Слави отново коментира песента за Лена: Разбирам, че това е морален казус

За радост в България няма Морална полиция, допълни той
9 яну 2023 20:06, Нели Христова
334
Слави отново коментира песента за Лена: Разбирам, че това е морален казус
Снимка: БГНЕС

"Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми. Разбирам, че това е морален казус. Но за радост, в България няма Морална полиция, както в Иран".

Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в профила си във фейсбук по повод песента за бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова.

"В България има свобода на словото, а аз съм свободен човек и моите колеги са свободни хора. Ние се занимаваме с политическа сатира от 30 години.", пише още Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аморален индивид говори за морал?!!!
222
20
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Църните рапъри имат и по-вулгарни текстове,тези на пайнерките са с много вулгарно съдържание също.Защо до сега никой не рИва за моралната страна на подобни песни?А и прсента на Слави е определено сатира,осмива част от великите съвременни българи.Ленчето определено не е носитрл на висши морални и естетически качества,ама тя си знае най-добре.
221
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези, които си гласуват за него, си го заслужават. Представителна извадка на българската простотия. Пардон, ФЛАГМАНЪТ на българската простотия, опорочил поколения млади хора, които си мислят, че да си като него е готино.
220
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не виждам разлика между Борисов, Слави и Киро, Радев, Христо, Атанасов, Нинова, Данчо ментата, костадинов.... Едни и същи са като интелект и морал. Затова тъпчем на едно място. Получаваме все от същото. Единствената им и главна цел е как да оглозгат държавата и нас, разбира се.
219
17
 
1
 
! Отговори
фактологията преди 1 година
Шефът на социалистите в Евросъюза Сергей Станишев,ЦСКА Хитлеристко знаме,второто поколение БКП и ДС и други червени маркс-русофоби са оглавили геноцида над населението на бившия СССР......Средно статистически в Европа на първо място по заразени със СПИН е Украйна а на второ място Русия(тихи безшумни оръжия за мълчалив геноцид)......Червената армия на Адолф Хитлер е била на най-добрия за времето си фармацевтичен ДОПИНГ а не на наркотици както умишлено лъжат и подвеждат по англоговорящите Сат ТВ
218
28
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долен чалгар,бездарник. Съсипа и поп индустрията ни и политиката ни. Недоразумение. На малкия пръст на Лена не можеш да стъпиш.
217
17
 
28
 
! Отговори
Избори наближават преди 1 година
Пак иска с провокация да си прави реклама.
216
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак си натряска автогол !Майсторско изпълнение :)))
215
11
 
4
 
! Отговори
Марксгеноцид преди 1 година
Геноцида над руснаците и другите граждани на СССР е поверен на шефът на социалистите в Евросъюза Сергей Станишев имащ общ рожден ден с Карл Маркс и ЦСКА от сф.....второто поколение член на БКП и ДС Бойко М. Борисов.......ЦСКА Хитлеристко знаме от София.....и все такива червени марксическия русофоби......Смехория са заключенията на Англия че червената армия на Адолф Хитлер е била наркоманска(СССР СПИН) при положение че най добрите фармацевти са от Байер Леверкузен и става дума за армейски ДОПИНГ
214
21
 
23
 
! Отговори
омръзна ми преди 1 година
Или както говорят неговите платци--надоело. Защото фактът е , че Сл. Трифонов свали единственото правителство ,което се осмели макар и плахо да намали руската агентура в България и...след месец вече бе свалено това правителство. Може би е права - Мутрофанова, като каза за К. Петков .....ако не беше говорил толкова, а беше слушал още щеше да е на власт. Така,че само за морал да не пише Трифонов---още с плача му на погребението на Илия Павлов се разбра за кого е моралът му!
213
14
 
28
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
Чалгарина показа в 3 минути какво представляват така наречените "лидери" и "елит" - корупция, крадене, дрога, лъжи и мандръсане. Ироничното е, че и той е един от тях. Това, че взе едни пари за да му ползват името и да направят поредната copocидна партия го прави дори по-противен и от ПростоСмешника. Иначе всичко е точно.
212
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер песен.Бравос.Лека, приятна, няма дандании, *** и аларма.
211
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** на лекар, бе човек.Да ти прегледа главата.
210
12
 
2
 
! Отговори
Фактите преди 1 година
Още от миналия век Англия обвинява червената армия на Адолф Хитлер и самия него в наркомания(и от СССР за туй пуснали СПИН) което е абсолютна лъжа..........Червената армия на Адолф Хитлер за да побеждава задължително им е бил даван ДОПИНГ произвеждан от най-добрите фармацевти които по традиция са концерна Байер в Леверкузен......БайлеверкузенДЪН.....тъ-дъ-дъ-дън.......куриоза че по същото време от наркомания се разболял Михаил Булгаков в СССР силно пристрастен към МОРФИН
209
18
 
40
 
! Отговори
Бат Вваню преди 1 година
Славчо, политическата сатира има стил, твойто е мазна чалга.
208
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следете взаимовръзката-------Червената предварително допингирана армия на Адолф Хитлер -------разработван от военните допинг за нуждите на армията-----футболисти и спортисти
207
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Допингираната армия с червено знаме на Адолф Хитлер е била задължително предварително допингирана със стимуланти и заради това е пожънала големи първоначални успехи.........фермацефтите от Байер в Леверкузен винаги са били първи в германския свят.............Пита се САЩ 1994 на Марадона от войната за ФОЛКлендските острови Бербатов ли е?
206
12
 
13
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Анка картечарката ко се впряга толкоз аку е не истина.... ===)))
205
6
 
1
 
! Отговори
Фарм Месиите преди 1 година
Ферма е FRAM близко до Аф(в)рам...........Най-добрият футболист участвал на Мондиал САЩ 1994 Диего Марадона още от 1994 стана пророк виждащ бъдещето.......Както каза в риалити Мичмана:"безобразно слаб Аржентина в САЩ 1994 като гениалният пенсионер Марадона сам ги носи на гърба си и им спечелва победите"........Още Адолф Хитлер задължително надрусвал цялата си фашистка армия с допинг вероятно производство на концерна "Байер" в Леверкузен а тоя на "1994 Марадона" беше още по гениален
204
13
 
26
 
! Отговори
До 216 преди 1 година
Човекът не е казал , че трябва да я убиваме с камъни, а просто е дал пример с други общества. Колкото до нашето.... Докато оставаме жени от този род да ни се качват на главата - няма да сме добре. Чрез "креватно джудо" можеш да станеш министър , шеф , директор за сметка на по къдърни хора от тебе- и жени и мъже. Това е напаст също като ромите. Лошото е , че жени от този род просперират навсякъде на запад. Не защитавам Слави, но не мисля , че и тази има нужда от толкова защитници в този форум