Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"

По думите му на Кирил Петков всеки ден му изнасят различни тези
Обновена: 8 фев 2023 19:36 | 8 фев 2023 19:36, Йоана Цонева
168
Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"
Снимка: БГНЕС

"А, така! И Кирил Петков, и „Продължаваме промяната” излязоха преди малко, след мен, в защита на Александър Николов - бивш министър на енергетиката от квотата на “Има такъв народ“ (факт, който много медии удобно пропускат). От техните думи преди малко става ясно, безапелационно, че министър Александър Николов, който е министър на „Има такъв народ“, е от „добрите сили“.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов преди минути във "Фейсбук".

Той уточни, че министърът на енергетиката Александър Николов е негов избор и негово назначение и подчерта, че е постъпил правилно.

"Добър човек“, от "добрите сили“, е мой избор за толкова важен пост, което означава, че и аз съм "добър човек“, от "добрите сили“.

"Почвам да се обърквам. Един ден съм “лош” и съм "мафиот“, на другия ден съм "добър“ и съм от "добрите сили“. Кой съм аз", написа още той в своя пост.

"Така говори човек, на когото всеки ден му изнасят различни тези. Днес му изнася едно и говори едно, утре му изнася друго и говори друго.

А аз съм сигурен, че и в живота, и в политиката трябва да си принципен", в заключение написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
17
 
! Отговори
ChatGPT: преди 1 година
--ВЪПРОС КЪМ CHATGPT---> Какви наклонности има човек, който си е татуирал "No mercy" и "I come and bring hell with me"? ---- ОТГОВОР ---> "Човекът, който има татуировки, които гласят Без милост и Идвам и нося ада със себе си, може да има склонност към агресия, вероятно дори към насилие. Татуировките подсказват липса на милост или състрадание и готовност да причинят вреда или хаос."
48
4
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
В основата на всяко...богатство,стои...престъпление -е прозрял Оноре дьо Балзак. Та и богатството на Трифонов не е...ясно от къде е,едва ли е само от...шоуто.
47
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трифонов, а що не защитиш външната министърка, която подписа падане на ветото на севернамаймукедония
46
2
 
16
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
И в двата случая си все Дон Чалгаре.
45
12
 
12
 
! Отговори
Ха преди 1 година
Гербаджийските трроляци се опитват да приравнят ПП с Имало Такъв Народ.Не се получава.
44
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля моля, никой не е казал в прав текст, че Слави е от добрите сили!. Аз още от Каналето имам непоносимост към него и така е до ден днешен.
43
1
 
9
 
! Отговори
Цвете Гълъбово преди 1 година
Затруднена съм с диагнозата.
42
6
 
3
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
Тия, дето се прегръщат със Сащ, да ги информирам, че Бог има други планове за Сащ. Сами ще разберете какви.
41
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Активирано зло си те Плешо,въпросът е кой ти дърпа конците?
40
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да , така е ! Министърът е от добрите сили а ти си нацинален предател !
39
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що се правиш на улав,бе?Атаката е срещу ПП.И ти го знаеш.Тебе никой не те брръсне за с.Л. .и.в.а
38
1
 
8
 
! Отговори
Амии преди 1 година
Високи мечти с посредствени хора и посредствено изпълнение! Нема да пращаме мекедонец в космоса, тъй ли стана сега?! А можеше да го предвидиш и по- рано! Но някакси си лишен от прозорливост, само дето ти самият Не го разбираш! Беше уж патриот , а сега има 135 секции в Турция вместо 35 по Бойково време!! Отличен!!! ДпС!
37
4
 
5
 
! Отговори
Клюкарките на Карето преди 1 година
Пенсионерките Славка и Бойка одумват младите. И разбира се, основното им прегрешение е, че "мъpсуват". Айде ходи си бабо, че почна турския сериал.
36
3
 
6
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Слави, Не е важно какво Те мислят за теб, а какъв СИ в действителност!!! Добрите сили НЕ се събират с лоши, защото ги усещат предварително!!! Слепота в политиката е много лошо нещо, защото повлича и целия народ, и цялата държава! Уж с добри намерения....! Добрият политик се бори за просперитета на целия народ, лошия - за себе си и за обръчите си от фирми!!!
35
2
 
8
 
! Отговори
Слави преди 1 година
Слави, имаш добри идеи, но кофти изпълнение. Доверяваш се на грешни хора. Подбираш ги по дипломи, езици и красиви думи. В момент, в който личният им интерес беше накърнен, някои те оставиха. Други нямаха такава ситуация, но дойде ли, ще направят същото-Абровски, Ал. Николов и куп други клиентелисти. Няма лошо да защитаваш своите, но ако наистина си проверил, че са прави. А всичко ти крещи, че грешат или по-лошо и ти ги защитаваш! Човек греши, но трябва да си вади поука! Слави, усети се!
34
3
 
8
 
! Отговори
И си прав, и не си преди 1 година
Слави е ПРАВ за ПП и компания. Но много БЪРКА за александър николов. Човекът може би е добронамерен, не знам. Но е ФАКТ, че ПЪРВИЯТ му досег с енергетика беше като заместник министър на енергетиката в едно от служебните правителства, от където беше уволнен. Образованието и квалификацията му са в областта на ... ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ! Нито образование, нито квалификация, нито опит с енергетика (но пък самочувствие). Съответно направи глупости. Служебното им разкри бакиите. Слави бърка, че го брани.
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
38 Грешиш, Лидерът на ИТН, който отказа да се яви пред избирателите си физически, както и в парламента, стана известен с шоуто си, на гърба на екипа и участниците в него, именно като "Слави". Възползва се от тази популярност и реши на нейните криле, да долети в политиката. Затова си остана Слави, който е извън парламента. И слава Богу.
32
7
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
Слави, ти си национален предател! Беше от добрите сили. Отдавна не си и ИТН Парламент няма да подушат.
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи слави да не псувам само кирчо и кокорчо за шеметната инфлация , а и теб за цените на газа и изнорати на министър от "добрите сили "
30
5
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
Добре бе, мaлoумни ли сте какви сте? Човекът се казва Станислав. Да не ви е приятел или роднина , че го наричате Слави, журнaля?