Гьоков с оценка: В социалната политика кабинетът не се справи

БСП беше най-диалогичната партия в НС, посочи той
8
Гьоков с оценка: В социалната политика кабинетът не се справи
Снимка: БГНЕС

Моята лична оценка е, че в социалната политика служебното правителството не се справи, заяви в парламента бившият социален министър Георги Гьоков от "БСП за България".

Той посочи, че служебното правителство не е продължило политиките на редовното правителство и даде за пример с мярката за 0,25 лв. за литър гориво в подкрепа на българските граждани, която не е била продължена от служебния кабинет. "Това не ми дава възможност и сърце да дам висока оценка на служебното правителство", коментира Гьоков, цитиран от БТА.

Още по темата
Относно предстоящите парламентарни избори, Гьоков посочи, че от редовното правителство "БСП за България" са излезли с много силни политики, които са били реализирани. В 48-ото Народно събрание (НС) бяхме най-диалогичната партия, най-предвидимата и най-консенсусната, коментира той и допълни, че това го е потвърдил и президентът, когато е връчвал третия мандат.

Надявам се след изборите на 2 април нашите резултати да бъдат по-високи, добави той. По думите на Гьоков няма логика да показваш добри неща в политиката, а да показваш лоши резултати на изборите.

(БТА, Десислава Антонова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
капиталистите вън от депутатските листи до два мандата в нс избори до дупка
4
0
 
0
 
! Отговори
Масльонкова преди 1 година
Млъкни бе!Оплешивя а акъла ти го няма!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала Гьоков пич си ! Другият път като ти предложат гей за заместник да си знаеш че после ще те ...... за да стане министър
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То в какво ли се справи. Алексиев запали 30 локомотива и за награда влиза отново в служебно правителство..
1
0
 
2
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Щом това е било грешката , че богатите с леки автомобили не са получили 0,25 лева за литър гориво , тогава истината е една, решена от целия Европейски съюз . Сатирично стихотворение: Нова мода: гастрономи ще преяждат с насекоми. И полезно , и практично , даже е икономично . Бръмбари в тепсия - каква вкуснотия ! Скакалец - паниран , червей - сиропиран . Богатите - с храни вредни , насекомите - за бедни . Яжте с охота , с радост от живота ! Автор: Георги Илиев Митев . София, България (2023).