Тома Биков: Нови избори няма да решат проблема

ОТ ГЕРБ не са се юрнали да участват в правителство
Обновена: 13 яну 2023 08:46 | 13 яну 2023 08:43, Нели Христова
104
Тома Биков: Нови избори няма да решат проблема
Снимка: БГНЕС

Не сме се юрнали да участваме в правителство, смята Тома Биков от ГЕРБ по NOVA. Според него трябва да се види първо къде отива третия мандат и след това да се говори.

"Тази квазиреволюционна енегрия от последните 2 години вече се изчерпа", категоричен бе той.

ГЕРБ имали доста сериозни притеснения въобще от ПП, не само от лидерите на формацията.

"Няма да подкрепим некомпетентни законопроекти, независимо какви лозунги стоят зад тях. Трябва да се направи сериозна съдебна реформа, а не след 2 години пак да я поправяме", допълни той.

Според него аферата "Нексо" тепърва ще се развива и се проверява дали не е финансирана кампанията на ПП. И ако това се бе случило с ГЕРБ, сега това ще е първа новина, а не да се крие. А господин Настимир Ананиев е съдруник на г-н Тренчев, заяви той.

"Нови избори няма да решат проблема. България трябва да има антикризисна и проевропейска насока", допълни той.

Според него ако ПП и ДБ отидат заедно на избори, то това означава край на съществуването на ДБ.

Той смята, че ще има нова бомба и след разкрития как е подписан плана за развитие от страна на последното редовно правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
1
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 1 година
Точно така!? Не избори ще решат проблемите а референдум срещу всички партии. Безпартийна система....БГ да бъде независима и неутрална, управлявана само от Народно събрание или ако по ви харесва " Сенат " и то в ограничен състав. Какви са тия безумства с всичките тия партии,които не вършат нищо а само се джафкат,събират, разделят и легнали на плещите на бедния народ....
70
0
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Ей , някога нещо умно няма ли да кжеш ей така за цвят? А ти като идваш от БСП как така стана изведнъж антикомунист. След нови избори няма да има БВ и БСП ще намелее. Най-вероятно ще можете да управлявате само с лубимите си кокрадци от ДПС. За какво се хабиш? Само не разбирам тези, които все още гласуват за бивши комунисти и техните охранители без пари дори....
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От ГЕРБ имате две възможности: Първата - "коалиция Вежди"; Втората - Коалиция "Хартиена бюлетина".
68
0
 
6
 
! Отговори
леля Пена преди 1 година
ДА,ЩЕ ВИ СЛОЖИМЕ БЕЗ ИЗБОРИ. МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ,ЧЕ ЗА 12 ГОДИНИ ЗАЕХМЕ ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ ПЪРВИ МЕСТА. ВИЕ СТЕ РАЗРУХАТА И ХАОСА И КРАДЕНЕТО !
67
0
 
2
 
! Отговори
старите избори преди 1 година
съшо
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С абсолютно идентични съобщения МВР и поръчковата прокуратура съобщиха, че са разбили мрежа за измами с криптовалута, която действала от България, Кипър и Сърбия като посочват, че акциите в последните няколко дни са в изпълнение на Европейска заповед за разследване, издадена от Германия. В съобщенията абсолютно никъде не се споменават конкретни имена нито на участници, нито на разследваната компания. Няма информация и за нито един задържан в България, няма и нито едно повдигнато обвинение от страна на българската прокуратура
65
0
 
6
 
! Отговори
"Некст инсайда& преди 1 година
Бойко Борисов има изказване цитирам:"Заедно със Слави Трифонов бяхме тръгнали на кино да гледаме филм и по случайност изведнъж срещаме Иван Костов....."......цитат факт имащ го в архива на БНТ...........и ти ли Тома на кино със Слави Трифонов си ходил?...........Да не би оня Милен Цветков да не е умрял от бързане за киното със Слави Трифонов?.............Защо на оня катастрофата Георги Семерджиев има татуировка с рождената година на Бойко от Банкя:1959..............Ашколсун МВР на Ал Капоне
64
0
 
2
 
! Отговори
fact преди 1 година
напротив!НОВИТЕ ИЗБОРИ ШЕ ДА РАЗЛИЧНИ НА 180 ГПАДУСА.Щото ше се окаже, че герп не може да направи бендзина 2 лева и да внедри отново протежетата си у властта. И БЛЮДОЛИЗЦИТЕ ШЕ ГИ ОТСВИРАТ. ТКЕ НЕ ЗАЛАГАТ 2 ПЪТИ НА ГУБЕЩИ КОНЕ. НОВИ ИЗБОРИ Е РАВНО НА ЗАЖУБА НА ГЕРБ. ДА ЖИВЕЙ, ДА СТАНЕ! А дано не ви пристанат и закрепът с третия.
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кравов, викаш 12-те години и откраднатите над 120 млрд да ги забравим, така ли ? Пито - платено.
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ''политик'' не заслужава внимание , той също е виновен България да е на всички последни места в ЕС по всички показатели , .... НИКАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН МОРАЛ , СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ!
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков и Кунева , където има пари , там тичат !
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДругарЮ Биков напускай и този кораб , отивай в ''ЕВРОРОМА'' , само там не си бил !
59
6
 
2
 
! Отговори
НКК преди 1 година
Когато в следващият парламент ГЕРБ, Възраждане и ДПС съберат 200 депутати а останалите партийки другите 20 тогава ще им гледаме сеира. Сега е само подгрявката като на концертите на голяма звезда има подгряващи групи. Сега в нашият парламент се случва това. Даже и в началото на демокрацияна нямаше такъв цирк в парламента като сега. Лошото е ,че всеки път някакви новоизлюпени политици ни поучават и ни убеждават, че за нас е идеално да усещаме аромата на вкусната скара докато те я консумират.
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този Биков говори като екстрасенс,а не политик.Всичко му е ясно ...като през мъгла.
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това напоително го обясняват всеки ден дупетатите... Ами айде да не правим избори, да станем резиденска република без партии, а Биков? Е , Герб ще отече тогава, но ти си гъвкав, ще се уредиш с пост да подггъзваш и на фигуранта...
56
1
 
6
 
! Отговори
Токайто преди 1 година
В СИК само срещу 1500 лева. Да видим тогава политиците колко избора ще правят в годината. Сами сме си виновни. Членовете на Сик се продаваме за 70-80 лева и им слугуваме 24 часа.
55
0
 
7
 
! Отговори
Винету преди 1 година
Докато позорни личности като Биков са политици...още 47 избора да правим..нищо няма да се промени. Необходимо е цялата изборна администрация да окаже съпротива и да не участва, докато партиите не сменят всички дежурни депутати от 30 години насам. В Българския парламен половината депутати ползват абонаментен пожизнен план за парламентарна заплатка и търговия с влиание. НЕ НА ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ. ИЗБОРНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ДА НЕ СЪДЕЙСТВА, Никой да не се записва в СИК.
54
1
 
6
 
! Отговори
Сс преди 1 година
***. Слоги. На. САЩ,и ЕС,. Попиляхте. Родината. Калашник за. Вас
53
0
 
14
 
! Отговори
Ботев преди 1 година
Проблема си ти и цялата пасмина назначени чорбаджии включително и турския башибозук, хлебоедиии! Решението е БРАДВА .!.
52
2
 
5
 
! Отговори
Ясноо преди 1 година
Ясно става защо удрят Нексо , намислили са ги свържат с ПП и до изборите да леят лъжи след като Джемкорп , газа и левчето за бензина се оказаха кьор фишек.