Борислав Гуцанов: Важно е да има нов бюджет

Решение за социалния пакет
Обновена: 17 ное 2022 10:36 | 17 ное 2022 10:35, Росен Стойчев
15
Борислав Гуцанов: Важно е да има нов бюджет
Снимка: БГНЕС

От изключително важно значение е да има нов бюджет, а не да бъде продължен старият, заяви пред БНТ народният представител от "БСП за България" Борислав Гуцанов.

Още по темата
Той допълни, че не очаква да има наддаване по темата, тъй като то няма да доведе до нищо добро.

Темпото на консултациите представлява проблем за съставянето на редовен кабинет, което за БСП е най-важното, каза Гуцанов.

"Редовен кабинет е ключово важен за страната ни, а и стратегически за развитието на България", изтъкна Гуцанов.

По думите му е необходимо да се направи така, че хората да са спокойни дали ще могат да си платят сметките за ток. Енергийната бедност трябва да бъде определена като понятие, призова Гуцанов.

Призова да се реши социалният пакет и да се акцентира върху развитието на икономиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Мяу преди 1 година
БСП = ГЕРБ = ДПС = СДС = ПП = ДСБ = ДБ = БКП = БВ = НДСВ. Всички партии са еднакви. Всички партии и членовете им имат една обща цел, а именно да са на власт и да са на заплата без да се трудят. Никой партиен член, на която и да е партия не е от редовия човек от народа. На партиите не им дреме, как ще се оправяме със заплатите. Дали ще ни стига. А което е най лошото, вече са на власт такива, които не са виждали един пирон, но казват как се ковят пирони. Кой разбрал, разбрал.
11
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До мира Ти много вярваш на лъжите на БСП! Виждаш ли сега как сама се обърка защото БСП са фурнаджийска лопата - въртят се както имат интерес..БСП ни внушаваха колко лоши са хартиените бюлетини, нали така! И ти си им повярвала! А не е трябвало! На БСП не тртябва да се вярва нищо - те винаги лъжат! Истината е, че целият цивилизован свят /с малки изключения в страни, където лъжата е нещо допотопно, забравено/ гласува с хартиени бюлетини защото това е по-добрият вариант на гласуване...БСП ВЪН!
10
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Поредният БСПарски манипулатор! Избирането на правителство не е важно, важен е бюджетът, значи! Та нали правителството ще работи с този бюджет, то трябва да го изработи, да застане зад него, да го гарантира..Първо трябва да се избере правителство и тогава то трябва да предложи бюджет! БСП отново иска тя да съсипва страната, налагайки на следващото правителство готов бюджет...А може би БСП /Задкулисието/ са решили вече, че следващото правителство ще бъде отново служебно на БСП?!
9
1
 
1
 
! Отговори
мира преди 1 година
Сега видяхме че сте мафия с герб щом подкрепяте комунистическа хартиена бюлетина за далавери еша Ви няма > Ех не можахме да се отървем от Руско съвецкия ви тертип всичко да е ваше Нагли сте даже за момент си помислихме че сте социалисти западни а се оказа че пак сте отвратителни ***
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този колко бизнеси върти, всичките 70% в сивия сектор..
7
0
 
1
 
! Отговори
може може.. преди 1 година
на мен бюджет не ми требе, само на хрантутниците и крадците им трябва! стига с тия лозунги!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората ще им е трудно да си плащат тока и парното, независимо от бюджета. Политиците живеят в друг свят и не ги интересува как хоара свързват двата края
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на БСП нямам никакво доверие, БСП = ГЕРБ = ДПС
4
0
 
2
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Аь предлагам парите за бюджета да се вземат от айдуците, които крадоха 33 години, чрез конфискация на имущество и сметки в офшворки и чужди банки... ===)))
3
1
 
1
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Хората иаскат стабилност , искат правителство. Тоя иска да има пари да харчи и да казва, че той ги е дал . Малии много нагли
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нов бюджет без редовно правителство е йати да сложим каруцата оред коня
1
1
 
1
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Радвам се за вас, че ви е важно:)))