Панев: ДБ търси редовен кабинет

Много трудно е да се състави правителство
7 яну 2023 19:29, Росен Стойчев
20
Панев: ДБ търси редовен кабинет
Снимка: БГНЕС

„На преговорите идваха 4 парламентарни партии, които нямат 120 депутата. Ясно, че много трудно можеше да се състави правителство с втория мандат”, каза Владислав Панев пред Нова Нюз.

„ДБ иска редовен кабинет, затова се отнасяме отговорно към ситуацията.

Още по темата
Ходихме на разговори и с ГЕРБ, и с ПП, чиято декларация подкрепихме. Решение на президента е на кого ще даде третия мандат. От гледна точка на получателя на този мандат, това е неблагодарна работа, тъй като очевидно е много трудно да се състави правителство и то такова, което да извърши нужните реформи в България”, каза още Панев.

„Просто да има кабинет, за да съществува този парламент, който върши основно глупости – това не ми се вижда много рационално”, продължи депутатът. „КПД на този парламент е негативно”, смята още той.

 „Третият мандат е обща работа. Ние ще сме склонни да предложим премиер, който да е в състояние да събере нужната подкрепа за реформаторски кабинет. Склонни сме да предложим на експертна фигура”, каза Панев. Според него фигурата на Николай Денков е по-близка до тях, отколкото на Николай Габровски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме интересува какво търсят Бойкикев, Гнома, Мирчев и останалите мръшляци от ДБ. Аз лично бих им предложил избор между доживотен затвор и смъртна присъда заради съсипването на България и геноцида над българите, който сътвориха заедно с ПП, БСП, ИТН и Радев. Некадърници, крадци, лъжци и измамници, това сте...
15
1
 
1
 
! Отговори
Финансист преди 1 година
Тези от ДБ къде го търсят този редовен кабинет ? Аз си имам кабинет, а пък България ОТНОВО СИ НЯМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. С такива политици като тях, ще продължавам да се смея на изказванията им от трибуната на поредното, вече не знам кое, НС ! Нека те да си живеят в миналото, когато са имали членски книжки от БКП. Както и със стария бюджет. Аз вече си имам нов. При това, за настоящата 2023 г.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ се скалпирахте с тоя лъжлив Киро. Продължавате да го бутате напред и да го подкрепяте, а то наглото и зализаното и до ден днешен е с двойно гражданство. Човек, който нарушава върховния закон е човек, който ще наруши всички закони. А ония дето му се пишат приятели и си затварят очите за нарушенията, са хора които ще си затворят очите и за други ортаци и закононарушения. Да бяхте обърнали гръб на ПП, да ви вярвахме сега. Но, сори, вие сте с противоконституционалист в прегръдка. Сори Ице!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откаде лидера на партията му иначе ще си говори по телвфона топло с маджо известният сик бос от кьрвавото време на мутрите
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иван костов работеше с сик доколкото знам
11
1
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Ще започнат комунистическите репресии сьставят ли *** от дб кабинет - добре че някой почтен журналист ги разкри като говореха за овладяване на бухалкитеПанев ми мяза точно на комунистически милиционер от филмите едно време по соца
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шепа доносници от Демонична България искат да захапят кокала и после всеки,който е политически неудобен да го репресират.Абсурд!Господи,пази ни от тея продажници!
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ търси... но тъмните комунистчета не спират да саботират държавата!!!
8
1
 
8
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
ДБ търси *** за да се гмурне цялата партия, всички депутати в тоалетната чиния и да не ги видим повече! ДБ е човешки екскремент директно от Иван Костов. А той към СИК или ВИС беше?
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Владислав Панев скрий се в административната си дупка и си чувай/гледай милионите! Ако някой не знае господинът е многократен милионер!
6
1
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Панев?ДБ какво правителство искате да съставяте,като посочвате Петков и Василев за министри и викате изберете ни,а за другите-нямат право на министри?
5
1
 
11
 
! Отговори
червенобузко търсач, преди 1 година
шепа гнилочи, с изтъркани фази, защо не се вземеш в ръце и да отслабнеш поне, като Мирчев, да прочетеш някоя и друга книжка, пък дано ни заблудиш, че си нов променен човек, че се изтърка с едни и същи глупотевини!
4
2
 
8
 
! Отговори
ДъБъ преди 1 година
Не е Българска партия това е сбирщина от национални предатели и ***.
3
2
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
леле че гад-но излъчване
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Текезесарско говеене кой им тропна в гащите.
1
2
 
15
 
! Отговори
ПЪнев: преди 1 година
Дъй-Бъ търси грантчета,пици с кристали и розови понита под дъгата :)