Слави Трифонов към ПП: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Политическата среда е като "Хари Потър", Петков е Дъмбълдор и търси инфантили, сочи лидерът на ИТН
Обновена: 29 яну 2023 22:05 | 29 яну 2023 17:35, Красимир Ангелов
440
Слави Трифонов към ПП: Абе, вие нормални ли сте, бе?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново нападна бившите си партньори в управлението "Продължаваме промяната". Повод стана изказване на бившия премиер Кирил Петков от събота, че с обединението на ПП и ДБ „започва обединение на добрите сили“.

"Кога човек разделя хората само на добри и лоши? Разбира се, в детството. Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто“, написа Трифонов в своя профил във Facebook.

Още по темата
"После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър.
Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него", написа Трифонов и продължава:

"От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петков като един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Точно това говори. Как “Продължаваме промяната” събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват. За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства. От добрите сили или от лошите сили. Това й е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава", посочи още Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно тука с дтебни чиновници, *** на герб! Казали са им че ако не вземат следващите избори, няма да има увеличение на заплатката и ,,командировачни,,! И сега сипят една пумия срещу всички, ама не срещу Баце разбира се!
223
7
 
11
 
! Отговори
Внимавайте!!! преди 1 година
Имам усещането, че в Родината ни наистина има много, много зомбирани, да не кажа по-груба дума хора, които имат намерението отново да гласуват за тези шарлатани и лъжци от ПП. Абе хора, не го ли виждате това недоразумение на природата ТъпотоКиро и приятелят му Асенчо, та те ще загробят всички ни, ако някой от вас отново гласува за тези.
222
8
 
11
 
! Отговори
Факти преди 1 година
Всичко което е казал Слави се е случило или доказало след време. А Кирето каквото е казал все е излъгал. Той още за гражданството си излъга, преди да стане политик, та какво да чакаш от него! Само сладки приказки за наивници, а после си прави каквото си иска. Еми не е нормален...
221
1
 
6
 
! Отговори
Бако преди 1 година
И тоя трябва да връща парици....
220
1
 
1
 
! Отговори
Бебо преди 1 година
Защото написах да го цунка по главата, но умалително...
219
3
 
8
 
! Отговори
Илия преди 1 година
Тук е горе долу прав...Не знам защо не му вярвам и не мога да го понасям....
218
11
 
11
 
! Отговори
Винаги преди 1 година
ще обичам Слави, младостта ми е свързана с него.
217
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонияяяяяяяяяяяя! Референдумммммммммммммммм!
216
15
 
18
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Поклон пред слави освободи ни от тия измамници
215
10
 
14
 
! Отговори
Питам се преди 1 година
дали този чалгар е нормален, че се е вързал да пита Радева, а не Радев дали иска президентска република?
214
5
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- Абе, Слави, ти нормален ли си на българи да даваш примери с Дъмбълдор срещу Волдемор?!? За Хитрата Лисица и Кумчо Вълчо не си ли чел...
213
5
 
10
 
! Отговори
тома преди 1 година
Снимката показва кой е ненормален славуца
212
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеления чорап да си взима творенията ИТН,ПП, Кирчо, Кокорчо и Чалгара и да се маха , всички се стремят да бутнат парламентаризма!
211
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави да вземеш да прибереш и шарлатанина Дъмбълдор барабар с дружката му кокорчо и се омитайте от политиката - абе хора не ставате за политици. Вървете да си правите шоуто си, да продават пробиотици, Василев да лъже други инвеститори.
210
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото повече наближават изборите тоя слави все повече ще се появява под една или друга форма, уж референдум уж това онова , невероятен политически плазмодий !
209
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо те определено не са нормални,ама и ти не си с всичкият си с това искане за президентска република!Идеята да подарим власта в ръцете на един човек е повече от страшна!Фелдфебелът е живо доказателство за това,докъде можем да се докараме ако дадем правото на един зависим индивид да управлява България за пет години!
208
7
 
5
 
! Отговори
Обратното на острото преди 1 година
Всички воини на светлината трябва да се обединим около Киро истината. Той е добрият, всички които не го харесват са лоши.
207
2
 
4
 
! Отговори
До 265 преди 1 година
За да върне на власт предишните шарлатани.
206
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо,я кажи за кого подготвяш президентска република.Радев каза,че не те е упълномощавал и че ако поиска такава,сам ще ни го каже.За себе си знаеш,че не ставаш.Тогава за кого подготвяш почвата?Все си мисля,че е за тоя от Банкя.
205
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Каквото и да се говори Слави, едно е ясно, ти освободи България от едни шарлатани.