Димитров: Тези избори са заслуга на Румен Радев

Предложени са два избора
Обновена: 27 яну 2023 07:13 | 27 яну 2023 06:55, Росен Стойчев
109

"По темата трябва внимателно да се прецени, защото увеличението трябва да бъде според труда. За да се случи, трябва да има редовно правителство.
Още по темата
Няма редовен кабинет, защото президентът изгражда служебна президентска република", заяви депутатът от ДБ Мартин Димитров в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него президентът Радев е виновен за ситуацията, в която се намираме. "Конкретно тези избори са негова заслуга. Ние бяхме предложили - служебно техническо правителство на българския парламент с 5 приоритета. Щяхме да накараме българският парламент да избира между две алтернативи - технически кабинет на българския парламент с парламентарен контрол и служебен кабинет на Радев. Това щеше да бъде интересно", посочи Димитров.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът заяви, че Радев не дал мандата на ДБ, защото иска да управлява. "Намираме се на кръстопът с два ясни завоя. Единият е като се събраха ГЕРБ, БСП и ДПС и казаха, че искат да си правят програмно правителство. Другият е пътят на ДБ и "Продължаваме промяната". Хората трябва да изберат", категоричен е той.

Димитров заяви, че очаква по-добър резултат от ДБ и допълни, кои ще бъдат възможните партньори зависи от изборите резултати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократична Украйна - вън от НС! Национални предатели и неосъществени фюрери!
39
4
 
18
 
! Отговори
Бай Ментор преди 1 година
Тоя не порасна , само небивалици говори!Радев ли Ви е виновен че партиите не можете да се разберете за експертен кабинет ?
38
3
 
9
 
! Отговори
галфон-мирянин преди 1 година
И Мартинчо има гооляямаа заслуга.
37
6
 
10
 
! Отговори
Прав. А. Луканов 2 преди 1 година
Чекмеджан ..охохохо. Само бг народа и сигурно този на Буркина Фасо би се хванал на снимки с Фотошоп и би свалил за това правителство :). А харвардите теглиха милиарди кредити, намърдаха техни хорица на по 20-30 хил.лв. месечно. Обслужиха интереса на дубайските господари, на руски олигарси, продаваха оръжие и печелеха,ловиха се за парапети, писаха мал.умни закони пълни с грешки, един пирон не забиха, всичко навсякъде е хаос и ко.ч.ина и после викат..не било така разбираш ли. Охохохох
36
4
 
12
 
! Отговори
Не бе преди 1 година
Радев е виновен на некадърните политици, че ги е страх едно правителство да направят от зор да не изгубят някой лумпенски глас, ако се коалират. Гласуват само лиди и хора от държавната администрация, които ги е страх за постовете им. А тая селска-софийска десница ДБ са най-противни от всички.
35
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еврокомисията разреши пускането на пазара на замразени, под формата на паста, сушени и прахообразни форми на ларви на бръмбара Alphitobius diaperinus (малък мрачник) като нова храна. Бръмбарът ще се добавя в хляба, шоколадовите десерти, месните продукти, макароните и др. (пълен списък на храните е публикуван в Официалния вестник на ЕС).
34
15
 
10
 
! Отговори
Д-р Челинджър преди 1 година
Който си мисли, че Радев няма нищо общо с факта, че ходим 5-ти път на избори е не нормален!
33
5
 
17
 
! Отговори
123 преди 1 година
Тоз пък кой беше? И кого го интересува какво му е мнението?
32
5
 
14
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Я се разкарай бе мошенк,вие си го преизбрахте Юмрука ,а той ви натресе и ви подкрепяше всички променкаджии.Видяхме колко струвате 0 е толкова струвате.С Бир...Щина от нагли лъжци слуги на бандити- олигарси.Изчезвайте бе навлеци
31
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На който и да беше дал третия мандат все виновен щяхте да го изкарате.Ако го беше дал на ДеБето щяхте да разправяте как обдлужвал интересите на ГЕРБ и искал да скара ПеПето с ДеБето...Хайде стига вече!Вашите манипулации и въвеждане на политически хаос в държавата вече на сатанизъм избиват.Искате само да се карате и без редовно правителство да си стоим...даже и без президент.
30
4
 
23
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Мартине що се правите на луди , на вас все някой ви пречи да не ти припомням поговорката! Защо Радев да е виновен и защо трябва да се дава мандат на една партия подчинена на олигарси и начело с Ристьо който се среща стях по джиповете? Да не говорим за слабата ви юридическа способност , не можеща да направи закона за съдебната власт и искайки послушен главен прокурор и прокуратура в изпълнителната власт! Радвайте се че бяхте в парламента с машините на Мадуро и софтуера контролиран от ваши хор
29
4
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
До Бонго Бонго 27 ГЕРБ не можаха да направят правителство като първа сила , та ДБ ли ?Пус-ти-яци.А иначе ГЕРБ + ДПС +БСП беше добра комбинация.
28
4
 
22
 
! Отговори
НиковаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Боже! Защо непрекъснато ни занимавате с този некомпетентен и бездарен субект!Нима няма други теми, по-важни от неговите глупотевини!?
27
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие Руски мекерета дайбългария и пп няма да минете 4% и така е редно.Герб печели приемете го
26
5
 
9
 
! Отговори
МАНДАТ НА преди 1 година
Вас вие при ГЕПИ и дупСето и готово. ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА ЩО СТЕ ТАМ. ЩЕ СТАНИТЕ ДРУЖКИ И ПАК КРАДИ ЛОБИРАЙ МАНИПУЛИРАЙ. А НАРОДА ДА ГИНЕ.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Троловете спрат имаха тежка смяна снощи
24
2
 
20
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Хайдя, не бъдете толкова скромни, другари! Вие също имате заслуги!
23
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Чалга парти" свали правителството заради Македонията. А гербодепесарите излъгаха "Чалга парти" и гласуваха за Македонията. Тъппият Слафчо Чалгаря, Мартинчовците пак нямат срам, като политически психопати. Затрупват старите си лъжи с нови лъжи и нови психопатии. Приискало им се стабилна диктатура на гербериата и чалгариата.
22
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми харесва ГЕРБ да ни управляват пак, но не ми харесва и да ни управлява вторият мъж на Десислава. Радев направи преврат и това трябваше да се спре, но... не го направиха. Когато се замерват институциите с яйца и тоалетна хартия- държавата се разпада. Това искаше Радев и го постигна. Сега след като използва за целта Киро, Асен и Ристьо той ще ги елиминира един по един. Нали знаете, революцията я правят масите, а после кой управлява... Така, чрез тях Радев си осигури управление като монарх.
21
7
 
16
 
! Отговори
Бюджетът е профукан преди 1 година
Бюджетът е продънен от кокорчо. Оттам бяха парите за увеличения чисто популистки на пенсиите. За разлика от гласоподавателите им, ние сме хора със здрав разум и знаем, че България НЕ е много богата държава, каквито глупости говориха. Богати са Саудитска, емиратите, а ние сме една бедна на природни ресурси държава и със слаба икономика. Затова трябва да правим балансирани бюджети и по-по-лека с кредитите. Те го знаят, но популизма е това. Говориш глупости и се надяваш да излъжеш повече народ.