Попов: Референдум за Еврозоната е ненужен

Той настоява за внимателно проучване
31 окт 2022 22:00, Росен Стойчев
27
Попов: Референдум за Еврозоната е ненужен
Снимка: БГНЕС

Референдум дали да влезем в Еврозоната ми се струва нещо екзотично и ненужно. 

Още по темата
Това каза за "Нова Нюз" Филип Попов от БСП.

"Ние от БСП сме "за" приемането ни в Еврозоната, но след дълбок анализ, потвърждаващ капацитета ни да влезем. Това е експертен и финансов въпрос и е нужен анализ как ще се отрази на всеки българин", смята той.

По думите му БСП ще участва в разговори за втория мандат на ПП, но няма как да подкрепят ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 25 : какво значи като всички? Например Дания е в ЕС мнооого преди нас и все още не са приели еврото. Сигурно са по глупави от нас.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При влизането в ЕС се съгласихме, както всички, че евентуално ще минем на Еврото и ще си отворим границите за всичките държави членки. Това е част от отговорностите. Ако сега тръгнем да се отказваме да вземем да излизаме. Ако няма да излизаме от ЕС няма какво да го мислим. Минаваме на Еврото, когато и да е все ще има причини да не се минава точно тогава. Трябваше още през 2007-*** да го приемем и а се приключи.
22
0
 
2
 
! Отговори
Обикновен българин: преди 1 година
Искам екзотичен референдум за еврото въпреки нежеланието на екзотичната ляво-дясна партия БКП (С)!
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, щото на никой не му пука какво мисли народа. Това е то съвременната демокрация. Една шепа политикантчета решават какво може и какво не . Няма излизане от блатото наречено българия( нарочно с малка буква)
20
0
 
6
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЯМА РЕФЕРЕНДУМИ? НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ.ЗАЩО ВИ Е СТРАХ ОТ РЕФЕРЕНДУМИ УПРАВЛЯВАЩИ НИ НАСИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И СЛУГИ НА С.А.Щ.? СТРАХ ВИ Е ЧЕ АКО СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАТО И Е,С,.ЩЕ ИЗГОНИМ АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ И БИО ЛАБОРАТОРИИ,ЩЕ СИ ДОБИВАМЕ НИЕ НАШЕТО ЗЛАТО,ЕНЕРГОТО ЩЕ БЪДЕ ДЪРЖАВНО,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕЗПЛАТНО,ЩЕ ИЗГОНИК ВСИЧКИ ЧУЖДИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ И ЩЕ ГИ ЗАМЕНИМ С БЪЛГАРСКИ,ОСОБЕНО Г.М.О. МАКДОНАЛС КЪДЕТО ПИЛЕШКО КРИЛО Е НАД 2ЛВ.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ти се струва, че ти се ходи до тоалет? Хубаво, ама какво ти се струва на теб, мен изобщо не ме бърка. Айдеееее ....знаеш къде.
18
5
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Долара е Икономика, Еврото е Политика, а Рублата е Каруцата тегли Коня!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
още един натегач америко лезбитете и еврои гейте референдум не признават не го искат изобщо глас народа нема правителството решава-искам си лева
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази валута ще се използва от народа! Той си има собствена валута на която държи - лев! Щом ще се сменя валутата хората трябва да кажат искат ли я или не, те трябва да решат, криза е, Румъния отлага, България бърза, странно ли защо!
15
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ни е този референдум? Да броим пак русофилите ли? То се знае че при максимално напрежение на русофилските сили те са 20%.
14
2
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Как ще е ненужен, бе? Аз например не искам никакво евро! В една Чехия са казали, че ще се откажат от кроната, когато доходите им се изравнят с немските. Да не са по-глупави?
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искат референдум,защото знаят как ще гласуват хората, а те няма да могат да лапнат от милиардите.Никой не иска да плаща чужди заеми.Те нямат акъл,а си мислят как ние нямаме.От там идва всичко.За момента не отговаряме на условията за присъединяване.Дори да се гръмнат публично пак не отговаряме.Ще видим 2024-та как ще е.
12
1
 
6
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 1 година
При западната демокрация хората не могат да решават съдбата си. В древния финикийски град държава Тир е имало такъв вид обществен ред един да решава кое е най-добро. Гърците и персите са го наричали тирания. Ако е добър тиранина държавата процъвтява.
11
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 1 година
Няма викаш 5-6? Капитализъм по комунистически... И като цените стнат в евро и видиш, че получаваш едни кирливи 1000 евро заплата, а цените станат двойни на немските??? Щот бай БГ "бизнесмен" е *** спекулант! Ко' правим???
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе как стана че всяко мнение на гражданите на държавата е ненужно? И постоянно ми напират да вземат решения срещу желанията на 70-80% от хората?
9
0
 
14
 
! Отговори
Какво е демокрация? преди 1 година
А избори нужни ли са?
8
1
 
18
 
! Отговори
SS преди 1 година
Бг е гъбясала от нац. предатели! Крайно време е народа да вдигне глава ! Ама това народ ли е ?
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма лево Няма десно всички сакат да ядат от тлъстия пай еврото Еврото аааа друго си е пачки по стотачки евра *** Защо ви е Референдум бе народе след като машините на Мадурото са настроени да загубите Е нали ви рекох Защо не искат да правят кабинет чакат еврото и шангена и после тутакси ще се договорят .Видя се че коня маа боб та се къса по шефовете
6
1
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Тоз пък тюф.лек.
5
4
 
17
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Според Медиана 68 % от българите са против въвеждането на еврото. Ето за това не енужен референдум! Защото плановете на продажните полици тотално пропадат Личното благодетелстване е далеч по-важно от държавата !