Гълъб Донев: Проявите на небрежност са тези, които причиняват щети

Провежда се предпоследното заседание на МС
25 яну 2023 10:42, Нели Христова
21
Гълъб Донев: Проявите на небрежност са тези, които причиняват щети
Снимка: БГНЕС

Датата на следващите предсрочни парламентарни избори е известна - 2 април. Мандатът на това правителство изтича другата седмица.

В последните месеци се изговориха много думи, редуваха се обвинения и обещания, а хората очакват спешни решения и действия. Ако всеки върши работата, за която е избран или назначен, съвестно и с мисъл за другите, ще живеем в държава, в която факторът "небрежност" ще е изолиран случай.

Още по темата
Това каза преди предпоследното заседание на Министерския съвет служебният министър Гълъб Донев.

Знаем отлично, че проявите на небрежност са тези, които причиняват щети, понякога с фатален край.

"Ще разгледаме промени в Наредбата за медицинска експертиза на работоспособността. Ще въведем повече справедливост по отношение на хората с множество увреждания", отбеляза Донев.

Той съобщи, че предстои да бъдат одобрени и допълнителни средства в размер на 73 млн. лв. в подкрепа на услугата обществен транспорт в цялата страна. В резултат на това решение от 1 февруари до края на годината всички деца на възраст до 10 години ще пътуват безплатно в градския транспорт. "А за учениците отстъпката ще се увеличи от 20 на 70%", обяви служебният премиер.

По думите му намалението на цената на картите на възрастните хора ще е с допълнителни 20%, или общо 40% по-ниска цена.

"Виждаме, че когато всеки върши работата си, за която е избран или назначен, съвестно и с мисъл за другите, има резултати за хората", заключи Донев. 


21
Още от Политика
Машинен вот, хартиена бюлетина - манипулиран ли ще е вотът?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Kaто говорим за прояви на небрежност... Христо Алексиев още ли ще остане министър след като запали 25!!! Вагона на БДЖ само за половин година?
14
0
 
0
 
! Отговори
Ангелов преди 2 дни
Мястото, където се роди изкуство, заради самото изкуство. Четвърти резонанс на Шуман доказан" Ангелов, Valve Corporation Виж каква табела си имам на работа!Може много работи да имаш дето ги нямам, ама нямаш такава табела и никога няма да имаш!Аз не съм получил една стотинка и няма да получа, но имам табела и твърдението е вярно. Не пише от Ангелов. Съобщително изречение е. Станахме двама Гриша.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Докато умишлените кражби са безобидни.
12
1
 
0
 
! Отговори
Ангелов преди 2 дни
"Мястото, където се роди изкуство, заради самото изкуство. Четвърти резонанс на Шуман доказан" Ангелов, Valve Corporation Виж каква табела си имам на работа!Може много работи да имаш дето ги нямам, ама нямаш такава табела и никога няма да имаш!
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Лъжливият комунист нарича кражбите, прояви на небрежност! За народеца само инфлация, спекула и мазни лъжи по цял ден!
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ами, Гълъбе, то проява на небрежност е и да се съгласиш да храниш хората с буболечки, ама нещо не ви чувам и думичка да сте казали против това....
9
4
 
8
 
! Отговори
Пешев преди 2 дни
Евтин популизъм и връзкарство по руски. За кадърните няма място в България. Затова България и Русия са пропаднали държави които се сриват всеки ден.
8
0
 
5
 
! Отговори
Иван Иванов преди 2 дни
Понеже служебното Правителство са в стрес - да не се изложат - един вид - само затова са тези красиви приказки. Всъщност им се иска да си седнат на спокойствие, да си мързелуват и така. Действително - като дойде редовно Правителство ще се направят на интересни редовните министри и ще си играят игри.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
же суи бдж
6
0
 
6
 
! Отговори
неизбежна преди 2 дни
е само смърта у нас, щот данъците някой ги избягват
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Честата "небрежност" = корупция + липса на персонална отговорност.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Работи по медицинска експертиза на работоспособността и по отношение на хората с множество увреждания. Знае отлично, че проявите на небрежност са тези, които причиняват щети, понякога с фатален край. Може ли да каже небрежност ли е плащането на милиарди за втора партия чертежи на Ф-16, след като първите още нямат намерение да пристигнат?
3
1
 
12
 
! Отговори
в заблуда сме преди 2 дни
Хм, а ние си мислехме , че пребоядисаните партиини апаратчици, станали върли капиталисти и радетели на демокрацията , и евроатлантизма причиняват щетите .
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Един свестен политик. Наблюдавахме иначе много представления - циркове, театри, опери, оперети, абе много артистични политици имаме
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И вие сте част от небрежността създаваща щети. Гаргамел Донев