ГЕРБ не коментира темата за премиер

Това обяви Делян Добрев
Обновена: 28 фев 2023 10:38 | 28 фев 2023 10:38, Росен Стойчев
29
ГЕРБ не коментира темата за премиер
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ не коментира темата за това кой да бъде премиер, ако мандатът попадне при тях, а набляга на това как да бъде намалена инфлацията. Това каза в студиото на Нова Нюз Делян Добрев от ГЕРБ.

„Хората обедняват. Прясното мляко в Германия струва 1 евро, у нас - 4 лв. Според Кирил Петков тя ще падне от само себе си. Не, няма да падне така. Инфлацията при управлението на ГЕРБ беше между 0 и 2%.

Още по темата
Нашата цел е хората да спрат да обедняват, а ние да спрем да теглим по 1 млрд. дългове”, коментира Добрев.

„Колкото повече вдигаш доходите, толкова повече помпаш инфлацията. Лявата БСП има много по-добра финансова политика, отколкото ПП. България задлъжнява с 1 милиард на месец”, допълни депутатът от ГЕРБ.

Според него следващият кабинет трябва да е от политици. При експертните правителства се губи отговорност, смята Добрев.

„Разговорите за бъдещо управление трябва да се водят по време на предизборната кампания. Очаквам след вота президентът да раздаде бързо и трите мандата”, поясни Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямаш право на коментар слушаш ако не вън подлезурко
19
3
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ГЕРБ БОРИСОВ ГЕРБ СТАБИЛНОСТ РАЗВИТИЕ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ ЧЕРЕПИТЕ НАПРАВИХА ПОГРОМ НАЗНАЧИХА ПОДМЯНАТА И РАЗРУШИХА ДЪРЖАВИЦАТА НИ СЕГА НЕЗНАМ
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя умствен инвалид от кога разбира от икономика ?
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите знаят най добре как се бори инфлацията и заедно с Дянков ни го показаха, постни пици, пенсия 100 Евро на месец, това са 200 лв до 2018г., заплата 350 лв, пенсионерите бяха обявени от вожда за калпав материал и гербавите провеждаха твърда политика на геноцид срещу тях, а със заплата от 350 лв изгониха работещите.А по това време в ЕС инфлацията беше 0, лихвите бяха под нулата! Но за кражби пари винаги имаше. И сега се готвят отново да намаляват пенсии и заплати за да има за кражби.
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изказването на Добрев е ясно за хора, които разбират от финансии и държавни финанси. На другите каквото и да им се говори все не им е ясно. Те си искат сега, сега да си поживуркат добре. Ако някой знае как се бори корупция да действа, но всички се спотайват. А българина обича да се корумпира.
15
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя крадец как не го е срам да се появява на екрана, това човече, ако може въобще да се нарече така е еманация на простащината и арогатноста истинско подобие на вожда от Банкя, осъден лъжец и крадец. По гербавото управление назначи цялата си рода на държавна служба в Хасково, цялото саниране на завишени цени ,кражби в града бяха под негово ръководство. А в енергетиката какви поразии направи нямат оправяне. Но ние си искаме бат Бойко нали?
14
6
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не се занимаваите с празни приказки 12 години стигат ниска изб активност избори додупка старите му-цу-ни пак са в листите никаква промяна гавра с българите
13
10
 
9
 
! Отговори
След преди 1 година
...тези 14 години НАРОДЪТ НЕ ВЯРВА НА ПОЛИТИЦИТЕ. НА ВСИЧКИ.
12
7
 
12
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
ЗА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО Е НУЖНО ДА ИМА НАКАЗАНИ СПРАВЕДЛИВО ЗА КРАЖБИТЕ 12 + 2 ГОДИНИ. ТОЕСТ И НА СТАРИТЕ КРАДЦИ, И НА НОВИТЕ. НО ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ.
11
4
 
10
 
! Отговори
Пророк преди 1 година
Няма да има правителство и след 02.04.
10
5
 
11
 
! Отговори
До дадо соци преди 1 година
Така е, НО ВКИЧКО ГРЪМНА ТОЧНО ЗАРАДИ ТЯХНОТО КРАДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ. ТОЕСТ СТАНА ТОЧНО КАКТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА. ДОБРЕТО ПРИКЛЮЧВА ЗАРАДИ ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ И НЕКАДЪРНОСТ. И НА СТАРИТЕ, И НА НОВИТЕ.
9
8
 
9
 
! Отговори
до Дядо Соци преди 1 година
Хора с отрицателно IQ не трябва да се изказват и най-вече да гласуват...
8
6
 
9
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 1 година
" ШАЙКА" АНТОН ТОДОРОВ. КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ТОЗИ ЧОВЕК?!
7
7
 
11
 
! Отговори
ОК преди 1 година
Не ни трябва премиера ви, изчезнете като дръпнати от Магнит(ски)...
6
19
 
7
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 година
Кой каквото и да ми говори ,при ГЕРБ беше най добре.По ниски заплати и пенсии , но с по голяма покупателна способност от днес.Цените се вдигаха със стотинки за година . Имаше сигурност и предвидимост.И тогава жилищата бяха скъпи , но все пак достъпни. Сега всичко е извън контрол.ГЕРБ е единствената ни надежда. За това мислете.Други няма.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво се очаква да коментират, като заповедите от Козяк са да управляват заедно с ПП? Да кажат, че премиерът ще е от ПП ли?
4
6
 
22
 
! Отговори
Мерси преди 1 година
Герб, не мерси! Не сме чак такива мазохисти...
3
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Само хора , непознаващи дори основите на икономиката могат със заеми да вдигат пенсии и някои заплати. Те ни докараха до тук - най-бедната страна с най-високите цени.
2
11
 
9
 
! Отговори
Предишния преди 1 година
премиер който ГЕРБ предложиха беше много подходящ. Политиците в България имат нужда от МОЗЪЧЕН ХИРУРГ.
1
15
 
10
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Пак абсолютни глупости, при управлението на ГЕРБ нямаше война в Украйна, в момента ужасна инфлация има в цяла Европа, поради зависимост на европейската икономика от руски суровини, вината за това не е в Киро.