Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем

Битката за децата и семейството е кауза, заяви тя
27 фев 2023 14:30, Александър Попов
523
Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова коментира завършилия кинофестивал "Берлинале" и наградата на осемгодишно дете в категория без полова идентичност.
 
"Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен "полово неутрален". Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
367
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Децата не търсят половата си идентичност. Те се раждат с нея. А култура, в която хомосексуализмът и половите извращения са издигнати в култ, е обречена. Пазете си децата!
366
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 399 - Ем дай та почват .. имам 5-6 авеа, дето са загорели ... за квот дойде вече. За 30 лева на парче ще се навиеш ли?
365
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е и какво лошо има? Нека децата, сами решават! Историята е пълна с примери за това, че като оставиш младите намира и не им налагаш култура и идеология, които може и да а грешни, те се развиват много добре - Ей виж - Евреите, китайците, англичаните за поне 1000 години, допреди втората световна ... Ам .. то май ... контрапримери са тва. Ам .. Я да видим - Аварите! А да! Римляните! Охоо! Египтяните ... Я да ги питаме. Ам то ги няма! Има едни, дето нямат нщо общо с тях ... въйййй
364
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предпочитам всички да са полово неопределени и всеки да си прави каквото си иска, вместо да сме по танковете и с пушките. И да - бил съм в казарма и знам много добре какво е оръжие и как се ползва. Повярвайте ми - по-добре сексуални неопределености, отколкото мирис на барут.
363
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Путин води война в Украйна и със Запада и заради моралния упадък , който Запада налага на децата ни и младите хора." - Глупсоти. *** води война с Украйна, защото НАТО, въпреки споразуменията, реши, че ще приобщи Украйна и ще сложи ракети и ПВО-та на етриторията ѝ, което е заплаха за Русия. Все едно САЩ, да позволят руски ракети в Канада и китайски в Мексико ...
362
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук Нинова е права, ама много е права. Тя казва това, което си го говорим повечето хора у дома. Някакви богати, скучаещи извратеняци започнаха да си правят експерименти с биологията на човека.
361
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей ... Каот започнат с тези морално остарели и забили виждания ... брррррр! Направо, да те е срам, колко сме изотанли ...
360
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо някои индивиди приписват тази заслуга на сащ, като реално това си е глобален проблем? Де факто е следствие от индустриалната революция. У нас да не е по-различно? Винаги е имало такива индивиди, но сега просто липсва естествен подбор и могат да виреят много по-лесно. Преди няколко десетилетия такива трудно са оцелявали, но сега има условия хората да изперкват много по-лесно.
359
5
 
18
 
! Отговори
svetlina преди 1 година
Да спасим децата си от моралния упадък в света, САЩ и запада. Да спасим планетата от войни и екологична криза, да се борим със злото надвиснало над човечеството, разстрел за създателите на *** идеологията и подстрекателите на войни. Путин води война в Украйна и със Запада и заради моралния упадък , който Запада налага на децата ни и младите хора. Вън на Запада и САЩ от живота на българите
358
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Содом и Гомор - това е положението, така залязват империите!
357
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Родители, вижте "Берлинале" .................................. тука разбира се е права, но ... да се бори с джендърството като отказва да осъди руските ват*ници, които убиват и изнасилват в Украйна e глупаво, защото кое е по-лошо - 8 годишно джендърче, или 4 годишно изнасилено от руснак, сами преценете.
356
1
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
На 8 години е твърде рано да се самоопределиш какъв си. Нещата излизат извън контрол. Нямам думи :( Май всички теории на конспирацията ще се окажат верни. Земята върви на пропадия. Содом и Гомор. Натам вървим с тези болни и алчни мозъци.
355
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази едричка женица е толкова отчаяна, че се опитва да играе по тънката струна на хората. Със самата си личност компрометира каузата, за която се бори. Като я видя и ми идва да прегърна някой гей мъж или жена. Да са живи, здрави и свободни всички различни хора!
354
14
 
2
 
! Отговори
Това бившо БКП преди 1 година
И такива като Нинова вън
353
9
 
5
 
! Отговори
уха преди 1 година
Нинова била скочила ама уточнете бе хора откъде скочила върху какво скочила на какво се насадила . По принцип тя вече се насади в/у пачи яйца де както насади и партията си.
352
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Корни! Време е да се опълчим на либерастите! Ще гласувам за теб!
351
18
 
4
 
! Отговори
Я стига си преди 1 година
Разигравала драма м а. Приемаме различните и толкоз. То да ти писне от такива като тая. КАТО Я СЛУШАШ ВСЕ ЕДНО ЛИЧНО НЯКОЙ Я УБЕЖДАВА ДА ОБЪРНЕ РЕЗБАТА
350
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По другите теми не знам, но по тази трябва да сме на 100% като стена. Иначе много лошо ни се пише.
349
28
 
6
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Има и такива хора! Природа ...Едва ли пречат на някого ! Комунистите са най голамото зло сполетяло човечеството от както същесевува
348
2
 
7
 
! Отговори
до 378 преди 1 година
Безполезни са такива сравнения - и едното и другото са отклонения от нормалното. А за пчелите е така. Бяхме с униформи пак по бригадите.