Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя

ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет на малцинството, без да участва в него
Обновена: 12 ное 2022 10:12 | 12 ное 2022 09:58, Елка Василева
187
Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя
Снимка: архив, БГНЕС

“Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам - “Демократи за силна България”, че с втория мандат на “Продължаваме промяната” можем да съставим правителство на малцинството с подкрепа от ГЕРБ”, заяви съпредеседателят на “Демократична България” Атанас Атанасов пред bTV.

Още по темата
Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неистово се стреми да бъде част от реформаторските сили.

“Най-добре е той (Бойко Борисов - б.р.) да вземе да се отдръпне и да остави партията си. Той, освен че се явява воденичен камък на демокрацията, той се явява и воденичен камък на собствената си партия”, добави Атанасов.

По думите му ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет, но без да участва в него.

“Аз също искам да има редовно правителство. Държавата се нуждае от политическа стабилност. Имаме да решаваме изключително много кризи и проблеми”, смята той.

“България има нужда да се освободи от Бойко Борисов. Този човек, идвайки от българския ъндърграунд от началото на прехода, омота българската държава в корупционни схеми, откъдето и да пипнете”, каза Атанасов.

Според него Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган (почетният председател на ДПС - б.р.) в Банкя.  

Той бе категоричен, че ДБ са готови да вземат третия мандат, ако отиде при тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Тошко. И коя от кражбите доказахте ве, ташунко? И 2013-14 ГЕРБ не бяха на власт, и сега вече година и половина. Ровиха, чегъртаха и нищо. Коя? И не ми излизай с номера Гешев, защото това изобщо не зависи само от него.
18
3
 
27
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Другарю Атанасов, а вие кога ще се одръпните от политиката, в която сте се вкопчили като удавник за сламка, само и само да лапате от държавните пари?
17
1
 
19
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
До 12. И ти си от големите местни глу.паци или обсебен от завист и злоба антигербаджия. Кметовете не участват в избирателните комисии, тъпчо, за да драскат с химикалките и там, ако си забравил, има представители от ВСИЧКИ ПАРТИИ.
16
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов отдавна се е превърнал в една пионка на ЕС, в една подлооога на ЕС!
15
20
 
8
 
! Отговори
Тошко преди 1 година
До Анонимен Костов е бледен юноша , в сравнение с Боко крадеца и герб ! Тия са световни шампиони по крадене и схеми ! Престъпници !
14
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне може си го позволи
13
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите *** платени с кражбите от джоба на българския народ е по добре да млъкнат,защото когато фактите говорят и боговете мълчат!
12
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Беше бодигард на Пашата, втория след Маджо, не знам честно как го издигнаха до премиер, щото Боко дори не може да говори :))))
11
3
 
15
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Не е прав Борисов да отнеме детската мечта на Костов. Костов винаги е мечтал да бъде балансьор, да няма никаква политическа отговорност, а да има само приходи и студен резерв!
10
2
 
22
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До 6. Ами че той и Атанасов ги познава всичките от СИК. Ти също си чувал и си виждал повечето от тях. Е, и? А ортакът му Ристо лодкаря продължава да си говори с тях по телефона и да седи в джипките им.
9
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре гласуване с машините на Мадуро, отколкото с хартията на Боко. Големи фокусници са с химикалките местните герберски кметове и калинки. От машини не разбират.
8
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много точно казано, браво.
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дори за времето да говори пак ще съм против него.Няма никакво значение дали за Бойко говори,дали за Ахмед или за Мехмед...направил ми е изключително лошо впечатление.Нв харесвам такива,които и майка си ще продадат на чужденците.
6
5
 
21
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Нагло и злобно изказване! Не се учудвам, доколкото Борисов със своята директност е ранил без съмнение много псевдополитици у нас. Предполагам, че повечето членове в ДБ са на тази вълна, следвайки Христо Иванов, пръскащ пепел и жупел върху Бойко, защото виждате ли, не му били дали министерското кресло, което искал...Не защото имал някакъв проект, не защото искал да постигне нещо, а защото не можел да седне на креслото!...Също като БСП..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
5
4
 
19
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
Този Човек , Атанасов , как си е купил званието Генерал ?Купи го по време на Прехода след Бай Тошо .И на него му се иска да е Борисов , Доган и Бай Тошо .
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баш този ли ще говори за корумпирана държава, след като и той беше в управлението по времето на Костов, когато имаше страшна корупция и разпродажби за нашите хора.
3
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той мечтае да бъде определян като голема мутра, не иска да е като Доган, който се явява като сив кардинал :))) Боко ги познава всичките от СИК, не знам за другите групировки, но определено има топли взаимотношения с висшите членове на СИК, даже е бил бодигард на втория в групировката :)))
2
3
 
20
 
! Отговори
Изнервен преди 1 година
Ама защо ГЕРБ да подкрепи правителство на тези, които докараха страната до огромна катастрофа само за 7 месеца. Нали бяха на власт и то уж с партии на "промяната", защо не решиха нито една криза, а напротив?
1
3
 
28
 
! Отговори
Боко преди 1 година
Този, докато е жив, ще ляга и става с Борисов. Защото адски му завижда, че Борисов е постигнал много повече от него.