Плевнелиев обяви среща между ГЕРБ и ПП

Паси вярва в ново правителство
5 ное 2022 11:57, Росен Стойчев
141
Плевнелиев обяви среща между ГЕРБ и ПП
Снимка: БГНЕС

Следващата седмица ще има разговор пред камерите между ГЕРБ и “Продължаваме Промяната”. Това заяви в студиото на НОВА Росен Плевнелиев. От страна на ГЕРБ ще участва Томислав Дончев, а от страна на ПП ще участват Асен Василев и Кирил Петков. Контактната група няма да присъства там, "но двете политически партии започват да си говорят", обясни Плевнелиев.

Още по темата

“Ние с г-н Паси сме реалисти. Не искаме поредната нестабилност, нови избори. Искахме да дадем всичко от себе си, за да може България да мине през трудните моменти, които ни очакват”, коментира президентът Росен Плевнелиев за избора му да се включи в контактната група.

“Една от причините да се захванем с това беше, че вече за трети път в последните 33 години, националният ни живот се определя от геополитиката”, каза и д-р Соломон Паси.

Плевнелиев, обясни, че именно той и бившият министър на вътрешните работи Соломон Паси са потърсил ГЕРБ. “Съдбата ни събра с д-р Паси. В никакъв случай това не е идея на Борисов и партия ГЕРБ”, заяви Плевнелиев. По думите му се водят и неформални разговори. Такива той е провел с Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер.

“И вече имаме резултати”, каза Плевнелиев, визирайки предстоящата среща между ГЕРБ и ПП.

България няма нужда от президентска република, категоричен бе Паси.

“Считам, че не бива да се повдига тази тема. Тя е крайно вредна и ще премахне нашата крехка демокрация”, коментира Плевнелиев. “Вярваме, че ще имаме правителство”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ знае ли? Неможе, от името на ГЕРБ да се организира среща с инквизиторите на Борисов Кирил Петков и Рашков/отПП/, по време на незаконния му арест.
71
1
 
10
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
ОКАЗА СЕ ---че контактите на Паси и Лорер са най-плодотворни и резултатни...ха,ха,хааа..а , както върви май , Лорерчо ше изяде хлебчето на Кирчо и Кокорчо....!
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дончев е най-читавия от герберугите, но за жалост тъмната страна го е обзела яко
69
1
 
6
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
Бат'Бойко е крайно време да изгони тея палячоци....
68
6
 
6
 
! Отговори
Падаря преди 1 година
ПП е опасен хамелион вреден за демократичните процеси в страната ,10 депутата от ПП са против интересите на НАТО един се въздържа.ПП са партия на капитала на олигарси,а лошото на Бг олигарсите е ,че са на каишка на КГБ заради червения капитал с,който стартираха.... Български възход е партията на народа !
67
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Явно ПП са решили да си направят ритуално харакири.Ще направят компания на Валерката и Каракачанов.Коалиционни партньори на ББ,които Избирателят изрита на политическото сметище.
66
6
 
6
 
! Отговори
Извода. преди 1 година
Оня ден при гласуването за подкрепа на Украйна 11 депутата от ПП гласуваха за рускте интереси ,после били про-натовска партия дааа.ПП не са партия ,а инструмент за точене на държавата на двама неуспешни търговеца отвъд океана
65
5
 
4
 
! Отговори
Нема демократи вече преди 1 година
Една пета от ПП са руски агенти.ПП е партия на чужд гражданин подчинена на олигарх слугуваща на руските интереси.И с ПР в социалките превличат профаните дето се мислят за много умни и убави демократи,а са най обикновенни деградета-гласуват след клип у фейсо с една щайга домати на границата седи Кирето и лъже некви неща и шушляците му кълват на легендите...
64
4
 
7
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 1 година
Слава Путину! Слава России!
63
2
 
8
 
! Отговори
ДБ умре преди 1 година
ДБ се самоунищожават с това да играят кантонерка на ПП.ПП са хитри лисици крадат избиратели от БСП и ДБ-политически Франкенщайн създаден да трансферира държавни пари в частни сметки.ДБ едно говорят друго вършат -безпринципна мъртва партия са вече.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнус, но пък е разбираемо щото имат един спонсор?
61
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
и без да обиждам евреите КАТО ЦЯЛО,само ще припомня една "максима" от векове:..-"Иззад всякамръсотия по света наднича поне един евреин"../не съм измислил аз това!!!/
60
1
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ейииии!..."ПРЕЗИДЕНТА" Плевналиев..?!?!..Този НЕ е президент!..БЕШЕ,но вече НЕ Е !..Отдавна!...Се едно да наречеш многодетна майка "девойка"...Па и друго :-"Д-р Соломон Паси".."ДОКТОР"..?!?!?!..Правят реклама на стоки с отдавна изтекъл срок на годност..
59
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали ПП нямаше да преговаря с ГЕРБ?! Радев досега трябваше да е връчил мандатите, но нарочно се бави, за да могат от ГЕРБ да направят кабинет. Радев играе за ГЕРБ.
58
1
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 1 година
...ot tezi dvamataa se nosi takava vonia.....ne se trae ...
57
4
 
5
 
! Отговори
до анонимен преди 1 година
"къде е брат Копейкин, да вкарва рублята." ----- Може само да мечтаеш за Рублата, нас ни чака Турската лира, тъй, че готви се за сюнетче и си приготви чалмата!
56
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
къде е брат Копейкин, да вкарва рублята.
55
1
 
17
 
! Отговори
Лошо... преди 1 година
Медиатори в лицето на Трабанта и Тер.лика означава, че политическото статукво в Бг е 110 % несъстоятелно, така нареченият ни политически елит (фалит) е тотално некопетентен, продажно/предателски, обслужващ чужди интереси, тоест, е..на ни е лелята, народе..., тези ще ни закопаят и окото им няма да мигне!!!!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Воала, неспа.
53
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
облекли са ги като гейдвойка погребални агенти