Крум Зарков: Приемете закона за главния прокурор

Пречи ни на влизането в Шенген, губим пари
30 яну 2023 16:21, Нели Христова
45
Крум Зарков: Приемете закона за главния прокурор
Снимка: БГНЕС

Става дума за законопроект, който е особено важен. За който сте слушали от години, пречи на страната ни, тежи, пречи на влизането ни в Шенген, осъждат ни в Страсбург, губим пари. Касае длъжността на главния прокурор. Това каза правосъдният министър Крум Зарков пред bTV.

"И всички се кълнат, че искат да го приемат, но не го правят. Остават няколко дни. В понеделник няма насрочена правна комисия. Става въпрос за желание, не за време". Той припомни, че законопроектът беше внесен на 30 декември, но до днешна дата са изгубени 8 дни. "Ако правната комисия не се събере днес, то всичко свършва", каза Зарков.

Според него законопроектът е изграден, готов и би трябвало да бъде един от първите въпроси на следващото НС, ако това не се справи с него.

"Приемете този закон, направете и невъзможното следващите 3-4 дни, за да приемете този закон. Това ще бъде високо оценено от българите и това Народно събрание няма да си отиде просто така и ще остави нещо значимо", апелира Зарков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
3
 
! Отговори
българин преди 1 година
Круме-е-е,на разбойниците от Банкя не им пука,че народа ще загуби пари.За 12 г. те откраднаха десетки милиарди лева,че сега единствено ги интересува да не бъдат разследвани.Те се страхуват,че ако се премени закона,само за няколко дни ще бъдат подадени поне пет сигнала срещу Гешев,и ще започнат да го разследват.И се срутва пирамидата.Затова всичко ще правят,да не се допусне този закон.Не знам защо толкова закъсняхте.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Маминото, късно е, няма време, е можеше и да има ако ПП не се правиха на мъже при избора на председател на парламента. Освен това шефа ти Радев е проруски генерал който даде тържествено мандата на твоята партия майка която подкрепя войната и Путин, това е достатъчно България да е в пълна изолация от ЕС и НАТО поне 10 години.
14
2
 
12
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 година
Не може да приемеш закон да свалиш Гешев , само защото не ви харесва.Няма да стане.
13
1
 
12
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Зарчов, аз пък искам и "Закон за Президента", че сегашния не ми харесва!
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжлив садист, лицемер, лъжец, крадец, грозен и кървавочервен ***/внук/ на масов убиец от ДС.Не искаме закон за махането на Гешев, искаме всичкия планктон, като тебе, да бъде унищожен и България да стане нормална държава.
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не всичко е пари, марионетка, не всичко е пари....
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите щели да го оценили, нещо важно щели да свършили, сигурен съм че голяма част от народа въобще не знае за какво говори този? :) аз включително.
9
2
 
24
 
! Отговори
перко преди 1 година
Акълите ви пречат не закона за главният прокурор! Другите държави ви го казаха, ама няма кой да слуша!
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посевите не покълват зареди Гешев. Стават смешни тия с техните напъни вече.
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз дет си защитил семейството от домашна котка
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи да се промени закона, защото Крумчо ще загуби едни пари. Че то така много лесно, бе. Я сега да приемем закон, че някой е длъжен да купи съборетината на баба ми и дядо ми, Бог да ги прости! Въпросният безценен имот е в село Горно *** и аз губя пари ако никой не го купи поне за 100 000. Евра, че така е модерно.
5
1
 
28
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
Вече ако иска някой да дръпне в кариерата , трябва да се хареса на Радев, като плюе по Главния Прокурор! Я виж Яначко как дръпна!
4
2
 
28
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЪБЪ преди 1 година
Зарков стига с този главен прокурор Зарков виж какво е тресавище тук Зарков интересува ли те хич не ме касае твоят главен прокурор явно за това си нает
3
1
 
20
 
! Отговори
Свидетел на капачки преди 1 година
Този тормози котки .Кога наказание ?
2
3
 
23
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
И аз се чудя защо вече 2 години новата власт не прие този закон. Някой знае ли?
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зарков е червен плъх