Кирил Петков: ГЕРБ ще имат лукса да знаят кои политики ще подкрепим

Въпреки това ПП няма да застане зад ГЕРБ за правителство
Обновена: 31 окт 2022 11:29 | 31 окт 2022 11:28, Нели Христова
90

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Ние ще бъдем най-предвидимата опозиция зад мандатоносителя, който ще бъде ГЕРБ, обеща Кирил Петков след като "Продължаваме промяната" се срещна с президента Румен Радев.

"Те ще имат лукса да знаят по кои политики ще подкрепим едно правителство и по кои няма. Второто нещо, което обаче заявихме, е, че нашите предизборни обещания ще бъдат спазени и българските граждани ще трябва да свикнат, че партиите трябва да спазват своите обещание, ето защо заявихме, че първия мандат няма да бъде подкрепен", каза още Петков.

Още по темата

"Да бъдат актуализирани 16-те политики е изключително важно. Знаете, че по Закона за публичните финанси днес е крайният срок, в който трябва да бъде внесен бюджет от МС в НС. Знаете, че ако МС не внесе бюджен, НС няма как да инициира само това нещо. Така че ние призовахме президента правителството да изпълни това си задължение", каза на свой ред Асен Василев.

"Ще водим разговори с всички политически сили", допълни Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ние кога ,ще имаме лукса да не ви виждаме повече наглите физиономии?
25
3
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Баси глу.паците. Явно не са чували какво е това компромиси, допирни точки, взаимно приемливи отстъпки. Ако всяка партия трябва да си спазва изцяло всички обещания пред своите избиратели няма никога да има никаква коалиция.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясни и прозрачи политики. Това ще повтарят, а ако ги питат за решение,, ще кажат, ние имаме принцип за взимане на решение, а той е да имаме ясни политики. Живеещите в центъра на София изпадат в транс , колко са умни и красиви.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имате лукса да крепите на *** кайсиите.
22
21
 
5
 
! Отговори
дайте да си го кажем преди 1 година
Кирчо е единствения човек, който успя да вкара Лойко в кауша. Било то и за 24 часа - това донесе радост на цял един народ. Вярно е, че понесе тежки последствия от това, но все пак си заслужаваше. БРАВО ГОСПОДИН ПЕТКОВ! БРАВО!
21
4
 
23
 
! Отговори
НеРазбрал преди 1 година
Тези двамата възпитаници на Харвард , кога ще ги натикат в панделата?
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешниците нямали да вдигат данъци, ами нали вече вдигнахте осигурителния праг това не се ли брои? И като спрат да ви дават заеми, понеже в един момент и това ще стане какво ще направите, изобщо наясно ли са ПП в развитите социалистически републики колко са високи данъците, ами знаят ама си траят защото олигарсите които ги спонспорират няма да им се плащат.
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От това "повишаване на доходи" докарахте дори работещите хора да не могат да си покриват месечните разходи.
18
20
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ не е сила преди 1 година
Новата сила е в ПП. Много мои познати, с които имаме бизнеси с държавата, вече се ориентирахме към "Правилната Партия", ако ме разбирате. Силите в държавата се смениха преди година. Най-адаптивните ще оцелеят.
17
15
 
7
 
! Отговори
Внимавайте! преди 1 година
В този сайт си длъжен да подкрепяш ГЕРБ, иначе те банват и ти трият коментара. Случва ми се постоянно, но аз имам прокси.
16
17
 
5
 
! Отговори
Гледам с интерес преди 1 година
Ако ГЕРБ не състави кабинет, ще върне Кирчо и Кокорчо на бял кон.
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз предлагам ония 8 милиярда да си ги поделят и да направят прашителство. То е ясно че за народа на никой не му дреме а само как да се краде. А и гласуваите ДДС ставка корупция че поне малко в хазната да влязат пари
14
4
 
20
 
! Отговори
Заграждане преди 1 година
ПП са назначени от Козяк.
13
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В предишния парламент ГЕРБ бяха единствената партия, която подкрепи военна помощ за Украйна. А Кирчовцште облизаха з-ка на Нинова и не изпратиха. Така, че пак ще гласувам за ГЕРБ. Всички останали само се правят на евроатлантици, но са си рублажии отвсекъде.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова хората масово не гласуват....
11
18
 
6
 
! Отговори
Обиден на ГЕРБ. преди 1 година
Лично пуснах преференция за Генерал Бойко Борисов, да стане депутат и да мачка Кирча и Кокорча от трибуната на НС, но той ме предаде, като се отказа от мястото си на депутат и ми се изcpа върху избора. Как да гласувам отново за него?! Немислимо е...
10
8
 
4
 
! Отговори
До ГЕРБ: преди 1 година
ПП са: А) Назначени от Козяк; Б) Путинисти; ДрурагЕ от ГЕРП, айде изговорете си опорките, защото не е възможно ПП да са и двете. Хем са били назначени от Козяк, хем са путинисти. Как така?
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ми харесваха, но вече не. Как ще вдигаш пенсиите на червените русофилски дъртаци, които подкрепят Путин и инвазията в Украйна?! Пенсиите трябва да бъдат замразени поне още 10 години!
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 ПП ограби БСП. Столетницата може да се възроди, само ако ПП излезе от парламента.
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досегашното поведение на ПП буди сериозни опасения, че ще бъде конструктивна опозиция. Влизането на ПП е твърде голям "лукс" , за българския парламенгаризъм и държава. Под тяхното "управление" те едва оцеляха. Предстоят много усилия, с които да се поправят пораженията, нанесени от ПП /от диктата на дуета ПетковВасилев.