Слави отново коментира песента за Лена: Разбирам, че това е морален казус

За радост в България няма Морална полиция, допълни той
9 яну 2023 20:06, Нели Христова
334
Слави отново коментира песента за Лена: Разбирам, че това е морален казус
Снимка: БГНЕС

"Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми. Разбирам, че това е морален казус. Но за радост, в България няма Морална полиция, както в Иран".

Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в профила си във фейсбук по повод песента за бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова.

"В България има свобода на словото, а аз съм свободен човек и моите колеги са свободни хора. Ние се занимаваме с политическа сатира от 30 години.", пише още Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хубава песничка. Мен ме разтоварва. Ленчето се натоварва. Значи проблемът е в Ленчето.
202
12
 
18
 
! Отговори
На кой Бог служи? преди 1 година
Гледах първите родилни мъки на ИТН още по БТВ където изпадналия в панически страх г-н Трифонов повтаряше нещо от сорта:"ЩЕ МРЕМ" после заключи и ползата от създаването на ИТН:"КАТО ЩЕ УМИРАМЕ ДА УМИРАМЕ със СТЪРЧЕНЕ"!Какъв му е проблема на страхливия паникьор Трифонов още предварително направил потоп със сълзливо реване?Действащ агент БКП/ДС?Мафиот рецидивист?Или друго?
201
15
 
32
 
! Отговори
Филип преди 1 година
Не че съм му фен Слави но песента казва цялата истина каквато е и е била някой да ми каже това което се пее в песента не е ли истината вие се възмущавате от това какво е изпял той а какво са направили тези хора всъщност за 8 месеца Кирчо Кокорчо и Ленчето разбиха държавата а тя се държеше че все едно тя беше премиера не се възмущавате че ви ограбиха а се възмущавате от истината
200
13
 
18
 
! Отговори
Харварка история преди 1 година
Кирчо биолог-нобелист в самолета вкара интелект на кака Лена зелена въглена.
199
16
 
13
 
! Отговори
Иван преди 1 година
А можеше и без този цирк. Вървяхме си добре миналата година.
198
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави все повече изпростява и се опростачва. Този шоумен, както и да нарича постъпката си, цял живот е правел едно - даване на пример на младото поколение за неморално поведение.Служейки на една кауза, то се видя на изборите колко го харесват този дядо вече!Не приемам поведение на човек, който цял живот е сам, не е създал семейство, нито поколение, и търси само слава. За мен не е дорасал да разсъжда, още по-малко да се изявява публично с ясното съзнание какво прави!
197
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С това парче ги изпратиха на бунището.
196
15
 
24
 
! Отговори
Прав е! преди 1 година
Всичко много подредено в таз държава,че да тръгнем за Лена да се притеснявам.Майната й,какъв голям ПР за нея.
195
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еднорозите плачат. Слави им сложи некролога ;)
194
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей не бих слушал писента ама от любопитство го направих не ми с симпатичен никой от тази история ама определено тук Славчо пак се изложи и точно казаното от него в демокрацията имаш свобода но и задължения и в една демократична страна си го съдят без да се замислят.Той за миг даже замисли ли се ,че това момиче има родители близки ,баба ,дядо , приятели братя сестри и т.н и как реагира те на този бълвоч според мен един достоен и съмоуважаващ се човек не би изплюл това.
193
23
 
23
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
много знаещите и можещите от Харват си заслужават посветената чалга!
192
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен да дюдюкаш на кавала за нищо друго не ставаш . Нито за политик (жалко че ти дадох гласът ми ) нито за сатирик нито за певец ( навремето ставаше ),и най вече за мъж трудно ти е да отговориш достойно на една интелигентна жена. Това е черта в българския характер за превъзходство и когато си безсилен започваш да ругаеш,обиждаш и удряш когато нямаш сила и интелект да водиш разговор с нагласата че всички са равностойни и имат право да се борят за тяхната истина.
191
6
 
13
 
! Отговори
Симе преди 1 година
Слави принципно е прав, но че е *** никой не може да го отрече че
190
6
 
35
 
! Отговори
Ай сега преди 1 година
А Лнчето..... А пък Славчо той много убав. Когато беше на хранилката не рева. Дрънка разни работи за морал и достойнство. А сега като видя че няма хранилка и пак почна с цирковете. Какво общо има Ленчето с това че вие сте некадърници? Народа ви гласува доверие, вие се ос-рахте. Е, какво сега? Пак циркове ще играем. Циркаджия си беше и циркаджия си остана. Да си беше гледал цирка. Защо се буташ в политиката?
189
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена ако не беше дала няколко повода, никой нямаше да и напише песен.
188
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
какво толкова се случи, не помните ли какви скечове и простотии правеха за Борисов.. тогава имаше ли такъв вой и рев??? никой не каза че е пошло и гадно, а сега какво е по различно
187
10
 
19
 
! Отговори
2LOOP преди 1 година
Тоя ч***лгапитек защо се опитва да използва сложни думи? И не разбира ли, че не сме вече в 2000 година, когато народът го боготвореше заради простотиите му!?? И това е човекът, с чиито песни е "израснало 1 поколение", негов възпитател и морален стожер? Тежко ни...
186
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгаря си е чалгар.Селянина си е селянин.С извинение към достойните селяни.За толкова години живот в София не можа да се научи на толерантност и култура.Учиндолската мая,с която е замесен произведе един клисав продукт,който не става за консумация.Затова ще бъде изхвърлен на бунището на историята.
185
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славуца си направи ритуално самоубийство.След всички предишни простотии,последната беше върхът на сладоледа,от който връх много лошо ще падне на следващите избори,че даже и субсидийка няма да вземе.
184
16
 
14
 
! Отговори
Хайде сега, преди 1 година
...докато не се появиха Харвардските пшеници, бяха изтипосали Слафчу първа политическа сила, а пък сега...ама такъв бил, ама онакъв бил! С една песен успя да накара "свободните" български медии да се размърдат! Иначе щяха да си имат работа с Рашков,или Минеков!