Бойкот: Депутатите от БСП излъчваха на живо закритото заседание на НС

Те са против гласуването за Украйна да е скрито от хората
9 дек 2022 11:24, Нели Христова
83
Бойкот: Депутатите от БСП излъчваха на живо закритото заседание на НС
Снимка: БГНЕС

Грандиозен скандал се разразява в залата на Народното събрание: всички депутати от ПГ на БСП излъчват през телефоните си на живо в социалните мрежи закритото заседание на Народното събрание, на което трябваше да се обсъди изпращането на военна помощ за Украйна.

"Няма да стане работата, не разбрахте ли", провикна се Бойко Клечков от БСП.

Още по темата

Председателстващият Росен Желязков неколкократно предупреди депутатите да не разгласяван класифицирана информация през телефоните си, но те контрираха, че просто си държат телефоните в ръка.

Някои от депутатите излъчваха на живо, други само размахваха телефоните си, въпреки че не би трябвало да имат технически устройства в себе си.

Зам.-шефът на НС Кристиан Вигенин настоя за свикване на председателски съвет. "Не може да изхвърлите от зала цялата група на БСП. Ще получим подкрепа, както от колегите против предоставянето на военна помощ", настоя той. Държането на телефона в ръката нарушение ли е, как ми налагате нарушение, попита Гьоков, който се бе сдобил с наказание.

Ще почнем и с протести, и с всичко, което се полага, закани се Борислав Гуцанов. А Иван Ченчев пък настоя да се прекрати заседанието.

Около трибуната дойдоха и представители на "Възраждане". А някои от депутатите на БСП се сдобиха с наказания, съпартийците им пък се възмутиха, че е избирателно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
7
 
! Отговори
Който не целува ръка преди 1 година
да не се чудите после защо винаги ще сме последни в Европа по икономически показатели, скоро и еврофондовете ще спрат (справка Унгария), ако приемат Албания и те ще ни изпреварят
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 8. Комунисти няма от 60-70 години насам. Ако ти се привиждат не е добре работата...
10
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безобразие е, че го излъчват. Те знаят, че на българите е известно какво ще чуят. Но искат пак интрига - виждате ли лошите войнолюбци какви ги вършат зад гърба им. Това е същата партия която провеждаше репресиите навремето и не само не се съобразяваше с българския народ, а всеки който беше против репресиите заминаваше в Белене. Дано бог им върне някога и на тях и на потомството им всичко, което натвориха.
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продажбата на държавата трябва да е публична все пак
8
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
комунистите ще приключат съвсем скоро като партия
7
7
 
20
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Не на националните предатели, опитващи се да влачат страната на където им кажат от Козяк.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо върнахте хартиената бюлетина? Защо обслужихте ГЕРБ, за пореден път. Лицемери и богаташи сте вие от БСП. Защо олигарсите в БСП мълчат за гербаджийските назначения от Радев? Само Божанков ли ги разкрива тези далавери? Затова ли му изпращат проверки? Че е инакомислеж човек, че има достойнство? Какво пави такъв човек в БСП изобщо не знам.
5
1
 
28
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Точно тъй: всичко трябва да е тайно. Да не разберем как отново предавате и продавате родината си. Тичайте да целувате дупетата на господарите си, които вчера отново ви показаха, че сте просто едни жалки слуги.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сега е така
3
0
 
7
 
! Отговори
Овцата Доли преди 1 година
ТИ си ги избра.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
те бяха за украйна сега са против президента беше против сега е за и после ше кажат О ние бяхме против кво ше кажеш
1
9
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ние сме в нато и ес без референдум не стига че издържаме украинците а сега иоръжие преговори и мир балканите и черно море зона на мира и дружбатацър-ву-лите са временно в нс а ние с русия сме тук от векове за вековемир и дружба няма друго спасение