Атанасов: Пречката за съставяне на мнозинство е Борисов

Очаква да се потърси подкрепа
13 апр 2023 11:04, Росен Стойчев
81
Атанасов: Пречката за съставяне на мнозинство е Борисов
Снимка: БГНЕС

В политиката подкрепата се търси, не се носи на тепсия. ГЕРБ и ДПС имат резервно мнозинство, но не искат да го използват. Искат ПП-ДБ да подкрепи техния избор за председател на Народното събрание.

Още по темата
Такова мнение изрази в студиото на Нова Нюз Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ на ПП-ДБ.

„Минаха 10 дни от изборите, но никой не ни е търсил за каквито и да е елементарни консултации по отношение на организацията на работата на НС. Ако има някой, който най-много пречи за това се създаде мнозинство, това е Бойко Борисов. Вчера най-после на председателски съвет ГЕРБ чуха какво им казах - че трябва да потърсят подкрепа. След това следобед поискаха среща. На нея бяхме помолени да потърсим механизъм на мирно съвместно съществуване. Това е хубаво. Беше чут нашият призив и предложение за ротация на председателите на НС. Колегите от ГЕРБ казаха, че ще го обмислят внимателно”, допълни Атанасов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
За съжаление никой не разбира, че докато е жив Бойко страната ще върви все надолу и надолу. Бойко и герб са най-страшната метастаза в тялото на България.
61
0
 
4
 
! Отговори
Киноман преди 1 година
Неземна радост. Тоя го има в продължението на Властелина на пръстените.
60
2
 
9
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Значи това злобно нещо,наречено ген.Танас , изключително нагло.Това нещо се подвизава 32 год.в политиката и нищо,ама нищо не е направило полезно за България,занимава се само с доноси,интриги и да мрази.Е това нещо е завършило ж.п. техникум в Русе с тройки и с връзки баща му - .ченге го е уредил да влезе право в Университет от квотата на БКП. И като студент е станал доносник.Ей ,че нагло Същест ..во..Абе ей ти си пълна трагедия пред Борисов
59
2
 
6
 
! Отговори
Гном преди 1 година
А,дали пречката не си ти,комунистическо прокурорче. Никой не те иска теб,защото приличаш на жаба. Даже младежката ти организация не те иска и те напусна. Той за Борисов разправя,че бил пречка. Сам не можеш и 1% да събереш тръгнал с тиквата да се мери и да е арогантен.
58
0
 
6
 
! Отговори
######## преди 1 година
20 години ни управлява престъпник ,бандит. Достатъчно е да му чуете произношението в юту за да се сетите що за рептил. Така или иначе е политически труп. Най вероятно го осъзнава. Страх го е да не му потърсят отговорност за престъпленията и убийствата. Бог да ги прости Ваньо Танов и Мишо бирата. А цялата нация е заложник на един ***.
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Късата пръчка Танасов се навира във всяко колело.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли някаква статистика какво има по недействителните бюлетини - колко от са нарисувани със средни пръсти, благословии към родата на политиците и други неудобни за пред деца изрази. Уверен съм че огромната част са такива - много хора им писна и по този начин изразяват отношението към политиката, а господин ГНОМ си мисли, че неграмотните купени роми са грешили...
55
8
 
11
 
! Отговори
До Пак преди 1 година
Боко открадна парите и с тях направи три лъча на метрото,околовръстното на София,десетки километри магистрали,увеличи минималната заплата от 240 през 2010 до 610 въпреки световната криза,завърши Дунав мост 2 през 2013.и още много други неща...А тези чегъртачите със същите пари не направиха нищо,а ги присвоиха и плюят по тези направили нещоВсе повече българи бяха доволни от стандарта който са постигнали,докато тези не въдвориха хаоса в цялата страна и обвиняват другиго!
54
5
 
5
 
! Отговори
Пак преди 1 година
Боко открадна парите вие щехте да ги връщате, да го арестувате да го чегъртате, ама боко пак е тука ипарите ги няма, а вие вече огладнехте, требва да се ***, така че забравихте за ония пари. Е да ама сте фалирали държавата и сега даже и да се разберете - много бързо ще си припомните, че вие в момента споделяте отговорността за окраденото преди. Вие ще замитате престъпленията на Герб отново.
53
2
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 година
,,Колкото по голям е човекът толкова по лесно попадат в него стрелите и насмешките!Джуджетата по трудно се уцелват",,-колко прав е великият Х.Хайне
52
2
 
11
 
! Отговори
възрастен преди 1 година
Този разградски социалистически прокурор,отличник на репресивният апарат на БКП, ,вместо да е там където е пратил много хора ,днес раздава правосъдие !Срамота!
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Наско Гнома миналото му пречи.
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях член на ДСБ, но напуснах именно заради този субект.Сега се хванаха с най-ляво популистката партия, която е управлявала държавата. Аз съм човек с дясно консервативни възгледи и се оказа, че определено съм сбъркал партията. Те са всичко друго, но не и десни.--------------------------------------------От километри ти личи кчкъв герберски т.рол си
49
4
 
19
 
! Отговори
от село преди 1 година
Грешката си ти танасе ,Боко е създал партия ,а ти като куковиците снасяш запъртъци където и да отидеш ? Пази си билета от БКП то ,че останалите не ги помниш.Най вреден и злобен е мъж джобен формат ,може да е на някой в краката ,но той си мисли ,че е над главата му ,жалко и смешно човече .
48
5
 
12
 
! Отговори
Недозрял преди 1 година
Паляч@@@@, Герб е създадена от Борисов и все още не е изчегъртена. А тИ би ли се отказал от рода си?
47
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов и Пеевски в затвора , а не в парламента!!
46
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За музея си братче!
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дядо вади ряпа!
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дедо, не стряскай хората с вида си,държането си и *** си манталитет!
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марш от страната бе гном омразен