Кметът на Пловдив за искана му оставка: Ще мисля няколко дни

Избран съм от пловдивчани, а не назначаван, заяви той
129
Кметът на Пловдив за искана му оставка: Ще мисля няколко дни
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров "незабавно". Той изтъкна, че той не се справял с проблемите на града и даде пример със строежа на стадион "Христо Ботев".

Димитров изпрати позиция, от която става ясно, че не смята да се разделя с поста си. Поне засега.

“Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се иска оставка. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в следващите дни какво да направя. Дебатът за Пловдив трябва да се води с гражданите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки", коментира Здравко Димитров.

Още по темата
"Не съм забърквал бакии. От самото начало на мандата започнахме с много важни и трудни проекти като Водния цикъл, обектите по ОП “Региони в растеж", пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост, които бяха фатално забавени от предшественика ми и вкарани в риск. Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми. Казусът със стадионите на “Ботев" и “Локомотив" не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че осигурените първоначално пари няма да стигнат. Някои хора обаче явно използват проблема с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам план как да спася Панаира за Пловдив и то с дипломация, а не с войни. Имаме много важна работа за вършене, виждате на колко фронта се строи в Пловдив. Безотговорно ще е да оставим града на автопилот в този момент", завърши кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
8
 
! Отговори
Защо не изкара-- преди 1 година
-- бакиите на бившия кмет ? Е сега той и батко дружно ти го .........таха ! Хубаво ли е ? Иначе ти си правия ,ама каква файда !
11
4
 
22
 
! Отговори
От къдя накъдя бе? преди 1 година
Какъв е Боко, че да казва кой и кога трябва да си подаде оставката? Защо още му уйдисвате на акъла на тази мутра?
10
5
 
19
 
! Отговори
По принцип преди 1 година
По принцип подкрепям оставката му, но щом Боко Тиквата я иска - не я подкрепям.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При неиспълнение на задълженията работника е уволняван. А кмета е цар и не може.
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Безработния" "господин никой" (Буци) му поиска оставката и кметският му стол започна да се клати. Ето ви само едно доказателсво с колко много власт разполага Буци и защо е нужно да се отнесем тенденциозно към темата с неговото изчегъртване - както правя аз.
7
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Здравко Димитров е мъж на място! Много долна атака от страна на Бойко Методиев Борисов щундатта.
6
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е старо куче. Надушил е далавери с Гергов и Здравко. Бойко знаеше, че са плащали с биткойни да купят депутати ПП от Слави и сега знае всичко за всеки. Старо ченге е Бойко. Не могат да го излъжат.Пази си партията от мошенгии.
5
3
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 година
Е сега видяхте каква е разликата между МАЖОРИТАРНО избран и назначен с партиина листа. Ако искате да имаме народни представители, а не депутати на ББ АД КН или ПКиро или КК трябва да наложим мажоритарни избори за депутати.
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не може да мисли...! По слаб кмет Пловдив не е имал. Тотална и пълна деградация на цялата крадлива гербаджийска клика. Град съграждан векове, тези нагли и безмозъчни крадци го унищожиха за няколко години. Даже и в кражбите са бездарни...!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми пука за тоя, но доколкото знам е избран от хората, а не от тиквата който го е посочил за кандидат на гербавите така, че спокойно може да му каже да направи като вятъра.
2
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Здравко Димитров! Не му се давай на тоя Манол Б.Б.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
я па не обича мисли, я обича копа лозе и реди кашоно у складо