Добрев предупреди за плановете на Нинова

Започна съвета на левицата
10 фев 2023 17:07, Росен Стойчев
9
Добрев предупреди за плановете на Нинова
Снимка: БГНЕС

Започна Националният съвет на БСП.

Още по темата
Очаква се лидерът на партията Корнелия Нинова да направи отчет за свършеното по време на 48-ото Народно събрание, съобщи БНТ.

Социалистите трябва да обсъдят номинации за листите за депутати за предстоящите избори на 2 април и да одобрят коалиционната формула за участие във вота.

Кирил Добрев заяви, че Корнелия Нинова подготвя тежка манипулация на утрешния конгрес на левицата, като целта е пълна разправа с обединената опозиция. Той посочи, че са подменени 100% от преброителите. Кирил Добрев допълни, че оставката на Нинова е актуална и не е изтеглена след последния конгрес. Прогнозира, че ако тя остане на поста следващите избори ще бъдат катастрофални за БСП.

 "Оставката на Нинова не стои на дневен ред. Няма да бъде преотворен и дневният ред, защото в него не е записана за предсрочните избори, дискусията по темата може да стане в точка разни", заяви Георги Гьоков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като преди избори се ядат публично и губят гласове и разцепват партията си заради кокъла, кой ще гласува за тях! Те себе си не могат да управляват, та държавата ли!
8
2
 
0
 
! Отговори
Кирчо преди 1 година
Гнусно парче е Добрев.
7
3
 
2
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Кирил Добрев се издигна в БСП върху паметта на баща си , но се сгромоляса с Югославската кондрабанда , когато го пипнаха на границата!От тогава на тоя тарикат все някой друг му е виновен !
6
2
 
1
 
! Отговори
Бунгар преди 1 година
Оставка,значи ОСТАВА. Остава=Оставка. Никога не е казвала Нинова ,че ще подаде-НАПУСКА ,което означава да напусне поста който заема.Кое не е ясно.Българският език е толкова ясен,а на вас все не ви е ясно.
5
3
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
вън капиталистите от депутатските листи на всички икон групировки избори до дупкадокато ги изчистим те сами няма да напуснат
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се кой от милионерите в БСП има повече милиони и как такива като тях са любимци на бедните.
3
4
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Тоя Добрев е долнопробно мафиотче някакво!Даже и физиономията му една такава лукава и с вид нещо средно между телефонен измамник и продавач на домати на пазара!Иска да задмине Корнелия ама тя вряла и кипяла..няма да стане!
2
5
 
4
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Пак се занимавате с партия на ръба на влизане в парламента, плановете на Нинова не го интересуват никого.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирателите на БКП за щастие измряха, останаха само далавераджиите гласуващи за тях единствено и само защото са част от обръчите им от фирми и имат пряка изгода.