ГЕРБ за ареста на кмета: Полицейщина и репресия

МВР се ползвало за бухалка срещу политическия опонент
24 ное 2022 12:45, Александър Попов
64
ГЕРБ за ареста на кмета: Полицейщина и репресия
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС протестира срещу полицейските репресии в страната, визирайки полицейската акция, при която бе арестуван кмета на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив-Област Георги Мараджиев.

"Това разчитаме като продължение на полицейските репресии, започнали от времето на Бойко Рашков. Наясно сме, че публична личност като кмет може да бъде задържан и разпитван, но при спазване на всички процесуални изисквания в правовата държава. Кое наложи отново да се нахлува по безобразен начин във фабриката на семейството на Георги Мараджиев, а не поканен по реда на НК? МВР се ползва за бухалка срещу политическия опонент", заяви шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Още по темата
Според нея това е демонстрация на полицейщина, след провалите на МВР с мигрантската криза и войната по пътищата.

"Дали арестът не се случва, защото от ГЕРБ-СДС поискахме оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев? Да не би нахлуването на 20 въоръжени и маскирани хора, да е следствие от това, че днес Демерджиев трябваше да се яви в Комисия по вътрешна сигурност, след като бездействието му доведе до смъртта и раняването на български полицаи и граничари?", попита Маноил Манев от ГЕРБ.

От партията се заканиха да инициират изслушване на вътрешния министър в НС за демонстративното задържане на Мараджиев. Тома Биков пък призова Демерджиев да си подаде оставката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
зад ГЕРБи ДПС +БСП стоят горди ,хората заради които държавата ни е съсипана окрадена углозгана .Нагли лицемерни двулични,защитници на олигарси и всякакви подземни влечуги заради които народа е беден и подтиснат.Тези хора нямат никакви скрупули,стига им само да се доберат до държавни пари за да ги усвоят за лични облаги.всички знаем как.
51
0
 
2
 
! Отговори
До преди 1 година
Герб,големи защитници сте на всички ваши хора,който крадат от нашия гръб.къде останаха Фидосова, Цачева,и мн.др. ваши хора.останаха Деса,и Сачи,кото бранят ваш Боко.браво на тия смели жени.винаги са до него и бранят
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има още един кмет където трее да някъде.....на Годеч.Напишете само името на града и ще видите шокиращи неща по нета.А какво става в града.....
49
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен2 преди 1 година
39 ТИ ТАКА ЛИ ЖИВЕЕШ КАТО КРАДЕШ ЛЪЖЕШ ЧЕ ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ПИШЕШ ТАКИВА ЛЪЖИ 39 И ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА ТРИМА ПЛАТЕНИ
48
2
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
До 52 Ееее,кмета е от Гепи,каква да е причината?!!Корупция,разбира се!Местния дерибей,сериозно замогнал се!Сигнала е подаден от депутат на Възраждане!Сега е събрал зависимите от милостта му служители и работници да протестират срещу ареста му!Гербаджийски номера!Циркаджия!
47
2
 
6
 
! Отговори
Мда преди 1 година
От герб ясен е - помня кмета на симитли дето се знае с бацо от времената на сикБай такова каде си бе и борисич се обидил
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо не пишете коя е причината ? Просто така не се правят тези акции, има някаква фактология ?
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадеца вика дръжте крадеца.
44
2
 
8
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Навремето мутрите ходеха с бухалки и скьпи коли , сега са с костюми и скьпи коли представители на партииАпа ние вервахме , че времената ще се променят и ще дойдат работливите и интелигентните
43
3
 
3
 
! Отговори
ПРЕЗИДЕНТ ДИКТАТУРА преди 1 година
ПЪЛЗИ.... ПЪЛЗИ.... ПЪЛЗИ........... ПРОМЯНАТА 2020-2022........... ЗНАЕШЕ СЕ.....
42
3
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Помня и царя и станишев и беров и виденов толкова зле като при герб обикновенният човек не е бил
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За мен герб е най големият кошмар връхлитал страната заедно с - пп
40
2
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Ха ха...и друго:...-То цялата пасмина,самонарекла се "герб", е основана точно от лицето,което ни прилъга през 2009-та че "Щял да вкара Доган в затвора,да се разправи с "Батко и братко",а като докопа кокала стана пръв ортак на Дръндареца...Та:..-"С какъвто се събереш,такъв ставаш", гласи народната поговорка...Въдворят ли Тиквата,тая гнъсна пасмина ще се разпадне за 24 часа..
39
3
 
12
 
! Отговори
леля Пена преди 1 година
ГЕРБ=ЧЕРНА ЧУМА,СБЪДНАТ КОШМАР!
38
2
 
12
 
! Отговори
Пфу преди 1 година
Като им видя физиономиите на гербавите ми се повдига след всички техни золуми
37
1
 
15
 
! Отговори
Пфу преди 1 година
Иванчева която накиснаха гербавите и тя ли мисли така , я да и зададьт вьпроса как я дьржажа с белезници вьрху колата часове наред в студь
36
1
 
8
 
! Отговори
До 36 преди 1 година
За всички,бе!За всички престъпления срещу народа!
35
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Ха ха...ама то повечето от Харема му са такива !...Какво ще кажеш за..примерно Андон Тодоров,който дори написа и цела книга,нарекъл я "Шайката" ?
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обикновенно в компания чуя ли , че е симпатизант на герб избягвам контакти - вече знам , че нещо не е както трябва около него , или баща му вьрти далавери или прави от нещо пари нелегално
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деса поетеса,с вече изкривената от злоба уста,плаче,че техния кмет бил репресиран.Ако не беше от ГЕРБ,нямаше да е репресия.Еййй,писна ни вече от вас!