Румен Овчаров за "Магнитски": Ако имам да кажа нещо, ще кажа

Той призова да бъде "освободен" от медиите
11 фев 2023 11:20, Йоана Цонева
63
Румен Овчаров за "Магнитски": Ако имам да кажа нещо, ще кажа
Снимка: БГНЕС

"Освободете ме. Ако имам да кажа нещо, ще кажа". Така Румен Овчаров, член на Националния съвет на БСП, коментира попадането на името му в списъка "Магнитски".

В последната възможна минута той дойде на 50-ия конкрес на левицата, който се провежда в НДК в столицата днес. На десетките въпроси на медиите към него, той поиска само да влезе в залата.

Близо 900 делегати все още се събират в зала 3 на Националния дворец на културата. Току що на събитието пристигна и лидерът на БСП Корнелия Нинова. До момента са регистрирани 557 делегати, което е половината и заседанието може да започне, съобщи тя.

НС на БСП започна с двата химна - българския и европейския. Социалистите се изправиха на крака. Нинова декларира, че левицата изразява съпричастност към народите на Турция и Сирия и поиска от държавите в ЕС да отблокират санкциите срещу Сирия, за да може да се помогне на сирийския народ.

Конгресът започна, председателстван от Георги Свиленски в първата му част, на втората председател ще е Атанас Зафиров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 37 МАРИЯ Америка отново ограбва тези които не следят стриктно техните интереси и им се противопоставят. . . . Да така е, но това което си написал(а) след това (по джендърски коректно) са пълни глупости!
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близо 900 делегати все още се събират в зала 3 на Националния дворец на културата. Току що на събитието пристигна и лидерът на БСП Корнелия Нинова. До момента са регистрирани 557 делегати, което е половината и заседанието може да започне, съобщи тя. . . . . Така трябва да е с БСП винаги наполовина и винаги късно! Желая на БСП масово децимиране и грандиозен провал през април! Дай боже най сетне!
43
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
ИМЕТО НА ЗАКОНА " МАГНИТСКИ " Е НА ИМЕТО НА СЕРГЕЙ МАГНИТСКИ ,РУСКИ БАНДИТОСЪДЕН В РУСИЯ ПРЕЗ 2009 ГОДИНА И УМРЯЛ В ЗАТВОРА,САЩ ГО ОБЯВИХА ЗА СВЕТЕЦИ ГЛАСУВАХА В СЕНАТА ЗАКОН ,ЧЕ ИМАТ ПРАВО ДА ПЛЮЯТ ВЪРХУ ВСИЧКИ В СВЕТА ЗА КОИТО ТЕ РЕШАТ,ОГРОМНА НАГЛОСТ И ТО НА ФОНА ВОЙНАТА В УКРАЙНА,ВОИНА КОЯТО САЩ СЪЗДАДЕ,ТЕ НЕ ИСКАТ ЯДРЕНА ВОЙНА,ТЕ ИСКАТ СТУДЕНА ВОЙНА,БОГАТЕЯТ ОТ ОРЪЖИЕ И НЕ ИМ Е ЖАЛ НИТО ЗА ДЕЦА И ЖЕНИ НИТО ЗА УБИТИТЕ УКРАИНСКИ И РУСКИ ВОЙНИЦИ --ПОЗОР
42
0
 
3
 
! Отговори
Р.Овч. преди 1 година
Ако имам какво да кажа, ще го кажа или ако нямам какво да кажа, ще кажа, че нямам какво да кажа и че когато човек само знае 'кво му е, само аз си знам кво ми е. И исках да гласувам, ама нямах желание
41
1
 
5
 
! Отговори
тез първо преди 1 година
физически унищожиха цвета на нацията през 50г диктатура , след тва 30г вече пият кръвта на българите и ги държат бедни нарочно, абе престъпници срещу държавата и народа си. Единствено мястото им е в затвора и отнемане на цялото имущество "придобито" от 44та до сега
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами какво може да каже Р.Овч откраднах милиони имам и много пари в офшорни сметки. Проблема е че никога няма да го каже, а ще лъже че е чист като момина сълза.
39
0
 
10
 
! Отговори
БДЖ преди 1 година
Това 70 годишно старче е 33 годишната еманаця на цялата ни политическа шайка от х.иени! Крадат, всички до един крадат като за Световно, а когото хванат значи сам си е виновен -)))
38
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- Някой закон "Снайперистки" за този няма ли? Да му издадат само един точен указ...
37
0
 
7
 
! Отговори
твърдо преди 1 година
Всички комунистически мекерета в затвора и конфискация на имуществото
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе откраданал по един чувал пари за всяка от дъщерите си не е кой знае кво.Тези са краднали парите на кило а не в брой.
35
2
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Още един руски слуга е изобличен.
34
2
 
18
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 година
Това значи ли, че дъщерите на Р. Овч. в Англия ще изпитат известни финансови затруднения? Човекът цял живот краде заради тях, пък сега...
33
0
 
11
 
! Отговори
Фори Светулката преди 1 година
Ела да се изповядаш,чадо.Знам,че комунистите сте атеисти,ама може да ти поолекне.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кажи защо си на свобода? Един състав го осъди, друг хуманен състав го остави на свобода.
31
0
 
9
 
! Отговори
тоз е от 100 преди 1 година
години за затвора , абсолутна червена хиена
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименС такъв приятел, враг не ти трябва.
29
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отнова САЩ се доказаха като най-добрия приятел на България! Сърдечни благодарности, остава сами да си свършим останалата работа.
28
13
 
8
 
! Отговори
МАРИЯ преди 1 година
Америка отново ограбва тези които не следят стриктно техните интереси и им се противопоставят.Едвали някой от тези има имущество в САЩ но все пак да ги опетнят. Само че народа не е толкова пр.о.ст ( може и да греша), и невярвам да неги подкрепят !
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази комунистическа ***, отдавна трябваше да гние в затвора.
26
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ и Борисов ги е страх само от БСП, както винаги гласувайте за БСП!