Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем

Битката за децата и семейството е кауза, заяви тя
27 фев 2023 14:30, Александър Попов
523
Нинова скочи: Родители, вижте "Берлинале" и какво ни чака, ако не прогледнем
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова коментира завършилия кинофестивал "Берлинале" и наградата на осемгодишно дете в категория без полова идентичност.
 
"Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен "полово неутрален". Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То не че не е проблем това ама докарахме народа до просешка тояга докато вие не си знаете парите, това може се реши само с един закон в парламента, що не направите референдум за 3000 нетно заплата?
306
37
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Корни я яхни ***, вземи мутрофанова и политайте към сибир. Немате работа в България!
305
19
 
17
 
! Отговори
росатом преди 1 година
Нинова,я кажи колко спечели от износа на оръжие за Украйна,само че през Полша.Не ни прави на балъци.
304
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма такова нещо. И в РБ по време на окупацията се държаха възпитано. Даже водка не пиеха.
303
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Социализъм като дума е от мъжки род А председателят на социалистическата партия?
302
6
 
33
 
! Отговори
Бог да ни паци преди 1 година
от всички политици и политически партии! Побъркали да се напълно. В Италия избраха за лидер на лявата уж партия PD бисексуална, която щяла да се бори с Мелони. Почти на 40, няма намерение да ражда и откровено си признава, че имала годеница, която я подкрепяла. Не знам каква е причината да я изберат за лидер на тази голяма партия. Родена в Швейцария, нищо италианско и женско в нея. Явно, защото е с еврейско-украински произход и била доброволец в щаба на Обама.
301
35
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази чете руската конституция
300
10
 
49
 
! Отговори
Ючбунар преди 1 година
Евалата Корни. Понякога и от най-неочакваната партия, може да чуеш нещо смислено. Браво.
299
26
 
21
 
! Отговори
Тоско преди 1 година
Ти твоето дете си го оправила, благодарение на парите, откраднати от нашите родители...така че няма нужда да мислиш за децата на другите
298
7
 
42
 
! Отговори
семейството преди 1 година
Природата ни е създала като момченце и момиченце. Това е положението . Ако някой се чувства безполов може да го заявява колкото и където иска. Аз не бих се гордял да се чувствам безполов, но има и такива които се гордеят и даже го крещят на митинги. Дали ще се оставите на манипулациите на политиците си е ваш избор. И не се сърдете после че живота става все по-грозен и лош.
297
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След изборите сигурно няма да е на дневен ред.. Клоуни
296
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова скочи да излъже някой друг балама, въобще не и дреме за ***.
295
2
 
9
 
! Отговори
ано23 преди 1 година
А какво мислят по този въпрос българските представители от БСП в Европейският парламент и каква позиция отстоява парламентарната фракция на европейските социалисти, където БСП членува?!? Да не би да е обратното, на това което казва Нинова!
294
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛенинДнес.бг
293
24
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Тъкмо се зарадвах , че е скочила някъде от високо и надолу с главата , а то демонстрира предизборно ниския си интелект ! Евала кУрНЕлио , евала паРтио !
292
3
 
29
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Най-накрая едно нещо, с което да съм съгласен с деугарката Нинова. Ти какъв си мислиш, че си, няма абсолютно никакво значение. Има хора, които си мислят, че са гугутки, други мислят, че спагетеното чудовище съществува. Природата е създала два пола - мъжки и женски, и хората се раждане от единия или другия пол без значение как се чувстваме и какво мислим.
291
23
 
9
 
! Отговори
Радо преди 1 година
Тая май не е "скачала" над учебниците и не знае , че "джендърите" нямат нищо общо с "различната сексуална ориентация" ! Не е лесно да си Про.стттт , че и да го тръбиш навсякъде !
290
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова,докато вие се борите за кокала и по-големи печалби, то една част народа се озлоби,избива го на престъпление,безотговорност,а друга част се превърна в ***,мързеливи и безотговорни безполови същества!Е,така е като превърнахте свободата в свободия!Важното е,че вие сте добре и трупате ли,трупате пачки от комисионни и договори,макар и в ущърб за народа!Всичко се обърна наопаки само за две години и едва ли ще може да се върне доброто време отпреди да нахлуете вие и шайките ви!Свършихте ни
289
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно права е, но за съжаление младите и имащи се за много интелигентни, модерни и учени хора не могат да прозрат това.
288
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 година
:)