Слави Трифонов към ПП: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Политическата среда е като "Хари Потър", Петков е Дъмбълдор и търси инфантили, сочи лидерът на ИТН
Обновена: 29 яну 2023 22:05 | 29 яну 2023 17:35, Красимир Ангелов
440
Слави Трифонов към ПП: Абе, вие нормални ли сте, бе?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново нападна бившите си партньори в управлението "Продължаваме промяната". Повод стана изказване на бившия премиер Кирил Петков от събота, че с обединението на ПП и ДБ „започва обединение на добрите сили“.

"Кога човек разделя хората само на добри и лоши? Разбира се, в детството. Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто“, написа Трифонов в своя профил във Facebook.

Още по темата
"После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър.
Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него", написа Трифонов и продължава:

"От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петков като един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Точно това говори. Как “Продължаваме промяната” събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?

Обаче не знам на кого да го изкрещя. На тия дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват. За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства. От добрите сили или от лошите сили. Това й е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава", посочи още Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да беше отгледал дете, докато можеше....Егоист, който отне мечтите на много българи в чужбина, да се върнат в една друга България. Твоите избиратели те гледат, но през теб виждат. Ти разбираш ли колко години си градил име, къде с "точните" приятели, къде с малко талант - няма значение, достигнал си ниво, уцели и времето на "опростачването", та ти върза и бизнеса....И след всички тези години труд - си мразен от огромна част от народа.На твоята възраст, сам се докара да си в изходна позиция.Жалък
283
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я марш.....Отивай да целуваш"добрите" чичаци, знаеш къде....Това си правил и това ще правиш. Мразиш истинските мъже и истинските патриоти, защото не ги е страх. Изправиха се срещу една машина, в която, Славчо беше една кукла на конци.И да знаеш, че колкото повече говориш, срещу тези, които ПРЕДАДЕ, толкова повече изчезваш в небитието. Сега отново си припомних, какво не харесвам в теб.Дори тези заради, които предаваш своите, НЕ ТИ ВЯРВАТ, защото НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
282
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази държава ще се оправи само, ако Славчо е Президент и Тошко Йорданов е министър - председател. Колко трябва да си нагъл, ДА ПОЛУЧИШ, НЕ ШАМАР, а ТУПАНИК от избирателите и отново да изплуваш от тЕмната дупка и акъл да даваш?Като плюеш кой какъв е по народност, ти какъв си? Уж си с български паспорт, българска партия, а с турска партия гласуваш. Що е то? Славчо.........от Учиндол. Даже не зная как се пише правилно. Какво създаде в живота си? На кого даде любов?
281
1
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
За какво сте го курдисали този чалгаджия начело на страницата? Два пъти можеше ИТН да направи правителство и нищо не направи, а можа да свали третото. България загуби година заради г'лупостите на Слави, Тошко и цялата им дружинка. Мина му на Слави времето. Каквото и да приказва е вече без значение.
280
4
 
13
 
! Отговори
ТОЯ Е ПОБЪРКАН преди 1 година
ТИ ТРИФОНОВ ОСВЕН ДА ПРЕЧИШ КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ ?
279
3
 
10
 
! Отговори
ТОЯ Е ПОБЪРКАН преди 1 година
Аз не мога да разбера тоя защо се изказва. Да ходи там да пее Едно ферари...и така
278
2
 
6
 
! Отговори
До добрите хора преди 1 година
И кое ви е доброто?Самото наименование не прави съдържание.
277
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре да блее,от колкото да краде,както правят добрите шарлатани.
276
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще бъде интересно да видя шарлатани и слуги на олигархията ще бъдат от добрите,и как нямало да крадат и слугуват на олигархията.
275
4
 
10
 
! Отговори
От добрите хора преди 1 година
Този знае само да блеее.Абе това абе онова бе бе като някой овчар.
274
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E кво ще се делите да добри и лоши , като някакви деца ... крадете дружно заедно, като истински комунисти !
273
2
 
9
 
! Отговори
да си преди 1 година
мислил когато е трябвало, я виж ти -човек тръбва да мисли -,,късно е мандалото падна,,
272
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този шут,няма да му дойде акъла ! Циркаджии!!!
271
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...не славчу не, добрите сили са пеевски, доган и борисов, чоито слуга се оказа точнио ти...
270
13
 
16
 
! Отговори
Отговор : преди 1 година
Не, Слави, не са! А сега предстои обединение с другите пациенти от Карлуково и ще стане голям цирк на изборите,като не минат 4%...
269
9
 
18
 
! Отговори
Карл Бенц преди 1 година
Абе, ти нормален ли си бе!?
268
13
 
23
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
От 2 години питам - за тези ДВЕ ГОДИНИ тоя и пинчера му - ТошкУ, казАха ли нещо за Гешев, Доган, Пеев, КТБ, покупката на ТЕЦ - Варна за 3500 лв. (ТРИ ХИЛЯДИ И ПЕТСТОТИН ЛЕВА!!) ???НЕЩО? НЯКЪДЕ???...Влезе в НС само с говорене срещу Борисов, но когато вече се оттекоха в мръсния политически канал започнаха говорене ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ "ПП" и "ДБ" - сякаш Бойко изведнъж изчезна от сцената...Някой още СЪМНЯВА ЛИ СЕ тия чий интереси КРЕПЯХА??И на най-глупваите трябва да е станало ясно!!!
267
6
 
21
 
! Отговори
за политик не ставаш преди 1 година
...сине..... ти си бу-да-ла..ааааааааа. Шоуто на Слави не му е мястото в политиката. Гората му дадоха пълна власт той не знае какво да прави..ама за мрънкане като стара мома го бива..ха.хаКой създаде политическата криза бре Слави. Как започнаха всичките тези избори......
266
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ах, туй магаре Славчо!Трак-трак-трак-трак!Га-га-га-га!Господа, риве туй магаре....Кълве и зове певеца Магарини с "приятелски слова"...
265
7
 
23
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Абе Човек който няма деца седнал Акъл да дава на Другите-да си гледа пишман невлезналите си Депутати и да си седи на стола.