Срещата ГЕРБ - ПП ще е на 8 ноември в НС, ще участват Кирил Петков и Асен Василев

Срещата ще се излъчва на живо
Обновена: 5 ное 2022 15:50 | 5 ное 2022 15:45, Анисия Иванова
75
Срещата ГЕРБ - ПП ще е на 8 ноември в НС, ще участват Кирил Петков и Асен Василев
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ – СДС Десислава Атанасова съобщи във Фейсбук профила си, че срещата с представители на „Продължаваме Промяната“ (ПП) ще е във вторник – 8 ноември, от 10:00 часа.

„Като председател на ПГ на ГЕРБ - СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10:00 часа в зала „Запад“ представители на ПГ на ПП. От ПГ на ГЕРБ - СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров - председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време“, пише Атанасова.

Още по темата

 От „Продължаваме Промяната“ (ПП) съобщиха, че ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС за разговор по политики.

"Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” - 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС.

Подчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция.

Тъй като вярваме, че българските граждани заслужават да чуят намеренията и ангажиментите лично от лидерите, които взимат решенията, в срещата ще се включат и лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев.

Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо.", съобщиха от пресцентъра на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Предполагам повечето знаете какво означава цуг-цванг в шаха--няма полезен ход. Та в това положение се намира ПП. Каквото и да правят-времето им изтича. Трябва доста да чиракуват и тогава да претендират за високи държавни постове.
39
8
 
7
 
! Отговори
Доган преди 1 година
Щяло да има среща на Герб и ПП. На нея щели за участват Кирил Петков и Асен Василев. А пък от Герб, нямало да има никой. С такива политици като тези от партията му на Бойко Борисов, нищо добро не очаква България. За да има слеща трябва да има двама, а те са само от ППV Честито на мултака Рашидов, който не знае къде си е изгубил парите. Да пита приятелката си Мустафа от ДПС.
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всеки му беше ясно, че това ще стане. Въпроса е сега дали гласувалите за тези партии ще си признаят, че бях излъгани. Хора това, че някой ви е излъгал не ви прави глупави, но само глупаците отказват да виждат реалността и я отричат.
37
5
 
6
 
! Отговори
анонимен до 39-за 35 преди 1 година
Веднага ти отговарям- Трябва да е велик нон-сенс обстоятелството, че хем те "крадат" според някои , хем си спокоен и увеличаваш стандарта си на живот при Борисов, а при главатарите на ПП, обедняваш, защото "хич не те крадат", но това не е казус за промити и облъчени мозъци, закачени на куката на перфектни манипулатори.
36
7
 
5
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Къде ше ходи Бойко на срещи с тези ментета бе?Вторник горе на Бистрица тигрите имат важен мач а и Бойко се бори за голмайстор на групата.Пак ше къса мрежи:):):)
35
7
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До 32....."А дано,ама на дали"...Много ми се иска ПП да нокаутират мутрягите,но ако обърне внимание човек на факта,че пп ще ПРЕГОВАРЯТ по некакви "16 приоритета",а боковата Хунта е готова НА ДУМИ да се съгласи с всичко,само и само да спасят Тиквената кожа,и надеждата,особено ако е крехка,умира набързо..Но да поживеем,да видим..
34
6
 
4
 
! Отговори
Херо Мустафа : преди 1 година
Годежа на Кики и Боко е на 8ми ноември,сватбата по Коледа, а следващия септември очакваме първа рожба с неизяснен пол от младоженците...Булката е малко изнервена,но Тиквуний ще я мине с 200 и всичко е точно,правилно и в унисон с евроатланДическите ценности! КараДАЙъ ще чете словото на майчин език,Мравояд Иванов ще даде булката,СтиВън Янки ще изпее гордо американския химн,а леля Корни ще води хорото! А за народа... Кокорчо каза :"Бедните да го..."
33
2
 
2
 
! Отговори
До 35 преди 1 година
Ако тебе не те интересува кой колко е крал,целият български народ го интересува,защото това са нашите пари и заради тези кражби сме най-бедната страна в Европа.Но как да го обясниш на такива дървени глави като твоята?
32
2
 
3
 
! Отговори
Асанчу от Катуна преди 1 година
няма Търпение - Мечтае да е Премиер!
31
5
 
5
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
Не разсъждавайте така елементарно.ПП никога няма да влязат в договорки с ГЕРБ.Затова цялата среща ще е публична и всеки може да види за какво разговарят.
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко ще играе карти съгласи се на среща, че наталка му търси пари за екскурзии пък челкменджето се изпразни трябва да го напълните за да може маастоята да върви да харчи а бойко да я глези има и още едно внуче за хранене в зайчарника е скрил едни пари ама те са за после
29
5
 
7
 
! Отговори
анонимен до 26 Анони преди 1 година
Хич не ме интересува кой е крал, кой не е, кой бил в групировка, кой не, кой знае езици, кой не , кой колко книги е прочел и т.н. и т.н. Всеки ще си намери майстора ако е сгазил лука--има си служби за това. Интересува ме това кога сме живели по-добре и под чие ръководство. За сравнение и дума не може да става. Единадесет години имаше спокойствие и предвидимост , а за 7 месеца всичко се сгромоляса и не само външните фактори са виновни, а най-вече пълната управленска некадърност и алчност на ПП.
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А оня,дето се крие в зайчарника,защо не участва?
27
6
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ние сме "Страната на чудесата"....Забележете:..-Въпреки че Боко си скина гза да ПЛЮЕ по "ПП",да ги обвинява в това,че били "Съсипали държавата",че били "Крадци и мошеници",СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМ,тия симпатяги от "ПП" били щяли да..РАЗГОВАРЯТ С гробарите !!!???...Изглежда необяснимо,но всъщност може да е много лесно за обяснение..Зер и едните и другите са кукли от "Каручката на стария Буо"..
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия за 5 семки работа не вършат. Вземи парите и бягай. Кавги, джавкане, слюноотделяне....ужасия.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и бойко и киро са крадци и ще се разберат явно или тайно въпросът е как ще делят плячката това заслужавате щом гласувате за тях
24
1
 
8
 
! Отговори
ПП & ГЕРБ преди 1 година
И накрая си казахме: Що не ги вземем онези пари от ЕС?
23
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Годините в които управляваха ГЕРБ-ДПС начело с генерал Бойко Борисов, ще останат в историята като "Златното десетилетие" на България! Тогава се строеше, инвистираше, Европа ни хвалеше и даваше за пример!
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така разпоредиха от американското посолство.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудно ми е някога ще разберете ли, че в бг. няма опозиция, има просто каране кой да ви краде повече, а вие сте им фенове все едно ще ви оправят живота и ги защитавате все едно са ви деца. По-зле сте и от футболните фенове