Костадин Костадинов: В България е пълно с американски агенти

Според лидера на "Възраждане" у нас няма руско влияние
Обновена: 5 яну 2023 21:56 | 5 яну 2023 21:09, Красимир Ангелов
217

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви в предаването "Денят ON AIR", че няма руско влияние в България.

"Русия е толкова изолирана от нашата страна, че думи нямам. Сигурно има руски агенти, но с американски агенти е пълно", подчерта той.

Костадинов коментира и наболялата тема от днес за бъдещето на въглищните ни централи.

"В началото на годината мина като водеща новина, че сме получили 1,4 млрд. по Плана за възстановяване. Само годишната печалба на ТЕЦ Марица Изток 2 до началото на тази година е половината от тази сума. Сега вече е на печалба. Още не знаем печалбата на американските ТЕЦ-ове, но със сигурност е по-голяма. Поели сме ангажимента да ликвидираме изключително печеливша индустрия за милиарди, за да получим милиони - това е национално предателство", настоя лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че Маришкият басейн може да бъде използван почти до края на 21 век. И добави, че това е почти неизчерпаем източник на енергия, за чието затваряне се говори.

"Това НС е мъртвородено. Тази конфигурация в парламента не работи. Единственото добро решение е да се саморазпусне. Парламентът на никого няма да липсва. Американската пета колона в парламента разполага с 227 депутати. Ако искаха редовен кабинет, щяха да си го направят. Третият мандат няма да се случи, личностните различия няма да позволят. Хората, които определят съдбините на България, искат да ходим на нови избори", каза още Костадинов.

"На 11 януари започваме събиране на подписи за референдум за запазване на българския лев. Поставили сме си за цел да съберем половин милион подписа", отбеляза лидерът на "Възраждане".

Още вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
11
 
13
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Направо се чудя на гласоподавателите за тези новата АТАКА и чакайте държавата да се развива
151
13
 
20
 
! Отговори
Гроздев преди 1 година
Пълно е с американски агенти...каза човека от проруската партия възраждане. Костадин е на хранилка в съветското посолство. Това и децата го знаят.
150
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На руските агенти в България трябва да се направи списък ида се оповестят публично.
149
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
американските агенти трябва да бъдат вкарани в списък кой къде работи партии медии и тн. да се знаят поименно
148
11
 
9
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
Смеш ниик на Смеш ници те на най големите Смеш кии:))))
147
11
 
15
 
! Отговори
Болен преди 1 година
Костадин Костадинов: В България е пълно с руски агентиЕто, оправих го
146
3
 
11
 
! Отговори
Вие сте прав! преди 1 година
До Agent 47....Тези наши НЕКАДЪРНИЦИ на маймуни ни направиха!Всички се кланят на един,или на друг господар и никой не милее за собствената си страна,за собствения си народ.Нещо повече - ТЕ СЕ ГНУСЯТ ОТ НЕГО!Имат се за по-висша класа и се срамуват,че са Българи.За това такава е страната ни - корупция на всички нива,ширеща се организирана и битова престъпност,никаква инфраструктура,прогнила правосъдна система,калпаво здравеопазване и т.н и т.н.....Докато избираме Майкопродавци така ще е ...Народе!
145
2
 
9
 
! Отговори
Agent 47 преди 1 година
Единия вика били сме пълни с руски агенти другия вика пълни сме с американски агенти. Извода е че няма граждани в тая държава, всички сме агенти и България е хъбът на международния шпионаж. Аз лично съм троен агент на мусад, ми6 и КГБ, а вие?
144
15
 
15
 
! Отговори
Че е пълно,пълно е преди 1 година
Но не са Американски,а Руски г-н Копейкин!
143
8
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Когато България тъкмо щеше да бъде приета в НАТО слушах разговор по радиото с тогавашния вице президент Ангел Марин .Журналиската го попита в ефир:господин Марин не трябва ли все пак да се направи Референдум за приемането ни в НАТО отговора беше:Всичко е решено кой го пита българския народ.ТАКА Е И СЕГА.
142
1
 
3
 
! Отговори
Праведен преди 1 година
Правилно - а руски нема !
141
6
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
"... даже и по някакво чудо да дойде на власт НАТО ще му го навърти в дирника" - заради такива д'6или, Боже унищожи евроатлантическа българия, че да започнем начисто.
140
13
 
24
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ЕДИНСТВЕНИЯТ СВЕСТЕН ПОЛИТИК.РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТИ И Е.С. ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ СТАДО ДОБИЧЕТА.
139
14
 
5
 
! Отговори
а.б. преди 1 година
Kacke Kotze von der *** (кака коце фон дер фоце) се изтропал както винаги на метеното... Ако не дадем дириер на с'домораша за каквото и да е (за да захлеби и негова гнилост някоя и друга кьопейка), значи е американска / евроатлантическа и, забележете, антибългарска (да се чете антис'доморашка) дейност... Е нема такива матреоти, отдавна дали дириер на азиатските сатрапи. Да върви под ягодите в градината на Мичка Сипайчина.
138
18
 
31
 
! Отговори
ОФ преди 1 година
На 11 януари "Възраждане" започва събиране на подписи за референдум за запазване на българския лев. Запазването на българския лев е запазване на един от най-главните атрибути на българсия суверенитет. Аз с удоволствие ще се подпиша.
137
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ъъъ, вие асенгеновците сте си ги били викнали и сте били съгласни. Излиза, че сте виновни днес българските граждани да живеят по същия начин, както когато са били под турско иго - дойде ти агата в къщата, изяде ти храната, изпие ти виното, легне при жена ти, та и деца ти направи, а ти си доволен, весел и му викаш "Не си ходи, ага. Стой си тук. Аз съм съгласен".
136
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
колко войски на нато прехвърлиха в бг , американските марици колко крадат
135
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
асенгеноците срещу пари от Америка за БГ тролят тука , ами чужди агенти са .
134
31
 
11
 
! Отговори
No way! преди 1 година
Американските агенти са тук единствено, за да ни пазят от руснаците, които искат отново да превземат България без война и да командват пак на тази територия, а тяхната окупация винаги води до трагични последствия, както ни учи историята. Сега особено ярко това се вижда в Украйна. Ние сме страна от Нато и ЕС, нормално е да има американци, англичани, западноевропейци. Но не е нормално да има руски агенти като Копейкин!.
133
20
 
9
 
! Отговори
Ъъъ преди 1 година
Знаем, че има американски агенти, ние сме си ги викнали, и сме съгласни!Не ни харесва обаче, че има руски чеборашки, разбра ли Костя?