което ще ограничи безобразията на Герб.
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12 "Дълги години...", звучиш стар и изкуфял. По-добре не гласувай. И без теб ще съмне.
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политики на схеми, скрити зад оправданието - войната в Украина. Ето ви една, която започна месеци преди войната - дефицит на лекарства.
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога повече грешката ПП на власт !
41
3
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Тия двамата трябва да се подкрепят един друг в затвора.
40
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 42, и какво можем да очакваме от мафията ГЕРБ - Пеевски, с присъдружните им партии Възраждане и ИТН, освен да свалят всеки който им блокира далаверите, като тази на Капитан Андреево? Далавера за милиарди, както стана ясно
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24 Измамникът Петков, заедно с половинката и антуража си, бе инсталиран във властта, точно заради това, да елиминира Борисов и ГЕРБ. Поради това, че не успя, получи решение от два съда, че арестът на Борисов е незаконен, както и критика от Брюксел. Понеже нищо друго не умее, бе пуснат по течението. ПП е вече минало.
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
36 "***" ПП, бе свалена с вот на недоверие, за първи път в историята на България.
37
0
 
2
 
! Отговори
Da ama преди 1 година
До Сетих се- Да ама много по смачкан вариант
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кокорчо заприлича на Прасчо, откакто влезе във властта. Нищо чудно, с любимото му "зеле със свинско". Все то му е в устата.
35
2
 
2
 
! Отговори
Сетих се преди 1 година
Най после се сетих на кого ми напомня Асенчо. На бащата на Раян от ОринджКаунти :)
34
4
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
Програма като хората няма нито една партия - жалка картина е политическият живот в България. Ясно е че Кирето ще му седне на Бойко в скута .... за пари какво ли неправят хората, аз дори ходя на работа
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са мошеници, не знам кой още не ги е видял?
32
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавата тpолска пас*мина пак окендзала целия форум! Отдалеч си личите с еднотипните коментари и коеф. на интелигентност силно клонящ към НУЛА! Поне да ви плащаха някакви нормални хонорари, а като съм чувал от мои приятели - горе - долу около минималната заплата! Хахахах
31
4
 
4
 
! Отговори
Отиват с ГЕРБ преди 1 година
Което се очакваше въпреки всичките приказки! Те са едно и също и ДБ!
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гледам с интерес - На Киро и Кокорчо краката им се клатят вече. И на магаре не могат се качи, та не да се върнат на бял кон. Изядоха си хляба харвардските недорасляци. Остана им само да приказват на разваления си български.
29
3
 
17
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
Ама те и ГЕРБ доста преди вас казаха на кои политики държат. Вие какво ни се правите на важни, като съсипахте държавата само за 7 месеца и избирателите ви наказаха.
28
3
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Поведението на тези е категорично на гадна деструктивна опозиция. Иначе и те усвоиха втръсналите ни лозунги и клишета и всеки ден се плюнчат по медиите.
27
3
 
15
 
! Отговори
Изнервен преди 1 година
До 24. Ти пък, невзрачен оххлюв, откъде реши, че имаш право да говориш от името на целия народ? Въобще не се зарадва народът, може би ще се зарадва ако тези двамцата клоуни влязат.