Проф. Константинов: Необходим е ясен протокол за бомбените заплахи по време на вота

Шансът за бомба е малък, но при такава ефектът ще бъде опустошителен
29 мар 2023 21:49, Йоана Цонева
7
Проф. Константинов: Необходим е ясен протокол за бомбените заплахи по време на вота
Снимка: БГНЕС

"Това, което трябва да се направи е да се съберат всички отговорни институции в страната, заедно с ЦИК, и да се изготви ясен и кратък протокол как ще се действа единно в случай на бомбена заплаха по време на изборите, и да е ясно кой поема отговорността", това заяви проф. Михаил Константинов пред Нова телевизия.

"През последните два дни допуснахме хаос при реакциите на бомбените заплахи. Едни училища изпълниха инструкциите, затвориха сградите, пуснаха учениците и провериха за бомба. Други директори поеха риска да продължат учебните занятия", каза още той.

Още по темата
По негови думи шансът да има бомба е малък, но ако има взривно устройство ефектът ще бъде опустошителен.

Константинов смята, че гласуването с хартиена бюлетина ще върне около 200-300 хиляди души в сравнение с предходните избори.

„Коалицията около ГЕРБ-СДС има по-голям шанс за съставяне на кабинет, защото оставиха повече отворени врати. От другите чуваме само „или сме първи, или нищо“. Трябва да се направи сериозно усилие, нямаме право да си играем повече със съдбата на България“, завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
profesore meztatite sa besplatni no tvoite i na grob ne ispylnimi taka ze meztai bombenite saplahi snaem ot kade idvat ot bankj
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да признаем резултатите от тези избори -- държавата е завзета от чужди слуги, които фалшифицират всичко, включително и изборите.
5
0
 
0
 
! Отговори
О Шипка преди 1 година
Господин професора предвиди гласуването с хартии, но не предвиди че руските му братя ще атакуват изборните секции с бомбени заплахи. Електората е наплашен, само електората на БКП свикнал да води партизанска война ще атакува безстрашно урните.
4
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ти не бе ли обслужващ мафията и путин...манипулиращ вота на Българите в опит да ги превърнеш в...роби на раша???не всичко е пари, сметки...синовете ти и внуците ти ще платят...греховете ти!Сащ имат и бюджет за *** като теб!!!...много си грешен и си в светлините на прожекторите!!!надявам се си изчислил строежа...ковчег с чекмеджета...
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вълшебната флашка на Дуловската принцеса е заразена с вирус. Не вкарвайте нищо в нея.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Професорът Констаантинов не вярва на машините. Смята със сметачна линийка герберските победи.
1
5
 
1
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Браво на проф. Константинов и най-вече браво на неговите лични партийни и обществени ръководители, че не бездействат, ами активно настояват и се стремят към все по-нови и все по-ясно протоколи. Браво!