Нинова: В последните дни живеем като в гангстерски филм

БСП иска да се увеличат наказанията за каналджиите
Обновена: 23 ное 2022 10:03 | 23 ное 2022 10:00, Камелия Цветанова
40
Нинова: В последните дни живеем като в гангстерски филм
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В последните дни живеем като гангстерски филм, гонки стрелби, в Бургас загинаха двама полицаи, едни е застрелян на границата, вчера тежко ранен, днес отново преследване на мигранти в центъра на държавата, а в пограничните райони живеят в абсолютен страх. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова и настоя парламентът да поеме своята отговорност за решаването на този проблем, а тя е да промени НК и  да завиши наказанията за трафикантите и каналджиите.

Още по темата

Тя припомни, че БСП на 8 ноември внесе такъв законопроект, но той още не е влязал за обсъждане в правната комисия на НС.

Според нея в момента цари пълно безвластие и безнаказаност.

„Днес отново този законопрект не е внесен в дневния ред на правната комисия, всички се вайкаме и се тюхкаме, но този законопроект не е в дневния ред. Призовавам още днес правната комисия да го обсъди и да го внесе за гледане в пленарната зала“, отсече Нинова.  

„Докато не се промени, ще стоим ще гледаме отстрани и ще носим отговорността, защото всички казват, че законодателството е лошо“, настоя тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В последните дни? А ти като беше на 28 години, я обясни, какво точно придоби и как?
29
0
 
1
 
! Отговори
Енгелс преди 1 година
При капитализма е така. Нищо ново под слънцето.
28
5
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
ПРАВА Е КОРНИ----МВР Е ГООООЛА ВОДА!ТРЯБВА- РЕД, ЗАКОНИ , ЖЕЛЯЗНА ДИСЦИПЛИНА И ПОДГОТОВКА НА КАДРИТЕ КАТО В САЩ!
27
1
 
7
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Ние така си живеем 30 години. Обикновенния човек оцелява на магия.
26
0
 
9
 
! Отговори
Нинче преди 1 година
Така живеем благодарение на теб.ми ти не застана с ясна и твърда позиция.ми то хленчене,то отстъпки къде е твърдата ти ръка и да удари по масата и ти да командваш.защото е по добре да се нагаждаш за твой интерес.всички ще избягат от БСП,благодарение на теб.ама синът ти е чужбина нали ,а нашите деца и внуци са в България,да я градят.но няма ко да градят ,вие я окрадохте
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова,Радев, Янев,Рашков и още куп управници ако се неотрализират..ще настъпи спокойствие.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради теб!Подайте си оставката!Предлагаш Пеевски за ДАНС, гласуваш за изгонването на посланици в което не си съгласна,гласуваш с ГЕРБ заедно, излизал от НС за цели 3-месеца зада не взимаш решения и т.н.
23
1
 
5
 
! Отговори
НиковаПовечеСДС-Чума преди 1 година
А трябваше отдавна да лежи до животно в хотерла на жената на Бай Ставри.
22
0
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Атака на червените кхмери 20 човека останаха у Парламента :)))
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти си главната ганстерка,лельо!
20
5
 
2
 
! Отговори
Чакаме правителство преди 1 година
ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.
19
1
 
3
 
! Отговори
До Каракачамаков преди 1 година
А на теб какво ти се иска, Качамак?
18
4
 
1
 
! Отговори
Социална политика преди 1 година
До Анонимен 20: "Има ли нещо, което ви води? Някаква идея, за къде сме тръгнали? ........ Всяка държава има нужда от социална политика и затова във всяка европейска държава има социалистическа или солиалдемократическа партия. Благодарение на участието на БСП в правителството се увеличи заплащането за майчинство, увеличиха се детските надбавки, имаме безплатни детски градини. Това е социалната политика. Анадънму?
17
1
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Абе много и се иска на тая бе все иска
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да попитам: Има ли нещо, което ви води? Някаквап идея, за къде сме тръгнали? Вие на кого сте нужни? Какво ще направие?
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свърши вашата партийна идилия.Нашите псвевдо партии,а всъщност мафиотски пипала на червения октопод от преди 89,много им се иска да си живеят самодостатъчно,без идеология,международни отношения.За ползата,позицията,наградата,еврофондовете.Е ,взязохте вече в реалният филм. .И се показахте като нули,мишки,***.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошото е че това е повече от 2г откакто Ушатия Гей командори терор хаос и инфлация 50%,и няма изгледи да спре Другарко Лъжа
13
1
 
8
 
! Отговори
?!? преди 1 година
15 милиарда опапахте. Давахте енергиини помощи на Лукойл?!? Компания която не си плаща даже данаците в България!. Ама съпруга ти работи там. Нагло същество ,защитаващо руският интерес пред българският . И застанала да говори безобразно
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БКП и ДС създадоха организираната престъпност в Бг - Луканов, Гоцев и т.н. Обществена тайна е как куфарчетата с държавни пари бяха раздавани след 10 ноевмри на хора близки до върхушката на партията и мними ченгета и военни. А Корни се паравина ощипана, хахахахаха. Вие, комунистите, сте виновни за този хал в който се намира държавата, нямаше лустрация, нямаше възмездие и справедливост за крадци, за които държавата беше бащиния 45 години
11
4
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ИСКАХТЕ ПРОМЯНА ИМАТЕ Я РАДВАЙТЕ И СЕ