Кметът на Пловдив за искана му оставка: Ще мисля няколко дни

Избран съм от пловдивчани, а не назначаван, заяви той
129
Кметът на Пловдив за искана му оставка: Ще мисля няколко дни
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров "незабавно". Той изтъкна, че той не се справял с проблемите на града и даде пример със строежа на стадион "Христо Ботев".

Димитров изпрати позиция, от която става ясно, че не смята да се разделя с поста си. Поне засега.

“Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се иска оставка. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в следващите дни какво да направя. Дебатът за Пловдив трябва да се води с гражданите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки", коментира Здравко Димитров.

Още по темата
"Не съм забърквал бакии. От самото начало на мандата започнахме с много важни и трудни проекти като Водния цикъл, обектите по ОП “Региони в растеж", пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост, които бяха фатално забавени от предшественика ми и вкарани в риск. Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми. Казусът със стадионите на “Ботев" и “Локомотив" не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че осигурените първоначално пари няма да стигнат. Някои хора обаче явно използват проблема с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам план как да спася Панаира за Пловдив и то с дипломация, а не с войни. Имаме много важна работа за вършене, виждате на колко фронта се строи в Пловдив. Безотговорно ще е да оставим града на автопилот в този момент", завърши кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
7
 
7
 
! Отговори
Бойко Кюлчето преди 1 година
Кмете, шкафа ми - празен... КО ПРАВИМ?!?!?!?!?!
111
7
 
11
 
! Отговори
Как да познаем? преди 1 година
Как да познаете един ГЕРБ-аджия? Много просто - по ниското чело и наглото поведение. Най-често, индивидите от порода ГЕРБ-превъзходна притежават тройна гуша, няколко имота, доста кеш и много често са придружавани от ПР охранители, които внимават някой да не стъпне накриво.
110
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все някой друг е виновен на гербодепесарите. Само *** и престъпници са се събрали на партийна седянка. Диктаторска партия на непогрешимия Вожд на калинките. Култ към личностт на Вожда. Съдът трябва да забрани тази тоталитарна партия и да вкара в затвора създателя и.
109
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОКО ТИ К В А Т А е свикнал да му целуват ръка,който не желае оставка.Истински ДИКТАТОР Само безмозъчни същества може да гласуват за неговата партия.
108
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 97..:как да си редим партията"...че то вие нищо не редите.. чекмед..жа..н сам си я реди....според това, кой му пълни най-много чекмед..же...то
107
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е дал съответните % от комисионата на боко за чекмеджето.
106
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той Пловдив е разкопан и умиращ заради политиката на Кирил Петков и ПП, които соряха всички инфраструктурни проекти умишлено.
105
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Пловдив затвора се запали, когато пожарникарят дойде и нареди на Зико да си обира крушите. Пловдив е заприличал на древни разкопки от "експертността" на кмета. Пълен абсурд и импо'тентно управление на града. Нека кметът да помисли и ако открие поне едно смислено и качествено нещо да е свършил освен краденето и сервилно огъване пред всеки с пари и власт да не си подава оставката! Няма такова нещо - справка Пловдив. Умиращият, най-древен град в България.
104
5
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Няма за какво да мислиш,оставаш на поста и си...запази достойнството.
103
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...ще мисля няколко дни... Здравко и мисли?!? Ха, ха, ха по-голям смях едва ли има. Пловдив е заприличал на разкопана джунгла, де що му хрумна на този го накопа, блокира целия град. Дали изобщо ще се приключи и свърши всичко, качествено и в срок е друга тема. Зико излезе по-гламав и некадърен и от мамин Тотю, обратното на острото
102
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То за властта и краденето важи същото за ПП и ДН. Защо постоянно се натискат за властта?Защото само във властта такива като Лена Бориславова могат да са с 15 000 лв държавна заплата!
101
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То панаира го подарихте вие от вашата партия през 2007 г, когато бяхте на власт с Тройната коалиция на Станишев и Доган. Не си ли спимняш?
100
1
 
12
 
! Отговори
СЕГА преди 1 година
И на кмета на Симитли му искат...
99
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя три години се целуваше с Бойко, сега сгази лука сериозно и публично и нещо не му се дава кокала. И не , не е така само при Бойко .Самозабравили се ли зачи на за дни ци !
98
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ГЕРБ не са на власт и няма откъде да откраднат и БАЦЕ няма как да раздава нашите пари на неговите хора .Скоро ще играе секирата.
97
6
 
18
 
! Отговори
Зико преди 1 година
Утре късам тербовата партийна книжка и напускам ГРОБ! Данка да го па па !
96
5
 
18
 
! Отговори
Крадци и мошенници преди 1 година
Крадат десетки милиони, подариха наследството ни Пловдивски Панаир на една комунистическа мутра. И вместо затвор, поискали му оставката.ГЕРБ успокоява електората с оставката, но Гешев гиюпязи всички от затвора. Лицемери и крадци.
95
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той си помисли, че господарят му го е забравил. Каква грешка. Днес му напомниха кой дърпа конците. ББ е станал като Доган и даже си е повярвал.
94
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ както се прави в цивилизованите Държави може само да оттеглят доверието си от кмета.Ни *** е ДИКТАТОР той коли и беси в ГРОБ.
93
7
 
22
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Гробари! Времето ви изтече! Избора за Кмет е мажоритарен! Дори и да спечелите на първи тур, няма да имате 50%! А на втори тур всички ще са срещу вас! Губите навсякъде!