Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя

ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет на малцинството, без да участва в него
Обновена: 12 ное 2022 10:12 | 12 ное 2022 09:58, Елка Василева
187
Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя
Снимка: архив, БГНЕС

“Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам - “Демократи за силна България”, че с втория мандат на “Продължаваме промяната” можем да съставим правителство на малцинството с подкрепа от ГЕРБ”, заяви съпредеседателят на “Демократична България” Атанас Атанасов пред bTV.

Още по темата
Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неистово се стреми да бъде част от реформаторските сили.

“Най-добре е той (Бойко Борисов - б.р.) да вземе да се отдръпне и да остави партията си. Той, освен че се явява воденичен камък на демокрацията, той се явява и воденичен камък на собствената си партия”, добави Атанасов.

По думите му ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет, но без да участва в него.

“Аз също искам да има редовно правителство. Държавата се нуждае от политическа стабилност. Имаме да решаваме изключително много кризи и проблеми”, смята той.

“България има нужда да се освободи от Бойко Борисов. Този човек, идвайки от българския ъндърграунд от началото на прехода, омота българската държава в корупционни схеми, откъдето и да пипнете”, каза Атанасов.

Според него Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган (почетният председател на ДПС - б.р.) в Банкя.  

Той бе категоричен, че ДБ са готови да вземат третия мандат, ако отиде при тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде са българските мъже? До сега трябваше 100 пъти да са запалили парламента.
38
14
 
1
 
! Отговори
Eeee, така е преди 1 година
но първо му се иска да пообикаля още няколко години с джипката, докато се достроят магистралите Хемус, Европа, Русе Търново, Черно море и т.н. и с лайвове да информира българският народ за напредъка.
37
1
 
10
 
! Отговори
Праведен преди 1 година
Къде с тия %,бе, *** !
36
3
 
15
 
! Отговори
адолф преди 1 година
А ти за какво мечтаеш бе "генерале"?Да си Иван Костов в Бояна и да поливаш теменужките ли?
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** тоя направо е с извън габаритен поглд що така ?
34
1
 
20
 
! Отговори
куку преди 1 година
Да това е обсесивно компулсивно разстройство към определена партия и лидера. Ако ГЕРБ и Борисов изведнъж изчезнат в небитието ще си оправи психиката чиляка, но както върви ше си остане мръднал.
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ са много спрели
32
3
 
11
 
! Отговори
Бай Семо преди 1 година
Ами оставете го намира Бацето. Каквото направил-направил. Занимаввате се ,като пионерчета и чавдарчета , отпреди 1989г. Сталинска ви работа.Има си съдебна власт,ако нещо е сгазил, но то в БГ кой ли пък е чист? Май само бебетата, но те пък намаляха .....
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката е поне на пет ракии.
30
4
 
6
 
! Отговори
Дo Bacилeв преди 1 година
Иckaш ga kaжeш, koлoнизaтopитe и okynaтopитe oт HATO...
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДеБълите само с Бойко лягат и с Бойко стават. Друго нямат какво да предложат. Бойко мечтаел да е Доган, ами че вие не искате ли да сте Бойко? Разликата е ,че Бойковците въртят парички от ремонти на ремонта ,а вие демагози ви е гнус , да се срещате , НЕ по-точно да се преструвате, че харесвате нормалните хора . Ако Костов и Стоянов БЯХА демократи щяха да скъсат всички руски проекти да имаме западни централи , това не се случи!Бойко работи с каквото ВИЕ сте му оставили. Което ВИЕ ПРОДЪЛЖИХТЕ от БКП които създадоха групировките .Беше яко да трупате куфарчета от олигарсите на РФ ,а пред народа
28
2
 
27
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Бръмнал дядка! И тоя с фиксация към Борисов, като Нинова. Мечтае за мандата на друга партия. Тскива трябва да ги няма завинаги в политиката
27
19
 
4
 
! Отговори
Помнещ и разбиращ преди 1 година
Да припомня, че при управлението на Бойко Борисов в България се състоя втората по ред в Историята ни - ТРУДОВА СТАЧКА! Първата е от 1961 г., а втората беше през 2013 г. Целият производствен сектор скандираше за оставката му - оплакваха се от крадене, измами, схеми! Да припомня, че и през 2015 г. изтеглиха непоносимият дълг от 62 млрд. евро, който и до днес се изплаща. Да припомня,че по неговото управление администрацията се наду в престъпност, хора се бесиха и самозапалваха. Не беше много розово
26
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко е отписан от политиката, няма да му позволят повече да стане премиер :) Той затова напоследък се мазни на Радев, белким му мине селската хитрост :))
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Taнace, ocлyшaй ce, oзъpтaй ce! Eй тaм в xpacтитe norлegни, няkoй мaй nak тe nogcлyшвa?
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е за психодиспансера. Сега с ГЕРБ искали да се коалират. Как може да има млади хора да гласуват за тези кукундрели?
23
3
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Боже ... и това го твърди един комунистически прокурор раздавал правосъдие по време на възродителния процес в Разград ... Борисов може да си мечтае за каквото си ще при положени че партията му е 1-ва политическа сила, а Коалицията на подмяната се превърна в коалиционно малцинство от политически отломки, които дори и насипани заедно не могат да си осигурят кворум, при това положение ДеБе-тата, които също са сборна формация със своите 7-8% могат да присъстват в оркестъра, но не като първа цигулка
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнoмът npokлeтниk oтgaвнa paзnлиckвa лereнa и e зa ocвиgeтeлcтвaнe, и въgвopявaнe...
21
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашите лелки и чичации на средна възраст, ТО САМО ТАКИВА ХОРА ВИКАТ "УРА" ЗА ГЕРБ И ЛОЙКО, ПОНЕЖЕ СА ПРООСТТИИ ХОРА, НЕГРАМОТНИ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ, ТА СИ ГИ ВОДИ ЗА НОСА.
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
откровено - всички са за *** от 33 г. едни и същи !