Слави за връщането на хартиената бюлетина: В парламент има бисексуални политици

Той пусна видео, в което Корнелия Нинова настоява за машинен вот
4 ное 2022 20:30, Анисия Иванова
117
Слави за връщането на хартиената бюлетина: В парламент има бисексуални политици
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов, чиято партия "Има такъв народ" не влезе в 48-ото Народно събрание, определи част от депутатите в парламента като бисексуални политици. Повод за коментара му във Facebook е решението на депутатите да приемат промени в Изборния кодекс на първо четене, с което се връща хартиената бюлетина.

В социалната мрежа Трифонов написа: "Днес в парламента беше прието на първо четене завръщането на гласуването с хартиени бюлетини.

Беше прието с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП. Предполагам, че всичко ви е ясно.

Още по темата

Този хаос, лицемерие и унижение в парламента може да роди само нещо такова. За доказателство какви хора са в парламента на България, която е парламентарна република, ви пускам едно видео на Корнелия Нинова от 2020 година.

Видео, в което Корнелия Нинова, която днес гласува “за” връщането на хартиената бюлетина, през 2020 г. горестно и ревностно защитава машинния вот.

Това е все едно през 2020 г. Корнелия Нинова да е хетеросексуална, а през 2022 г. ревностно да защитава хомосексуалната си природа.

Всъщност, има такива хора, наричат се бисексуални. Значи, в българският парламент в момента има доста бисексуални политици", казва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя *** и предател да не се обажда - той пусна безконтролните секции в турция дето масово гласуват индивиди незнаещи български
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако изборите бяха реални,щяха да ги забранят.
66
6
 
26
 
! Отговори
СексуалнотоНищо преди 1 година
го употребиха и изхвърлиха, обаче то драпа ли драпа за изяви. Гологлавчо, никой се вече, разбери го. И точно ти ли пък ще се изхождаш по въпросите на сексуалността?! К*вото можа - ***, Чегъртайте си се там с некъпания тошко и съдрания любен и вийте на умряло.
65
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възрастните хора се страхували от машинното гласуване. Дрън дрън ярини. Идете в Кауфланд и вижте колко много възрастни хора отиват да си премерят електронно плодовете и зеленчуците. С каква лекота минават от плодове на зеленчуци с едно цъкане на екрана. Като го няма продуктът на първа страница отиват на втора или трета. Хартиената коалиция да си прибере елементарната опорка.
64
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти си Три Сексуален.Айде ходи си при Тошко да се наумувате в телевизията си-не ти искаме Мнението ти.А БСП гони вече Чертата за влизане в Парламента.
63
0
 
11
 
! Отговори
Имаме с какво преди 1 година
Да избираме, нямаме избор. Партиите на политическата сергия до една са производни на комунистическата партия. Всички в различна степен обслужват интересите на новите собственици на икономиката на страната, бившите комунисти. Няма как да работят и в интерес на безимотните. Другото е демагогия, лъжа и измама. Просто им плащаме.
62
4
 
27
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Този път Слави е прав.БСП-то яростно настояваше за машини.Сега искат хартиени бюлетини.Измекярска партия без принципи.Предизборни обещания без стойност.След избори бързо забравят какво са обещавали.
61
5
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Поредният американски вицегубернатор на територията,наричана все още България,ще ни бъде посочен от американският губернатор.Та все едно е докато трае нескопосаната пиеса,наречена "избори",дали ще пускаме хартийки,или ще натискаме картинки на екрана.
60
9
 
17
 
! Отговори
д-р Дъртофелников преди 1 година
Славуцата започва да показва сериозни признаци на дъртроза!
59
13
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Сега за бюлетините - почнах вече и аз да подкрепям хартиените. Никъде в Европа не се гласува с машини. Ако с машини беше много добре, щяха и много други европейски държави да подкрепят и да въведат тази практика. Мисля, че точно с машините беше "изпържен" ИТН и беше вкаран ген. Янев.
58
4
 
14
 
! Отговори
брат преди 1 година
не я разбираш политиката я подобре дай едно парче с бенда
57
7
 
9
 
! Отговори
гласуването преди 1 година
трябва да е лесно за всички и прозрачно...и двете липсват при гласуване с машини...затова почти никаде не се използват
56
7
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Само умствено неадекватни хора не могат да гласуват с машини, а то такива въобще защо ходят до урните не знам.
55
9
 
17
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Колко трябва да е ***.лу.м.ен човек, че да не може да гласува с машините? Майка ми е на 78 и няма проблем с машините! Къде им е проблема на тези, които не могат да гласуват с машини, не мога да разбера. Май няма как да си снимат вота като с хартиената бюлетина в тъмната стаичка, че да покажат и оправдаят вота си, който са продали за 50-100 лв., май това им е проблема.
54
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чагърт чагърт и се самоизчърта - това е Слави годинката му политическа слава приключи.
53
2
 
2
 
! Отговори
що бе преди 1 година
ад ли та е
52
3
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
С този почти шизофреничен поглед на Чалгаря можем да определим степента на умствената му увреденост . Съдбата е възмездила тълпите от хора, които са били оплюти от Чалгаря и ще ври в адския казан още приживе.
51
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък не разбирам какъв е проблема. Всички имат право да гласуват и ако това право се гарантира с хартиена бюлетина, значи ще е такава. В никоя държава няма само машини. Да си има машини и хартия, хората сами да избират. Демокрация.
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може всички да са xомо като тебе, чеpeп
49
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо му е станало на очите...различни са.Кака Корни си е сминала мнението сигурно,защото се е убедила като нас,че с машинките се манипулира вота.Вързаждане са в голяма грешка,че не са срещу машинките.Ако бяха нормални избори щяха да са по-напред.Откакто са машинките е все политически хаос.В другите нормални държави от Европа са забранени със закон.