Плевнелиев обяви среща между ГЕРБ и ПП

Паси вярва в ново правителство
5 ное 2022 11:57, Росен Стойчев
141
Плевнелиев обяви среща между ГЕРБ и ПП
Снимка: БГНЕС

Следващата седмица ще има разговор пред камерите между ГЕРБ и “Продължаваме Промяната”. Това заяви в студиото на НОВА Росен Плевнелиев. От страна на ГЕРБ ще участва Томислав Дончев, а от страна на ПП ще участват Асен Василев и Кирил Петков. Контактната група няма да присъства там, "но двете политически партии започват да си говорят", обясни Плевнелиев.

Още по темата

“Ние с г-н Паси сме реалисти. Не искаме поредната нестабилност, нови избори. Искахме да дадем всичко от себе си, за да може България да мине през трудните моменти, които ни очакват”, коментира президентът Росен Плевнелиев за избора му да се включи в контактната група.

“Една от причините да се захванем с това беше, че вече за трети път в последните 33 години, националният ни живот се определя от геополитиката”, каза и д-р Соломон Паси.

Плевнелиев, обясни, че именно той и бившият министър на вътрешните работи Соломон Паси са потърсил ГЕРБ. “Съдбата ни събра с д-р Паси. В никакъв случай това не е идея на Борисов и партия ГЕРБ”, заяви Плевнелиев. По думите му се водят и неформални разговори. Такива той е провел с Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер.

“И вече имаме резултати”, каза Плевнелиев, визирайки предстоящата среща между ГЕРБ и ПП.

България няма нужда от президентска република, категоричен бе Паси.

“Считам, че не бива да се повдига тази тема. Тя е крайно вредна и ще премахне нашата крехка демокрация”, коментира Плевнелиев. “Вярваме, че ще имаме правителство”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
2
 
! Отговори
Кк преди 1 година
Моника паси
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Погнусна снимка не бях виждал.
90
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Никога няма да се обединявам с хора като Паси, Плевнята, Бойко, Дб, герб - готови да пращат оръжие срещу Освободилата ни Русия и други грехове. Те мога да се обединят с фекална течност от градската тоалетна в някой мръсен индийски град
89
0
 
3
 
! Отговори
Бг преди 1 година
Ето го лицето на Герб Двуликия Иуда - двамата Иуди - какъв позор -ще си умрете в греховете нечестивци проклети
88
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Докато не се обедини народа, нищо добро не ни чака. Всеки си забил носа в телефона или телевизора и разбира от всичко, но да се обедини с другите за да се борят заедно за правата си, оооо не.
87
0
 
3
 
! Отговори
Далай Лама преди 1 година
Народът вече чака горския да дойде и да изгони и Кокорчовци , и Тиквунчовци, и Пинокио , и Гнома ...... Абе, с дебелата тояга по *** им глави докато не забягнат през 9 земи в десета ( Русия)
86
0
 
7
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Плевнелиев - шутът български отново иска да играе на арената. Докато беше президент не остана българин , който да не се е превивал от смях като го гледа какви пози, подскачания, празни слова и скечове показва. И днес си мисли, че някой го признава за личност! Смех, г-жа Венче!
85
1
 
4
 
! Отговори
Mopcku_ преди 1 година
Изпратили са *** Синоптиков щото и по принцип е най-оплюван и все му е тая, свикнал е. Важното е да се пази излъскания имидж на оранжевия зеленчук, който сега подготвя терена да спечели избори с голямо мнозинство, като подмени масово хартиения вот-в което са най-силни.За справка Костинброд....
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и без него излишни разходи
83
1
 
7
 
! Отговори
Плювню, преди 1 година
изми ли чиниите?!? А жена ти разреши ли ти да говориш?!? Марш обратно в кучешката колибка на двора!!!
82
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Този *** никой не го слуша. Дори и Десислава. Той бил обявил някаква се среща. Станаха за смях тези от НС. Особено мултака Рашидов, който не знае дали е от партията на ДПС или от коалицията Герб минус СДС.
81
1
 
10
 
! Отговори
Русофил преди 1 година
Възможно ли е да са толкова отблъскващи? Честно, предпочитам заплатите им да отиват за украинчета, от колкото да търпя тези две стари муцуни.
80
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо е толкова тромава политическата ни система? Тия две гълъбчета кому са нужни? Никога няма да се оправим. Едни и същи нти се мотаят около крачолите и няма отърване. Доказани некадърници.
79
1
 
11
 
! Отговори
Shark преди 1 година
ПП не трябва да ходят на никакви срещи с ГЕРб, още повече уредени от тея двамата ***. ГЕРБ са единствените виновници за събрянето на работещо правителство и за създаването на тази абсурдна ситуация. Сега какво, търсят си сводници та белким някой да кандиса да говори с тях.
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кадрото - еврей и безродник вият като вдовици на архангелова задушница.
77
2
 
8
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
ПАСИ И ЛОРЕР , МАЙ ДБРЕ СЕ РАЗБИРАТ ...ХА,ХА,ХАААААА...
76
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия двамата ако са мъже,пак добре.Да се продадеш на чужди интереси за пари,това се прави от най-древната професия.
75
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
84 Радев не играе за ГЕРБ, но провалът на неговата креатура ПП, е твърде голям. Той разтресе държавата и имиджа на президента толкова силно, че оттекна от Брюксел, чак до Вашингтон.
74
3
 
17
 
! Отговори
Бляххх преди 1 година
Не знам кой от двамата ми е по гнусен
73
4
 
13
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 1 година
Тези двамцата са краварски слуги и подли предатели , и трябва да висят с главите надолу на Цариградско.