Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"

По думите му на Кирил Петков всеки ден му изнасят различни тези
Обновена: 8 фев 2023 19:36 | 8 фев 2023 19:36, Йоана Цонева
168
Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"
Снимка: БГНЕС

"А, така! И Кирил Петков, и „Продължаваме промяната” излязоха преди малко, след мен, в защита на Александър Николов - бивш министър на енергетиката от квотата на “Има такъв народ“ (факт, който много медии удобно пропускат). От техните думи преди малко става ясно, безапелационно, че министър Александър Николов, който е министър на „Има такъв народ“, е от „добрите сили“.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов преди минути във "Фейсбук".

Той уточни, че министърът на енергетиката Александър Николов е негов избор и негово назначение и подчерта, че е постъпил правилно.

"Добър човек“, от "добрите сили“, е мой избор за толкова важен пост, което означава, че и аз съм "добър човек“, от "добрите сили“.

"Почвам да се обърквам. Един ден съм “лош” и съм "мафиот“, на другия ден съм "добър“ и съм от "добрите сили“. Кой съм аз", написа още той в своя пост.

"Така говори човек, на когото всеки ден му изнасят различни тези. Днес му изнася едно и говори едно, утре му изнася друго и говори друго.

А аз съм сигурен, че и в живота, и в политиката трябва да си принципен", в заключение написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
18
 
! Отговори
Божееее преди 1 година
че си обслужващ импотентен е вярно...и си грозен използващ хората,работещ против България,гледам доган дарил на турция 1 мил.лири...пази боже...скоро и пеевски,вие с ментата и карад..кога?ПП не ги мисли...Българите не ги подценявай,ти ги купуваше с телевизори и ферарита обслужвайки крадящи и убиващи ги,докато имаха нужда от ...Справедливост!!!та Сбогом ***!!!
68
3
 
20
 
! Отговори
Соня преди 1 година
Че си мафиот съмнения никакви,а от добрите сили си толкова колкото всички променкаджии са ,, добри сили" .Нагли мошеници и лъжци с проблемни ,сбъркани глави.Те това сте всички мераклии за власт.Аре бегай ,че сте голяма отврат
67
4
 
30
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Славчо,видяхме ,че можеш единствено да плюеш и критикуваш.Гледай си кабеларката и остави политиката на по-образованите.
66
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи тъй като Слави е харесал този човек за министър, от този момент нататък неговото поведение и всички негови качества автоматично стават обвързани със великата личност Слави Трифонов. Щом някой бъде избран от Слави, той загубва своята автономност и способност да взима собствени решения. Съответно всяка похвала към него автоматично става и похвала към великия Слави. Което е лицемерно, защото всички негови министри са част от едно цяло. Правилно ли разбрах?
65
2
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Тези от "добрите сили" се движат в съпровод на охрана.Как да не гласува за тях родният избирател,м?
64
2
 
5
 
! Отговори
До 64 преди 1 година
Що, Асан и Кики ГейЛорд стават ли?
63
0
 
7
 
! Отговори
До 65 преди 1 година
Абе ти къде си чул министри да се избират от народното събрание? Партия или коалиция предлага кабинет и народното събрание го гласува, но това не означава, че народното събрание посочва кой да е министър. Сега служебните министри от народното събрание ли се избират или от президента? А преди това не ги ли редеше Боко 10 г? Я помисли
62
1
 
11
 
! Отговори
Така е !518 преди 1 година
Бранеше и Плагиата и то след самоубийственото му интервю...
61
0
 
11
 
! Отговори
toti преди 1 година
Като обърнеш палачинката и загори,нищо не става ...фурнаджийска лопата ......
60
2
 
8
 
! Отговори
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ.... преди 1 година
"...Той уточни, че министърът на енергетиката Александър Николов е негов избор и негово назначение..." Как така "негово назначение? Министрите, кабинетът... Не се ли избират от Народното събрание? Кой е той, че да назначава? Или пък...Кой знае...
59
3
 
14
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Слави не е от никои сили вече!Отчаяно се стреми да не го забравят ,затова от времена време избумква по някое "послание"!Съжалявам,че той е един болен човек,но не става за политик!
58
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Кирил Петков е едно от най-големите недоразумения в българската политика. Което, разбира се , не прави Слави Трифонов да изглежда по-добре в същата роля. И двамата са аматьори-политици и общо взето за нищо не стават.
57
6
 
7
 
! Отговори
ГЛАВЕН МУЛТАК преди 1 година
A Мисир медия днес не публикува нищо за господарите си от Продаваме Предатели ПП. Нито дума за обвинения за 88млн лева Александър Николов!!! Нищо може пък УТРЕ да публикуват нещо! Само се кръстете вчера.бг
56
4
 
13
 
! Отговори
van zant преди 1 година
Срам и позор за този надуто самозабравило се подобие на човек. Как не ти хрумна кой беше лоялен през годините към тебе и кой продължава да ти носи само щети и то непоправими. Но сам си каза с кой ще останеш самодокрая,а този край е неизбежен.
55
3
 
6
 
! Отговори
До "До Мнение&q преди 1 година
До "До Мнение" - това за декларацията си има две страни. От една си прав-глупост беше да не подава. Разбирам го, че щяха да я използват за да лъжат, манипулират и т.н., но това е закон! От друга БЪРКАШ - Слави толкова години водеше шоу, което беше 1 в държавата. Всички знаем, че е милионер и парите са си НЕГОВИ и ЗАКОННИ! Кое от това, че законно си е изкарал пари, го прави "за едни пари"? Как точно? Точно обратното-Който няма пари, а иска, влиза за пари в полииката и стиска кокала до край!
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой взе парите от комисионни, кой има офшорки и за какво му са и няма да ги посочвам то вече всеки ги знае.
53
14
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Слави с има треските за дялане, но едно е БЕЗСПОРНО ВЯРНО - той и екипът му се занимават с политика от идеализъм! Имат какво да работят и дали са в или извън политиката им е все едно. Но се борят, защото знаят, че държавата сме ние-народа! От ВСЕКИ ЕДИН зависи. За някои неща са прави, за някои бъркат. Но поне ПРАВЯТ нещо, а не да бездействат, да псуват и после "държавата виновна". ТИ си държавата! Ако Слави почне да си подбира хората по-добре и малко повече да слуша хората, е най-доброто за сега
52
2
 
6
 
! Отговори
Шоуменът преди 1 година
Алангро
51
6
 
5
 
! Отговори
Фактите преди 1 година
Слави, като всеки човек си има и добри и лоши страни/действия. Добрите:1.ЦЕЛИЯТ народ беше против падане на ветото за РСМ. Обаче само Президентът, а после и ИТН го отстояваха. Прави бяха, но какво? По-долу един цинично пита за Генчовкса, която единствена от правителството се бореше! 2.Мажоритарно избиране на депутатите 3. Президентска република. НЕ-ДОБРИТЕ:1.Доверява се на някой и после си го брани, независимо от фактите (А. Николов сега, Р. Василев преди); 2. Не си прави анализи на грешките!
50
4
 
26
 
! Отговори
Ужас!!! преди 1 година
Мрачен и лош човек. Вечно навъсен. Вечно някой му е виновен. Никога не греши. Ужас. Сега разбирам защо никоя не се е прежалила да бъде с него. Отвратитeлен човек е.