Плевнелиев обяви среща между ГЕРБ и ПП

Паси вярва в ново правителство
5 ное 2022 11:57, Росен Стойчев
141
Плевнелиев обяви среща между ГЕРБ и ПП
Снимка: БГНЕС

Следващата седмица ще има разговор пред камерите между ГЕРБ и “Продължаваме Промяната”. Това заяви в студиото на НОВА Росен Плевнелиев. От страна на ГЕРБ ще участва Томислав Дончев, а от страна на ПП ще участват Асен Василев и Кирил Петков. Контактната група няма да присъства там, "но двете политически партии започват да си говорят", обясни Плевнелиев.

Още по темата

“Ние с г-н Паси сме реалисти. Не искаме поредната нестабилност, нови избори. Искахме да дадем всичко от себе си, за да може България да мине през трудните моменти, които ни очакват”, коментира президентът Росен Плевнелиев за избора му да се включи в контактната група.

“Една от причините да се захванем с това беше, че вече за трети път в последните 33 години, националният ни живот се определя от геополитиката”, каза и д-р Соломон Паси.

Плевнелиев, обясни, че именно той и бившият министър на вътрешните работи Соломон Паси са потърсил ГЕРБ. “Съдбата ни събра с д-р Паси. В никакъв случай това не е идея на Борисов и партия ГЕРБ”, заяви Плевнелиев. По думите му се водят и неформални разговори. Такива той е провел с Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер.

“И вече имаме резултати”, каза Плевнелиев, визирайки предстоящата среща между ГЕРБ и ПП.

България няма нужда от президентска република, категоричен бе Паси.

“Считам, че не бива да се повдига тази тема. Тя е крайно вредна и ще премахне нашата крехка демокрация”, коментира Плевнелиев. “Вярваме, че ще имаме правителство”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
поптодорова и иво инджев защо не са до тези двама великани на евроатлантизъма
51
2
 
17
 
! Отговори
краварче преди 1 година
Двама дженд-ри на снимката по горе работещи за ЦРУ с много високо възнаграждение.
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
накрая сами ще ги изпрати народа на фронта, не осъзнават колко дълбоко нагазват , страх ги е от господарите ама подценяват българина, каквото повикало,такова отвърнало ще е
49
1
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Въпросът със срещата ГЕРБ-ПП е решен: среща няма да има.
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко случващо се в бг. политиката в последно време ми прилича на някаква МНОГО извратена шега
47
0
 
18
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Нов бapдak със стари и нови труженички.
46
1
 
12
 
! Отговори
Цирк! преди 1 година
Взее-ха се, взее-ха се....
45
5
 
10
 
! Отговори
Съпротивата преди 1 година
Ще си стиснат ръцете. Така им е заповядано от американското посолство. После ще направят от България стръв и пушечно месо за Русия, ще изпратят български мъже на фронта и ще ни изравнят със земята. Все още не е късно да се спасим. От нас зависи.
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ч Е Х Л Ь О написах - стига сте цензуриррали
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде да престане да ни се натрапва тоя! Нема нужда от " сватуване"! Правителство на ГЕРБ,Няма ДА ИМА!-:)))
42
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДесО Плевнелиевв и Шломо Паси ще "спасяват" България...... Боже Боже какво доживяхме само!!!! Мъж под чехъл и евррреин содомммист с цялата си наглост да перафразират Дякон Левски.... Нали се изцепиха преди две седмици "Ако успеем, успява цял народ!!!" Що за наглост?!?!
41
3
 
7
 
! Отговори
Гз преди 1 година
С тия двамата България 2030 ще бъде 5 милиона. Сполай им
40
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пасито и Деса Плевнелиев- плюн.ка.та са най- големите предатели.
39
1
 
4
 
! Отговори
Сусо преди 1 година
Да би да, верваме как да не верваме!
38
1
 
8
 
! Отговори
Маймундур Паси преди 1 година
Кво да ви каа, голем съм евреин!;))) Първият пат, гато, ние евреите, решихме ви прецакаме националният живот, бе гато ви турнайми демокрацията и аз излязох пред Добри Джуров и му каах, много нагло, по еврейски: Гусин женерал, кво шъ кайте да ва вкарам в НАТО и ЕС? Добри Джуров бе бая дрът веки и май мъ не чу, ку *** бе чул, щеше със сигурност да *** свитне, че не съм гавно, а съм редко кашерно л.а.йно!;)))
37
2
 
10
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Помня плЮвньо като го избраха как баце каза и на магаре да издигна кандидатурата пак ще го изберат.... Смятайте с какво унижение говори баце за росенчо, ама той като мижитурка си прие ролята на подметка и стриктно изпълняваше партийните директиви на герП.... Как ще хванеш Деси Банова за жена ве луддд?! Дето половината баровццци в София са я трескалли в тоалетнитте на дискотеките. Толкова ли не можа да си намериш свястна жена, ами прибра тая синоптик златотърсачка.. Мъж си ама само по лична карта
36
2
 
7
 
! Отговори
истински мъж преди 1 година
Ха-ха-ха-а-а-а,банкянските крадци ще преговарят с ПП?Няма да им стане играта.Арест на багдадския крадец,арест на 20-30 герберасти,арест на 20-30 собственици фирми,чрез които багдадския крадец ограбваше народната пара,и тогава,ако съществува ГРОБ,може да бъдат изслушани.Но не преговори.
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като се съберат ги мобилизирайте всички, въоръжете ги и ги извозете до Киев, Зеленски да ги ползва както намери за добре.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако гласоподавателите на тези партии не се усетят, че ги лъжат и мамят и двете партии и не се обединият да ги изметем всички, значи нямаме шанс за оцеляване.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
плювко жена му го бие всяка вечер, с нея никакви преговори не помагат