Радев на едно мнение с ПП: Не може да има правителство на всяка цена

Той все пак настоява да се направи всичко възможно за сформиране на кабинет
Обновена: 31 окт 2022 10:17 | 31 окт 2022 10:15, Нели Христова
57
Радев на едно мнение с ПП: Не може да има правителство на всяка цена
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Продължават консултациите при президента Румен Радев. На среща днес с него са депутатите от "Продължаваме промяната".

"Искам да ви поздравя с постигнатия резултат. С гласа си българите показаха и ви отредиха отговорна роля в 48-то НС и важно място в политическия дневен ред. Но отново избирателите не заложиха на една политическа сила и това явно е знак за всички политически партии, че е нужен диалог, нужни са усилия за намиране на ефективни решения, а не само поредните предизборни обещания и зацикляне в нови избори", заяви Радев.

"Аз абсолютно съм съгласен с вашата теза, че не може да има правителство на всяка цена, рожба на задкулисни и безпринципни договорки. Но в същото време ще държа да има конструктивен, открит, ефективен диалог. Ще държа да изчерпим докрая всикчи опции за съставяне на правителство и в тази връзка бих искал да чуя вашата оценка за хода на диалога за съставяне на правителство", допълни той.

Държавният глава попита ПП дали биха подкрепили правителство на първия мандат и при какви условия. "Около какви идеи бихте търсили обединение и от кого, ако стигнем до втория мандат", попита още Радев и уточни, че правителството има множество отговорни задачи - "трябва да вземе ред отлагани от няколко парламента решения, които българските граждани чакат".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много партии ще идват на власт и ще управляват държавата. Много ще я лъкатушкат. И ще я докарат до никъде до дъното. Но ще дойде жена на ласт родена около 1980 г. /колкото нас/ и ще дойде възход за държавата. Е казала Великата ясновидка Слава Севрюкова!
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МНОГО ПРОСТИ ХОРА ИМА! НА НЕГРАМОТНИ И НА *** ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА С ЕГЛАСУВА. ОСВЕН ЧЕ ИЗБОРИТЕ НЕ СА РЕАЛНИ.АБЕ ВИЕ НЕ ЧМЕТЕТЕ ЛИ ! НЕ СЕ ЛИ РАЗВИВАТЕ. КОНСУМАТОРИ. ТУК НА ЗЕМЯТА ДА Н ЕСТЕ ДА ЯДЕТЕ И СЕЛЕТЕ. ТУК СТЕ ДА СЛУЖИТЕ НА БОГА. ДА ДАВАТЕ ЛЮБОВ
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТРЯБВА ЗАЩОТО ТАЯ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА!
49
1
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Политиката е махало, което се колебае между анархия и тирания, и движението му се поддържа от постоянно обновяващи се илюзии. Никога не мисли за бъдещето - то идва само. Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш. Човек започва да живее тогава, когато може да живее извън себе си. Бих искал да знам мислите на Бог, останалите са подробности. Айнщаин!
48
3
 
0
 
! Отговори
Баба ви преди 1 година
Хубав, лош Радев е по добре от крадлив Боко и лъжлив Киро.
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАДЕВ, НЕ СЪСТАВЯЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, МИРИШЕ НА НАЦИЗЪМ, ПРОВЕДЕТЕ ПО-КЪСНО ОЩЕ ЕДНИ ИЗБОРИ, С РАЗЛИЧНИ ЦИФРИ И АНТИНАЦИСТКИ ПАРТИИ ИЛИ СТОЙТЕ БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, ДОКАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПО-ДОБРО ПРАВИТЕЛСТВО!
46
0
 
3
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Цирка трябва да се изиграе до край! Правителство ще има! То ще стане на треият мандат който ще бъде връчен на "Български възход"- Не случайно всички медии говорят за консесусният генерал Янев. Просто така се подготвя статодото! И правителството ще бъде про-натовско, про-европейко, про-украинско и фронтова държава. Т.е. анти-българско! Това е сценалият спуснат от Козяк и за това Херо Мустафа не се връща в САЩ въпреки че мандата и изтече още преди почти година.
45
0
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Бологня в днешна Италия (Българска Идея, Идел - Първият Български Университет в Света за РАзпРО страняване на Вселенски Знания.)
44
0
 
5
 
! Отговори
Футурист преди 1 година
До От Вселената - Жестоко. Хиляда плюса +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,.....
43
0
 
6
 
! Отговори
Футурист преди 1 година
С подобен пРезидент, правителства не се правят. Крим е наш, Украйна е наша, България е руски вилает. Нъл тъй другарю Радев?
42
0
 
6
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
- Татко, какво е камикадзе? - Човек, останал да живее в България. - А мазохист? - Човек станал мазохист по времето на Соца, живял в чужбина и завърнал се отново тук.
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-скъпоплатения и нищоправещ пак нищо не каза.Алооо та нали точно ти бе другарю ни докара КИРЧО И КОКОРЧО и благодарение на такива като вас стигнахме дъното.Нямам думи държавният глава да казва такива думи,абе аланколу и твоите деца ще плащат тези избори и като има нови избори нещо ще се променили,,НИЩО ЗАЩОТО ПО-ГОЛЕМИ КРАДЦИ СТЕ ОТ БОРИСОВ,,УСПЯХТЕ ДА СЪСИПЕТЕ ВСИЧКО.
40
0
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Но и в момента Българските Ковбой - станали Комсомолчета се пръснаха по Земята да правят КЕКС - ето вижте в YouTube - Papi Hans - KEKS (Official HD Video)
39
1
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
За да си прикрият управляващите своята "КУМАНСКА" кръв - напридошли от Жълтата река на Китай в Европа и Мала азия, правили Османската Империя и Комунистическата Империя СССР, ако си спомняте по времето на Соца докараха от Витнам - Виетнамски Девойки за да се съешават с Българските Ковбои, станали Комсомолци за да не се забелязва "КУМАНСКАТА КРЪВ" на бъдещите в управлението - сегашните Чалга управляващи!
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде, събирайте се партийните лидери при Радев и решавайте каква коалиция да съставите!
37
0
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
СССР направи колхозите - ТКЗСетата в България и унищожи Българските Ковбои, направи ги Комсомолци и ги натика да живеят по апартаменти в блоковете. ТКЗСетата бяха изкупени и сега Българските Ковбой станали Комсомолци вместо да са на село и да имат собствени земи и собствени Банки (Банката на Българските Ковбои преди 1944г са биле Златните Монети, Пендари висящи на шията на Съпругите им) сега играят Изборна Чалга.
36
3
 
6
 
! Отговори
Израждане преди 1 година
Да се чете: "Правете колкото може като Славчо, протакайте и бъдете деструктивни за да съм да власт като шефа ми в Маскве. Вие и другите ми партии в парламента. И избори до дупка. Тъй хем пари за вас, хем аз на власт." Тоя е новото статукво, той е статукво от 6г и още 2 минимум, не се заблуждавайте.
35
1
 
12
 
! Отговори
Рундю педерала преди 1 година
Сега пак ще назнача Гугутката да управлява от мое име!
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко да ги остави да направят правителство и да съсипа държава!Дано народа се събуди и измете комунистите, но само за гушите яко стискаме до опазване!
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТИЯ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА....