Делян Добрев: Президентът да свика извънредно заседание на НС

Призова да се гласува правосъдна реформа
14 фев 2023 20:30, Росен Стойчев
48
Делян Добрев: Президентът да свика извънредно заседание на НС
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев призова президента да свика извънредно заседание на парламента.

Още по темата
Причината - да се разбере кои политически сили желаят реално да има съдебна реформа.

На своята стена във Facebook Добрев обяви:

"Тъй като всички партии се кълнат във вярност в правосъдната реформа и се обвиняват взаимно за провала и, предлагам Президентът, съобразно своите правомощия, да свика веднага Народното събрание и за 1 седмица да я изгласуваме.

Така ще покажем реално кой е за и кой е против и ще спестим маса празни приказки по време на кампанията!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
3
 
! Отговори
Цъ... преди 1 година
ДБ и ПП не са съгласни,ако се направи съдебна реформа те какво,ще говорят цяла кампания,трябва да търсим пак лодка на Пинокио.Вижте троловрте на на ДБ и ПП отдолу,че пощуряха.истината е,че никой не иска реформа,нито президента нито ДБ,ПП,БСП,ДПС,ГЕРБ никой!А,Делянчо ако продължава така скоро някой от ДБ или ПП,ще отскочи до посолството на САЩ и,ще му напише едно доносче,да не се чуди после що е в Магнитски 3.Аз чакам д видя Прокопиев в тоя дписък ама за него нещо сигнал не се подава,защо ли....?
30
1
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 година
а някъде прочетох ще има и санкций към...банки опериращи с руски,финансиращи руска пропаганда през тв-та канещи агенти на кгб и дс,манипулиращи Народи...май сега започва!!!живеем в глобален...няма тайни!!!
29
0
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
примата с гАспАдаря му борисов,строяха руски потоци с парите на ЕС,правещи ги зависими от путин,план,мероприятие по кгб,платено от путин задържаха тръбата за азерският газ,САЩ не можете ги минете с 200...не можете ги купите с рубли...не сме веберовци и шрьодеровци!САЩ си имат Божийте ценности...и Армията на САЩ готова да защити ...Божийте ценности като Свободата и Справедливостта...объркахте рейса!!!
28
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ама примата,получил невиждани пари от раша,съветван как да ги "укрие" в офшорни от руските служби,купули му време в руските тв-та на пеевски,написали му как да манипулира и лъже,се взе на сериозно...селски...пътник си ,отворена книга си беден духом...алчен нечовек,ограбените имоти с мама няма ги носите никъде...
27
0
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
намерят и съдят за заплахата на Световната Демокрация и Свобода,за обслужване военнопрестъпника путин!!!
26
0
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
дилянчо мамин с мама купуваха имоти в София на безбожно ниски цени,разбирай грабежи,грабеше в Хасково като енич.р клеветеши и лъжеше като ц.гане,каквото си е,САЩ знаят прекалено много за да можете ги заблудите,магнитски 3 ще ви осветли с тиквата и..абе къде се скатаха големите уста Биков,Атанасова и Дончев..основните манипулатори на гроб,усвояващата милиарди ЕС за саниране лиляна,грабеж къде я покрли вЕбер???менда направила закона на божков къде я покрихте?САЩ ще ви посочат и при нужда ще ви ..
25
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Не е депутат,а бивш депутат.Никаквец като селски Делян не може да определя какво да прави Президентът.
24
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Делянчо, падне ли Гешев, всички отивате в затвора. Начело с главатаря на крадливата ви шайка - Банкянския похотливец.
23
4
 
11
 
! Отговори
МАГНИТСКИ.. 3 преди 1 година
ЩЕ ИМА.. ЩЕ ИМА........ МАКАР НА ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА 2020-2022 ДА НЕ И СЕ ИСКА...... САМО ЗА 6 МЕСЕЦА СЕ КЛАСИРАХА ЗА СПИСЪКА С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОРУМПЕТА...
22
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Делянчо, не се правете на загрижени за това, защото вие управлявахте държавата повече от 10 години. Ако искахте, щяхте да я направите тази реформа. Истината е, че не искате, защото ако имахме нормална съдебна система, много от вас, отдавна нямаше да можем да ви виждаме по медиите.
21
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко и калинките му са много уплашени от САЩ. Ще направят всичко, ще предадат всеки приятел, само да спасят Боко. Някои калники като Влади ще бъдат оставени в лапите на врага САЩ. Гешев ще бъде предаден от Боко Юдата. САЩ са разбили Фамилията Бокони от мафията.
20
9
 
11
 
! Отговори
ЧУВАШ ЛИ МАГНИТСКИ? преди 1 година
СВИКВАЙ НЕЗАБАВНО ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.... ДА СЕ СНИМАМЕ КОЙ, КОЙ Е...!!!.......... ЧЕСТНИ ИЗБОРИ...!!....... ГЕРБ ПОБЕДА....!!
19
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разпуснатият според Конституцията предишен парламент нямаше шанс да направи съдебна реформа точно заради ГЕРБ. Президентът на България им даде предостатъчно време да направят тази реформа, но ГЕРБ провалиха приемането на реформата
18
4
 
7
 
! Отговори
И Д И О . . преди 1 година
без коментар
17
14
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Безмозъчни щатни плювалници леят обилно примитивна помия! А от ПП-тата и ДБ-тата се надпреварват да се правят на по-големи болшевики и от комунистите от Позитано! Идеята на Добрев е добра,но се съмнявам и самият Радев да се интересува от реформа . Важното е да се лае.
16
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президентът на България няма право да свиква разпуснатото Народно събрание. Делян Добрев прави някаква фалшива реклама на ГЕРБ.
15
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво ГЕРБ въобще си мислят че трябва да участват в правенето на съдебна реформа? То реформата ако ще се прави ще е точно заради тях и те не трябва да участват по никакъв начин защото ще я опропастят.
14
6
 
14
 
! Отговори
Гербераст преди 1 година
Явно всички разбраха,че след изборите...да се готви тиквата и гешефта...
13
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следващия намагнитен ще е тоя.
12
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последни напъни на ГЕРБ!-:)))