Обявиха секциите в други държави

Голям борй в Австрия
11 мар 2023 18:15, Росен Стойчев
8
Обявиха секциите в други държави
Снимка: БГНЕС

В Австрия ще има 15 изборни секции за вота на 2 април. Това става ясно от решението на ЦИК.

Още по темата

 
Секциите ще са във: Виена - 9-ти Бецирк, Виена - 10-ти Бецирк, Виена - 13-ти Бецирк, Виена - 22-ри Бецирк, Виена - Дом Витгенщайн, Виена (ПП на РБ към ООН, ОССЕ и други международни организации), Грац, Залцбург, Инсбрук, Клагенфурт и Линц.
 
В Норвегия засега е ясно, че ще има 2 секции в Осло. Очаква се съгласие за още 9 секции: В Берген, Будьо, Олесунд, Сандефьорд, Систранда, Ставангер, Тромсьо, Трондхайм и Хамар.

В Швейцари ще бъдат разкрити секции в Берн (посолството) и в Женева (ПП на РБ). Очаква се съгласие за още 9 секции: в Базел, Кройцлинген, Лозана, Локарно, Люцерн, Санкт Гален, Цуг и 2 в Цюрих.

Тези секции ще бъдат обявени при условие, че до 20 март 2023 г. приемащата страна даде съгласието си да бъдат образувани избирателни секции извън дипломатическите и консулски представителства, се казва още в решението на ЦИК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: изборирешениедържави
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избори ли ще има пак? Олееее, нямам търпение.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да е жалко, но ДПС са единствените които имат ясно програма и вече 30 години я преследват. В новия световен ред няма място за малки държави. Както няма място за малки фирми. няма как да очакваме нещо да зависи от шепа продажни партии и група бедни душици
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само бабите гласуват вече ро швил;ша.. Другите не виждат смисъл.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен който не е пребивавал повече от 180 дни в България да не гласува.. Говоря за всичките БГ в ЕС и извън ЕС..
3
1
 
8
 
! Отговори
Гадняр преди 1 година
Специално за секциите в Турция Слави Трифонов ви е последния проблем. Още през управлението на НДСВ започнаха да издават български паспорти на турски граждани под предлога, че били деца и внуци на български изселници. Хора които не знаят и дума на български език. По време на Тройната коалиция (БСП, ДПС, НДСВ) този процес се засили, защото вече бяхме станали част от ЕС и можеше да се пътува безвизово навсякъде в Европа.
2
1
 
8
 
! Отговори
Хммм! преди 1 година
Австрия! Всички знаем как през 1990 г. "изнесоха" ( с чували) пенсионния фонд на България в Австрия! Знаем как през 1997 г. откраднаха спестените ни пари в банките и ги отнесоха в Австрия! И пратиха Тодор Вълчев ( главния банкер ) да ги пази и контролира! Това направиха комунистите , а днес техните деца и внуци ползват тези милиони( сигурно са милиарди вече) и се устройват да управляват и крадат отново по образец на бащите си!!!
1
2
 
13
 
! Отговори
батко Али Реза преди 1 година
Благодарение на ИТН и Слави Трифонов, изборните секции в Турция са 160!! А ги бяха орязали до 48! Благодарим ти Слави! Аферим, машала и Аллах да ти наспори години.