Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем

Битката за децата и семейството е кауза, заяви тя
27 фев 2023 14:30, Александър Попов
523
Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова коментира завършилия кинофестивал "Берлинале" и наградата на осемгодишно дете в категория без полова идентичност.
 
"Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен "полово неутрален". Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
3
 
15
 
! Отговори
Жена преди 1 година
Аз например съм против на момиченца та винаги да им се пуска дълга коса. Ами в ранна възраст косата така се изтощава, а освен това и пречи. Като момиченце любимият ми цвят беше светло синьо, розовото не ми харесваше, но съм нормална хетеросексуална жена. Слава Богу, никой не ме е карал да нося розови рокли и да си пускам къдрици. Всички клишета са ограничаващи.
326
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И КОГА Г-ЖА НИНОВА Е ВЗЕЛА НАУЧНА СТЕПЕН ПО ПСИХИАТРИЯ ИЛИ ПСИХОЛОГИЯ, ТА ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ ТОЛКОВА КАТЕГОРИЧНО? В ПРИРОДАТА ИМА БЕЗБРОЙ ЖИВИ СЪЩЕСТВА БЕЗ ДЕТЕРМИНИРАН ПОЛ ИЛИ С ПОЛ, КОЙТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ УСЛОВИЯТА НА СРЕДАТА. ПОМИСЛЕТЕ ПО ТОВА ПРЕДИ ДА ОЦЕНЯВАТЕ НЕЩАТА ПЪРВО СИГНАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО. И СЕ РАДВАЙТЕ, АКО ВАШЕТО ДЕТЕ НЯМА ПРОБЛЕМ С ДЕФИНИЦИЯТА НА ПОЛА СИ, ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ ХОРА СА ТАКА.
325
3
 
19
 
! Отговори
Ivan преди 1 година
Ninova e prava trjabva da ima referendum za tova nesto. Njakoi se opitvat da ni nasajdat djenderizma koeto e opasno.
324
4
 
21
 
! Отговори
Зорница преди 1 година
Точно така права е Корнилшя-Корни я наричам.Няма такова нещо като дете *** .Като малкко дете осемгодишно никой не знае какво е да си от другия пол просто си си твоя хол и това е.Тези внушения да се самоопределят дори осемгодишните от какъв пол да са това е идиотщина и гадост.Децата не са дорасли интелектуално,за да искат да сапот другия холА не трябва да позволяваме едно желание за секс наречено нагон или похотливост да дава повод да позволяваме едно дете да определя само пола си.
323
3
 
43
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Не я харесвам Корнелия, но в случая е права. В училищата не бива да има пропаганда на трети пол, *** идеологии, като родител1 и родител2 вместо мама и тате. Децата трябва да бъдат оставени на мира.
322
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е по-голям русофил от Нинова. не знам кой се връзва на тези неща..не Борисов си е изпратил сина в САЩ.
321
9
 
13
 
! Отговори
Арнолд Шварц е негър преди 1 година
Колкото и пъти да видя политик, "нагърбил се" да работи за някаква кауза ми се повръща. Тези крадливи ***, готови да прегърна и дявола за мангизи и власт, разпределили си всичко в тази държава, до последната троха.Тази е била дружина ръководител ка до 10-и Ноември, скандирала е "да здрасвует СССР, да здравствует КПСС...." веднага след това се превръща в "бизнес дама" с партийните куфари с пари на БКП. Ако и погледнете произхода сигурно е дъщеря на някоя висша партийна номенклатура,като
320
10
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Боко Тиквата не зима участие, за него е ясно, че само известността му пречи да си смени пола.
319
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Върла популистка... изведнъж и просветнало нещо, ама как пък точно преди изборите.. При това дъно което имаме, а тя е с единия крак отвън на Парламента.. няма да се очудя ако копейките пренасочат вота си към женската фашистка.
318
4
 
31
 
! Отговори
Нефен на бсп преди 1 година
Нинова, права си!
317
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време опорката беше: от ЕС ще забраняват ракията... Сега е: ще ви направят полово неориентирани .. колкото и забраниха ракията...
316
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Taя е по-зле и от Борисов, но поне в лъжите е по-добра..
315
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голема полититка, нема що, сега че видиме Шенген през на Макрон дупката.
314
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление много деца на запад биват подведени по този начин. Някои момчета цял живот няма да разберат какво е да боднат за първи път. -----////------ Това е страхотна логика. И какво от това? Ами ако изобщо не иска да боде? И какво ако не му хареса?
313
36
 
8
 
! Отговори
Иванов до Диана преди 1 година
Не можете да премахнете хомосексуализма, защото той е естествена част от човешкия вид. Съществува от векове , да появява се при малък процент от хората , но го има и то спонтанно, естествено. Ако не сте чувала , съществува и при животните, които трудно могат да бъдат определени като извратени или пък разделени на бедни и богати.
312
3
 
48
 
! Отговори
До Диана преди 1 година
Нинова НЕ зове за административна забрана на хомосексуалността, явно не си прочела статията. А зове само за Забрана на РЕКЛАМАТА на хомосексуалността в училищата и детските градини. И включването й в учебния процес.
311
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог е създал Адам и ***- той мъж силен, тя нежна и изкусителка. Прилъгва Адам с райската ябълка- познали страстта, сладостта, греха на мъжката и женската голота. Сексуалната страст между сила и финес затвърдява близостта и привързаността между две различни земни създания и плод на любовта им е съвършенството- детето. Не се бъркайте в най- висшето божие дело. Всеки да се чувства както иска, но да не го натрапва и налага.
310
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Нинова
309
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тези малоумнини ЕU идей...*** фо де Лайнд... Децата и семейството са ценност. Битката за тях е кауза
308
27
 
10
 
! Отговори
аз преди 1 година
Корни ,да ти кажа като старец ,че човек като остарее ще, не ще става полово неутрален! На младини бях голям е..ач, сега и аз не знам какъв съм.