Радев за Шенген: Вместо европейска солидарност, получаваме цинизъм

Нидерландия и Австрия не ни искат в Шенген
195
Радев за Шенген: Вместо европейска солидарност, получаваме цинизъм
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм!", коментира президентът Румен Радев във Фейсбук позицията на Нидерландия за Шенген.

"Наскоро трима български полицаи загинаха, охранявайки външната граница на Европейския съюз. Премиерът на Нидерландия Марк Рюте недопустимо внуши, че тази граница би могла да се премине срещу 50€", посочва държавният глава.

Още по темата
Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се присъединят към Шенгенското пространство, но ще блокира приемането на България, съобщи Нидерландската радиопредавателна корпорация.

Нидерландското правителство реши на заседание днес, че България все още не отговаря на условията за присъединяване към Шенген, съобщава медията.

След холандката и австрийска медия съобщи, че Австрия е твърдо против България в Шенген, но в пакет с Румъния. Основната причина била мигрантския натиск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрахте ли, че нас ни искат само, за да им предоставяме територии за натовски бази. Накараха ни да си закрием всичкото производство, освен оръжейното.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние пък не им го искаме
20
0
 
0
 
! Отговори
Dtrumppp преди 1 година
Тоя *** сьвсем откачи
19
0
 
0
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Нашата приказка със ес свърши, вече Европа знае че нашата посока е изток много скоро ще ни покажат и как се излиза и от ес. Сами си го причинихме това е истината.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С кое да са солидарни европейците за нас? Ние ясно показваме, че че не харесваме Европа, но за сметка на това поддържаме режима в Москва и кланетата, дето устройват рашистите. Е, по какъв начин сме показали, че сме достойни за Европа? Ние си милеем за евразийската кочна.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оред истината боли. Но само един/двама казаха, че царят е гол.
16
0
 
0
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!!
15
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
С кое не сте съгласен г-н Радев. Факт ли е, че бежанци преминават спокойно границата, факт е. Факт ли е, че съдебната система не работи от 1989 г, факт е. Примери колкото искаш, пачки, кюлчета, къщи, 8 джуджета, скандални записи, че някой велик политик натаковал европейските си колеги с двеста, сега му го върнаха с триста, съдебни дела от ясни по-ясни се влачат с години, ( Милен Цветков, Семерджиев), дрогирани и пияни шофьори всеки ден полицията хваща стотици. Нима очаквахте друго решение.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо изобщо ги спираме тези мигранти? Какво да ги правим тук? Те отиват към западна Европа. Нека си отиват към западната джамахирия Европа и компенсират демографския им срив.
13
0
 
0
 
! Отговори
знаят ни какви сме преди 1 година
Комунисти крадливи и руски шпиони!
12
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 1 година
Тоз пак се прави на ударен, че и на обиден. Никой не е казал, че заради бежанците не ни взимат в Шенген, а по-скоро е заради неконтролируемото Руско влияние в страната. Става въпрос за пристанище то на Лукойл в Бургас, златните паспорти, които ВМРО издаваше на всякакви азиатски олигарси и престъпници и опта за вербуване на холандските летци в България. Както и Капитан Андреево, където може всичко да влезе.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашият отговор трябва да е излизане от нато и приемане на руски междуконтинентални ядрени ракети в Стара планина. Както и създаване на руска военновъздушна база за нанасяне на удари по Покрайнината. Като не те уважава едната супер си отиваш при другата, а на нас ни е още по лесно предвид географската и езикова близост!
10
0
 
0
 
! Отговори
пена преди 1 година
Въпрос до всички, които си плюят по държавата в момента и припяват на разни европейски нацисти - А защо и румънците не ги пускат? Те нямат нито Бойко, нито Радев и т.н. ....
9
0
 
0
 
! Отговори
Ами преди 1 година
А от Радев получихме Киро и инфлацията.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е лъжа 50-100 евро и преминаваш
7
0
 
0
 
! Отговори
Какъв е Крим? преди 1 година
пак да се замисли какво отговори на въпроса за Крим и после да се замисли заслужава ли тоя плешивец европейска солидарност.
6
0
 
0
 
! Отговори
Black Metal преди 1 година
За съжаление, горчивата истина е тази, че от трите държави кандидати за Шенген, България е най-неподготвена, което и казват холандците. В интерес на истината, нас и е ЕС ни взеха по милост! Само погледнете Румъния - къде беше и къде е в момента! За Хърватия мълча изобщо... Не виждам цинизъм, а "право куме, та в очи"! Същото ще стане и с въвеждането на еврото.
5
0
 
0
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
Абе, фурашкa, какъв Шенген? А корупцията, мафията, Троянския кон на Рассия, Украйна? С такива Шенген се обезсмисля
4
0
 
0
 
! Отговори
радев е нагляр преди 1 година
държи се като руски nygел после иска европейска солидарност
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички политици са една шайка родотстъпници погазващи Българщината и конституцията години наред. Цялата държава е изписана с латински букви и на английски (линейки, полиция, гражданска защита, надписи на държавни учреждения, обшо взето навсякъде, а официалните лица, от своите тронове в парламента, не само не повдигат въпроса пред Конституционния Съд, но и приемат за нормално работен език на международни срещи в България да е английски. (По Конституция официален език в България е български