ГЕРБ: Демерджиев носи политическата отговорност за смъртта на полицая

От партията поискаха оставката му и тази на главния секретар на МВР
76
ГЕРБ: Демерджиев носи политическата отговорност за смъртта на полицая
Снимка: БГНЕС

Политическата отговорност за смъртта на граничния полицай от Елхово Петър Бъчваров е на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, коментира Даниел Митов от ГЕРБ и отсече, че партията иска оставката му.

Настоява и за оставката на главния секретар на МВР, който носи оперативната отговорност.

Още по темата

Според Митов липсва координация между българското правителство и властите в Турция и Гърция по отношение на спирането на нелегалните мигранти.

"Това до преди години не можеше да се види. Откакто дойдоха ПП и служебните правителства на Румен Радев, започнаха проблемите с мигрантски натиск и проблемите с охраната на границата", коментира Митов.

Той обвини бившия министър на вътрешните работи Бойко Рашков, че не е обръщал внимание на проблема с охраната на границите.

"Бойко Рашков, докато беше вътрешен министър, се занимаваше с всичко друго, но не и с този проблем", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
14
 
! Отговори
1212 преди 1 година
Без значение какви са, по бай тошово време се стреляше на месо, а граничарите бяха с Калашници. Само че сегашните кадри на МВР не им стиска дори и заповед да има официална да стрелят на месо. Това са едни оядени, прости момчета, повечето с наднормено тегло и 0 умствен капацитет.
40
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големият проблем на Демерджиев са разследването срещу действащи политици .и особено лидери на партии
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по какво се познава че някой си върши работата - всички партийни *** му искат оставката :)
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези вече отвращават, наглостта им край няма. Всеки знае какво чудо беше по тяхно време около джамията в София от бежанци, те ако не помнят ние помним.
37
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по времето на герп такава информация за бежанци се пускаше избирателно, точно както беше по време на руския режим след това на червените грабителски правителства... не че не е имало наплив на бежанци, просто не е имало информация
36
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дерменджиев е може би най-адекватния и свестен вътрешен министър в последните години, не е той за уволнение, а трябва да се разследва цената и изпълнението на оградката!
35
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как да нямаше бежанци по времето на герб? тоя луд ли е в центъра на софия по бул мария луиза беше като в гетото в Багдат.Само арабски клошари.
34
2
 
28
 
! Отговори
мак преди 1 година
Да питаме гербавите, колко оставки даваха техните хора заради калпава ограда и нахлуване на "гости", заради смърт по калпави гербпътища, заради кражби чрез къщи за тъщи, смърт пред болници заради скапано здравеопазване, чадър над полицаи и подобни нещица. Себе си не виждат, а лаят като бесни.
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оооу, а кой"направи" тази"здрава ограда"?Я се поинтересувайте, че тогава търсете Демерджиев.ГЕРБ се опитват да ни накарат да забравим 12-годишното им робство!Помняяя, помня...
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някакъв див турски *** е решил да изкара пари на черно и е решил да бъде ятак на арабските клошари.Куките са ги хванали (почти) оня се е насрал и е гърмял напосоки от храсталаците.За лош късмет е оцелил полицаят в главата.Хвърлил пушката и е побегнал в тъмнината заедно с неговите клошари.Вариант 2. Клошарите са претарашили някоя къща и са гепили пушкалото на собственикът.Тръгнали са да пресичат незаконно границата. Граничарите са ги видяли и ония са стреляли.Що Дерменджиев да подава оставка
31
1
 
9
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Оне сеа вместо да ме сложат менека с жипката или неокой от моите тикви го фанали оня Дремеджиев ли къо беше, каза Борисов пред медиите.
30
1
 
24
 
! Отговори
По-скоро преди 1 година
Демерджиев всеки ден излиза пред медиите с факти за престъпления, зулуми и кражби от ГЕРБерастите и явно вече непоносимостта им към него е достигнала критична точка и започват неистово да ***, защото усещат че на следващите избори ще ядат дървото.
29
13
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Не е ГЕРБ виновен.Бившия следовател на касетата;.Той разпиля всичко.А генезиса е във вдигнатия юмрук.Без значение дали е Чапай от Белово през 1944 Или съвременника ни през 2020 г.
28
2
 
22
 
! Отговори
200 милиона ограда преди 1 година
гербавите дадоха 200 милиона наши пари за недовършена ограда. Гърците платиха 2 пъти по-малко за бетонна стена. Оградата не става ,ама чекмеджето вече пълно.
27
1
 
22
 
! Отговори
осъдиха Биков преди 1 година
Междувременно днес осъдиха Боков за клевета. Боко е осъждан 4 пъти за клевета. Всичкото гербаво са лъжци и клеветници.
26
10
 
3
 
! Отговори
ПП=ДБ ВЪРНАКОМУНИЗМА преди 1 година
ПП ОСВОБОДИ АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ....... ПП ВЪРНА ПРЕСТЪПНОСТТА ОТ 1990......
25
1
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
12 години на власт е сега служ кабинет да си подава оставката как ли пък негерб са виновни за анархията в държавата никакво об орудване като бронежилеткиубитият офицер е бил като светещо фенерче за убие-ца отиваме на избори 2023 гзащото ми писна от прос-то-тии
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как не ги е срам тия просто съм отвратен. Злоупотребяват със смъртта на един служител.
23
0
 
11
 
! Отговори
Байчо преди 1 година
отговорност за случилото се носят тия ,които построиха тази кокошкарска ограда.От години се знае ,че това нещо работа не върши. Всички ,които допуснаха това смешилище ,наречено гранична ограда да се построи ,да да бъдат съдени и с присъда .Бог да прости момчето! Съболезнования на родителите му и близки.
22
3
 
3
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
На жена ми й стана много гадно днес като й казах, че турците са застреляли сина на учителя й по физическо Бъчваров. Каза ми, че толкова стриктен учител не е имала. Карал ги е да прескачат в салона на кон, коза, да вървят по греда. Абсолютна дисциплина в часовете по физическо и невероятно раздаване към професията си. По-късно е станал полицай. Най-вероятно и сина е бил възпитан в същия дух, да бъде стриктен и да се раздава в професията си. Жалко, че турците го ликвидираха с един изстрел.