Слави Трифонов: Трябва да има паметник на хан Аспарух на мястото на ПСА

В София няма нито един паметник на създателя на България
Обновена: 26 фев 2023 18:39 | 26 фев 2023 18:20, Йоана Цонева
478
Слави Трифонов: Трябва да има паметник на хан Аспарух на мястото на ПСА
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„На мястото на Паметника на Съветската армия трябва да има паметник на създателя на българската държава хан Аспарух”. Това поиска лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов, става ясно от негова публикация във Facebook.

„В София, столицата на България, няма нито един паметник на създателя на България - хан Аспарух. И целият този скандал около паметника на една отдавна несъществуваща армия, която въобще не ни е освободила, а направо ни е поробила, целият този скандал е адски удобен да махнем този абсолютно ненужен и напълно безсмислен монумент и като българи да издигнем паметник на най-важния българин - хан Аспарух”, заявява Трифонов.

Той уточнява, че е направил подобна инициатива преди години и тя не се е получила. „Защо? Защото администрацията направи всичко възможно, по всякакъв начин, с всякакви причини, да убие тази идея още в зародиш. Защо? Не знам. Имах чувството, че административните служители не са българи, а византийци”, добавя лидерът на ИТН.

„А сега дали е възможно някаква такава идея да се получи? Ако питате българите дали вместо паметник на Съветската армия е по-добре да има паметник на хан Аспарух, най-вероятно огромната част ще кажат: „Разбира се, че на хан Аспарух”, пише още Трифонов.

Той завършва публикацията си с думите: „Но най-вероятно няма да стане. Явно такива ни е довел тук хан Аспарух. Такива, дето повече обичаме чужди армии, отколкото тоя, дето ни е създал. А иначе идеята е хубава. Питайте всеки българин и вижте какво ще ви каже”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
3
 
2
 
! Отговори
юлиян до 199 преди 1 година
Момче,ти добре ли си.Явно не.Ти изобщо не си за тук.''Форумът'' е място за излагане на гледни точки на що годе умни и образовани хора.Сакън,пиши за каквото искаш;''Сървайвър'',''Биг Брадъри'',''Черешки...''и тем подобни.В политиката и историята не припарвай.Ентусиазъм,невежество и простотия събрани в едно водят само до излагация.Ти без съмнение вече преуспя в това.
193
4
 
9
 
! Отговори
Хайван преди 1 година
Аз предлагам паметник на Ханко Брат, той е бащата на хан Аспарух, респективно и България.
192
8
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Да си направи паметник на хан Аспарух в Червен брег и да не дава акъл за София.
191
5
 
10
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
По важно е да се изкоренят понятията които болшевиките и троцкистите иннсталираха в главите на българите. Не съществуват "славяни", "пра-българи", при тракийските и българските владетели е имало единствено титли като Цар, Импертор и Княз. Ханове е имало в Златната орда на Чингиз. Хан можем да наречем Путин, защото той е главатарят на ордата в днешнмни дни и 1/3 от гените на така наречените руснаци са монголски.
190
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мноо помада бе Селеви Ага. ФонДьотенът напрао го е кремвиширал и за това малогъзите му кацат като сините воловарки на човешко пресно от кисело зеле със суата пиперкъ, майнъ Филибето начи.
189
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Паметника трябва да в на чалгата, не на Аспарух
188
2
 
13
 
! Отговори
Край преди 1 година
Аз пък предлагам паметник на Гацо Бацов. Това е средностатистическия българин. Заслужава човека.
187
5
 
9
 
! Отговори
Славуца преди 1 година
Ти срама нямаш ли бе?! Долара държавата до политическа криза и пак сипеш акъл!
186
3
 
4
 
! Отговори
Валя преди 1 година
А бе я организирай още един референдум ( вие нали си падате по референдумите), я направете една коалиция с Копейкин ( и те са по референдумите ) .Това ще най смисленото нещо което ще направите,а не с от качените-Президентска република и еврото на от качения Копейкин
185
2
 
5
 
! Отговори
Бойко анти-САЩ преди 1 година
Докарайте ми монумента в Банкя - аз ще го пазя. Нали имам медал.
184
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре реагира Слави на актуалната обстановка. Беше се малко поснИшил, ама като виде накъде духа ветъра, дигна глава и се изказа.
183
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато уолкинг скелет дресед ин а кожляк земе да дава съвети е ясно че нищо не иска а само плямпа. Здравният му комплекс е доста нездравен, от което на хората им се чини че нещо онко е завъдил покрай лудите 7/8. Последният му валс е с Асан Челеби Аналоиднияпедал който шмърка бело маьонезено кремче в края на мъжките течове. Както при ракията: Метилът първи след него етила. И в оралния саксофон, Асан си знае, първо смазката (виж Лендера ПопТрътлава) после протеина и хиляди деца заминават за откат
182
7
 
9
 
! Отговори
Име преди 1 година
За бога, братя - не рушете. Тези срещу поддържането на паметника - наистина ли смятат, че това е нещо важно и като махнат паметника - ще стане нещо.
181
8
 
14
 
! Отговори
999 преди 1 година
Тъй като вече няма СССР - ЗНАЧИ ПАМЕТНИЦИ НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ДЪРЖАВИ - НЕ Е НУЖНО ДА ИМА!!!
180
11
 
6
 
! Отговори
Хари Петър преди 1 година
Нали има построен монумента Шипка. Това е достатъчно. Другите ги събаряйте, който иска да благодари на Съветската Армия, да ходи на Шипка. Така е редно. А на мястото на MOЧА, да се построи голям и красив МОЛ.
179
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мястото му трябва да се издигне паметник на погубените от комунистическият режим в България просъществувал единствено заради СССР!
178
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 193 Ти сериозно ли, мерси че ми каза : ) "градски" тюфлекк.
177
3
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ си отива. преди 1 година
Бойко като остане без работа, когато ГЕРБ се разпадне това лято, може да се кандидатира за въоръжен пазач на MOЧА. По тези обекти най-много се търсят пенсионери охранители. Ако имат разрешение за оръжие, това е плюс, а той Боко не само има, ами има и медал Ломоносов, за пазител на монумента - сметам, че е поне 2-3 гърди пред другите пенсионери.
176
2
 
5
 
! Отговори
До 199 преди 1 година
АМИ ТОГАВА И НА ХАН КРУМ ТОЧНО ДО ТОЗИ НА ХАН АСПАРУХ!!!! :) ЧЕСТНО КАЗАНО - ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ!!!
175
5
 
8
 
! Отговори
В България трябва преди 1 година
има масивен монумент увековечаващ руско-турската освободителна война и падналите руски граждани на тогавашната царска руска империя за свободата на България!! И България никога не трябва да отрича или омаловажава този исторически факт ,независимо от настоящите или бъдещи събития!!