Минеков за скандалите с надписите върху Народния театър и Рут Колева

Фотосесията на Колева била "нещо много грозно"
Обновена: 7 ное 2022 11:30 | 7 ное 2022 11:28, Нели Христова
30
Минеков за скандалите с надписите върху Народния театър и Рут Колева
Снимка: БГНЕС

Партийното разнообразие в Народния театър „Иван Вазов” може би е удобно, но дали е полезно за театъра, коментира пред журналисти служебният министър на културата проф. Велислав Минеков, предаде БГНЕС.

Минеков съобщи, че проверка по случая с надрасканата с надписи „ДПС” и „изчезвай” врата на ПР-а на първата ни сцена Велислава Кръстева не е назначавал.

Още по темата

Народният театър си има директор, каза Минеков, следователно той трябва да се заеме със случая като вътрешен.

Служебният министър на културата заяви, че първо иска да знае кой е написал вратата в театъра и попита: Кого преследваме етнически в Народния театър? Това етническо преследване ли е, когато има политическо представителство? Аз, ако нападна ГЕРБ, това етническо преследване ли е? Не е, нали? Не е хубаво това нещо.

"Но директорът е пожелал по някакъв начин вероятно политическа подкрепа, тъй като трите важни лица са от три различни партийни групи. Там имаме ГЕРБ като главен секретар, имаме "Демократична България", имаме ДПС, той самият е малко БКП и БСП. Може би това е удобно, но дали е полезно за театъра, не съм сигурен", заяви министърът на културата.

Той допълни, че и той може да си направи министерството като си "вземе едно ДПС, едно БКП, едно ДБ и малко ПП, и нещата ще бъдат чудни и никой няма да може да ме мръдне от този пост още 63 години".

В отговор на въпрос на медия във връзка с фотосесия на певицата Рут Колева, заснет на паметника "Костница" в Перущица, Велислав Минеков заяви, че не е запознат със случая и не може да коментира, но "със сигурност е нещо много грозно".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самия факт, че до преди 1 месец отказвахте категорично среща, а сега ще правите такава е достатъчно показателен колко безпринципни сте! И да, всичко е защото американското посолство натиска за създаването на евроатлантически кабинет! Не знам защо политиците мислят хората за толкова *** само...
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТИВАЙ ДА НОСИШ КОВЧЕЗИ ,НАГЪЛ *** ЧЕРВЕН !!!
17
6
 
20
 
! Отговори
да преди 1 година
от тримата овчари само минеков облажи , другите двама само обикалят студията и лаят :)
16
1
 
18
 
! Отговори
д-р Хаус преди 1 година
нацията е опростачена, невежа и болна - душевно, духовно и физически
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минеков да замъкне ковчег пред Народния и да го обстреля с домати. Това със сигурност ще помогне.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес имаме поредната жертва след катастрофа на пиян и дрогиран шофьор, и този проблем вече придобива хронични размери, а държавата изглежда напълно безсилна да се справи с него! Вече да излезеш с колата на пътя изглежда направо страшно, и почти всеки ден се разминавам с разни откачалници и безумните им маневри и изпреварвания... В същото време продължаваме няколко дни да се занимаваме с някаква глупост за Рут Колева, която така или иначе не интересува почти никой
13
1
 
18
 
! Отговори
сашо преди 1 година
А да се влиза в манастирите и църквите по къси ***,джапанки и разголени и всеприсъсщата мания за селфи,не е ли кощунство?
12
1
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Морално падение!Господ да пази България от незачитането на героите не от комунизма, а на падналите през годините ! Хора имайте памет към тях иначе по нищо няма да се отличаваме от животните!
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Минеков заяви, че не е запознат със случая и не може да коментира' --- БРАВО *** !! СТРАХОТНА СТАТИЯ !!
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За порно и хулиганска гавра хайде в затвора. Както хулиганите лежат.
9
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората в развития свят насочват вниманието на човечеството към общочовешки проблеми, интервенирайки с произведения на изкуството за милиони, тука за някакъв комунистически камък направихте трагедия, че някой се бил снимал...
8
2
 
2
 
! Отговори
До селянин преди 1 година
Нямат право да ги задължават. Иначе тези сметки са без такси за откриване, обслужване и тегелене. възможно е при някоя банка да има изключения. Но това само за непълнолетни до 18 години. Може и да е като спестовна сметката, т.е. без карта, може и с карта, като има ограничен лимит на теглене. Прегледайте условията на банките за ученическите сметки.
7
36
 
6
 
! Отговори
Голям праз преди 1 година
Голяма работа, че момичето се снимало на някакъв си съветски паметик, който никой от всички пуритани тук не просто не е посещавал, но дори не е знаел за съществуването му преди Рут да се снима там.Премахнете скудоумието си и влезте в 21 век най-накрая...
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига бе! Малкото име на авторката на статията е нецензурна дума!
5
4
 
17
 
! Отговори
И.Б. преди 1 година
Да й се наложи обществено полезен труд за три месеца най-малко.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А какви точно надписи е имало върху Рут Колева? Те ли са причината за скандала с фотосесията? Редакторът (ако има такъв) и *** Христова имали ли са досег с българския език?
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вкарват я в зандана за 6 месеца и се решава проблема.
2
10
 
3
 
! Отговори
Ruth преди 1 година
***, много съм си хубава и талантлива даже!
1
1
 
24
 
! Отговори
селянин преди 1 година
някой може ли да обясни защо задължават учениците да имат банкови сметки получават 20 лв стипендия от която банката веднага прибира таксите