Слави Трифонов към ПП: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Политическата среда е като "Хари Потър", Петков е Дъмбълдор и търси инфантили, сочи лидерът на ИТН
Обновена: 29 яну 2023 22:05 | 29 яну 2023 17:35, Красимир Ангелов
440
Слави Трифонов към ПП: Абе, вие нормални ли сте, бе?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново нападна бившите си партньори в управлението "Продължаваме промяната". Повод стана изказване на бившия премиер Кирил Петков от събота, че с обединението на ПП и ДБ „започва обединение на добрите сили“.

"Кога човек разделя хората само на добри и лоши? Разбира се, в детството. Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто“, написа Трифонов в своя профил във Facebook.

Още по темата
"После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър.
Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него", написа Трифонов и продължава:

"От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петков като един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Точно това говори. Как “Продължаваме промяната” събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват. За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства. От добрите сили или от лошите сили. Това й е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава", посочи още Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой издържа кабеларката на Славчо?При 100 души персонал и при тия мижави реклами и при тая постна програма и при тия некадърни сценаристи,този масраф му струва поне 500 000 лв.на месец.Та,викам,кой ли му дава тези пари?Дали от Банкя или от сараите не са развързали кесиите?
203
10
 
9
 
! Отговори
оракул преди 1 година
Да, ние ненормалните им вярваме! И не вярваме на теб,защото от това , което гжовореше и обещаваше, просто нищо не се изпълни! Нали щеше да изчегърташ мафията, какво стана?Всъщност, кое от обещанията си изпълнил? И как може да ти вярваме, като измами по най- груб начин повярвалите в идеите и обещанията ти! И кой си ти, че да се явяваш съдник, нали знаеш, че само един може да съди, и във всеки случай не си ти!
202
4
 
5
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Чудя се? Дали когато повечето нормални хора мислеха тоя Петков за недобре психхически ти правеше коалиция с него! О о и с БСП ! Нормален! В кой разказ си ти: от злобата си , за слугинаж , въобще за какво беше във властта . Не е ясно. За романтиката се бореше Че, но той умря и власт не видя. Е ти си жив, но власт не видя , а там беше. Оправдания не ща.
201
0
 
3
 
! Отговори
Благодаря за линка преди 1 година
До belx0...на тази шарения може да завиди всеки ц......и барон. Допълнителен шок е това, че е произведена не през примерно 93-а, а съвсем неотдавна.
200
1
 
5
 
! Отговори
Желю Желев преди 1 година
За бога братя,не се карайте и не копувайте.
199
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славуца пак е решил с неговия референдум да се присламчи към местните избори наесен,та като ходим да гласуваме за местна власт/или пак за парламент/,да пуснем и за него.Да,ама не!Този номер му мина на президентските избори за предишния му референдум,но този път ще гризне дръвцето.
198
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз няма да плащам за всяка хрумка на Славчо.А вие?
197
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах пресконференцията на Славчо.Освен,че беше цирк като цяло,Славуца се държеше с подчинените си нещастници като върховен вожд,и не даваше думата на всеки,който се опитваше да каже по-голяма глупост от неговите.Пълба пародия на кандидат политици.
196
2
 
17
 
! Отговори
Културен! преди 1 година
"Абе, вие нормални ли сте, бе?" - така си говорят хамалите на Сточна гара :)))
195
4
 
10
 
! Отговори
Шеки преди 1 година
Путин загива и ГЕРБ и ДПС заедно с него! Голямата метла идва!
194
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вие нормални ли сте,бе?Не стига,че заради вас ще ходим за 4-ти път на избори,което вече ни струва 120 милиона лева,ами трябва да ви плащаме и за безумния референдум.Ай сиктир!
193
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на славчо явно парите му идват от Москва.
192
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави дали е хомосексуален,че с жена не съм го виждал,няма семейство и деца.
191
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя *** след като изпълни поръчката на Мутрофанова се изпара, а сега отново го активираха.
190
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави изглежда все едно е сериозно болен.
189
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да чекаме ли един ден 7/8 да купи БТВ или Нова ?
188
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не да го взимат.Те отдавна са го взели. Целта беше Слави да обере така наречения протестен вот ,за да не дойде друг на власт. Да злепостави новите и да развали управлението ,за да върне ГЕРБ и ДПС на власт,разбира се с помоща на БСП и Възраждане. Като крайна цел,която я постигнаха е намаляване на хората ,които да гласуват и така ГЕРБ с 400 хиляди човека(под 6% от целия народ) да дойде на власт.
187
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Присмял се х.ъ.р.б.е.л на щ.ъ.р.б.е.л.
186
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави само безгърбначните ти вярват. Не смятам ,че в България народа е толкова глупав ,колкото го мислиш. По-добре хората да гласуват за Бойко Борисов директно,нали ти е шеф и затова те назначи?
185
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли хора ,които да му вярват все още?