Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем

Битката за децата и семейството е кауза, заяви тя
27 фев 2023 14:30, Александър Попов
523
Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова коментира завършилия кинофестивал "Берлинале" и наградата на осемгодишно дете в категория без полова идентичност.
 
"Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен "полово неутрален". Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
387
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде всички под строй да гласувате за БСП, защото иначе децата ви ще станат гейове.
386
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде кака Корна пак яхна популистката вълна. Интересно защо седмиците на модата в Ню Йорк и Париж ги има от десетилетия, но масово хората не се обличат така екстравагантно.
385
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че Корнеата е популисти, така е. Ама тук съм съгласен с нея.
384
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Всички трансове реално се превръщат в бреме за обществото, защото те не спомагат по никакъв начин за увеличаване на прираста на населението. Те се явяват в голяма част само консуматори," - Чеснто казано, ако бяха само консуматори, щеше да е супер, ама те искат и някой да им плаща и обръща внимание. Едни излязоха с твърдение, че си хомофоб, ако откажеш секс с "жена", която се е оказала мъж. Ама не е гей, защото идиш ли - не правиш секс с мъж. Просто поемаш "нейният ***" ... хммммм ОК! чао
383
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 413 - Аз нямам нужа от Инстанбулката Ковенция. Дори не бях чувал за нея, допреди година и нещо.
382
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 398. "... те се раждат с нея...". Изобщо не си в час, мой човек. Така е , като не правите разлика между биология и социум. Ей такива недоучени и простовати хора я вдигнахте цялата олелия около Истанбулската конвенция, без изобщо да разбирате за какво говорите. Но винаги невежите са най-гласовити.
381
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права е!
380
14
 
5
 
! Отговори
eeeee преди 1 година
До Пак по опорката?: Не бе Руснаците са светци, те не са там да убиват и изнасилват. То е очевидно. Сляп ли си, не виждаш ли какво става?
379
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, Курнело, е отчаян опита да се хванеш за произволна популистка сламка, за да си спасиш дебелия... История е вече жалката ви партия и никакво безсрамно закачане за спорни казуси няма да ви спаси.
378
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 400 - за да не сме всички гей, още отсега обратните под ножа.
377
6
 
16
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До eeeee: Това в Украинска правда ли го прочете? Няма по-нагли л'ъжци от тях.
376
45
 
12
 
! Отговори
eeeee преди 1 година
Корнелия, виж какво става в Украйна. Руснаци изнасилват и убиват деца. Остави ти Берлинале, там ще се оправят.
375
5
 
60
 
! Отговори
Права е Нинова преди 1 година
Но тъй като сме пак преди избори, повечето от тези, които коментират или не са прочели статията, или не вдяват за какво иде реч. А да защитим децата и семейството би трябвало да е кауза за всеки разумен човек.
374
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички трансове реално се превръщат в бреме за обществото, защото те не спомагат по никакъв начин за увеличаване на прираста на населението. Те се явяват в голяма част само консуматори, които обещството е длъжно хем да ги толерира, хем да ги издържа... Така трансовете се превръщат в най-гнусната прослойка на обществото. Населението застарява, раждаемостта намалява, а трансовете стават все повече. Ако вървим с тези темпове, ще се застраши въобще бъдещето на човечеството.
373
3
 
51
 
! Отговори
Мама Миа преди 1 година
може да е каквато и да е ,но тука е абсолютно права.вижте за какво става дума!Няма значение таланта,важно да са лесбийки,транс,гей,чернокожии украинци????!!!!вижте водещата и ще ви стане ясно.пълна транс порнография.
372
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, веднъж и аз да съм съгласен с Корни !
371
0
 
8
 
! Отговори
Дочо преди 1 година
До Тра ла ла ...Както е казал Курт Бонегът: Не задължително да сте луд, за да работите при нас, но все пак, помага!
370
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди години, когато хората са забелязвали някакви нередности у подраставащи деца (не само родители, ами техни приятели, учители и въобще обществото като цяло) са им помагали по един или друг начин. Хората са били много по-обединени и в общи линии са успявали, защото е било много по-важно да имат наследници. В днешното разглезено време, когато има свръх популация и консумация, хората вече пренебрегват това и оставят такъв слаб материал да вирее, без реално да му помагат. А дори и го поущряват.
369
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 400 - Има хора, които просто са така. Това, което се обърка е, че тези хора не са 30%. Преди 7-8 години казвахме, че около 15% са такива. Преди 10-12, казвахме, че 1 на 10 е така. Преди 20 години, имаше 2-3%. Както е тръгнало, до 2035-а, всички ще сме гей.
368
0
 
10
 
! Отговори
Тра ла ла ... преди 1 година
Аз на 8 години си бях нарисувал брада с перманентен маркер и твърдях, че съм Христо Ботев ... ама злите ми тиранични родители, ме набиха, заведоха ме в лекаркия кабинет, където със разтвор ми изтриха идентичността и до ден днешен плача, като се сетя ... Ако не го бяха направили, сега щях да съм Хрисот Ботов!!!