БСП внася референдума срещу джендър идеологията

Инициативният комитет събра обществени авторитети, похвали се Нинова
Обновена: 26 апр 2023 18:51 | 26 апр 2023 11:43, Камелия Цветанова
349
БСП внася референдума срещу джендър идеологията
Снимка: архив, БГНЕС

БСП инициира провеждане на референдум с въпроса „Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?“ и днес Инициативният комитет внася официалната регистрация в деловодството на Народното събрание.

Още по темата
„От БСП не искаме да се допуска джендър идеологията сред децата и учениците. За нас битката за децата е кауза, тя е надпартийна и национална“, коментира партийният лидер Корнелия Нинова.

„В Инициативния комитет се включиха авторитети, учени, адвокати, психолози, спортисти, авторитетни обществени личности, които се ангажират с тази кауза“, добави тя.

Адвокат Владимир Шейтанов от Инициативния комитет посочи, че има пропуски в законодателството и заради това целта на референдума е да се подобри.

„Започваме събиране на подписи, за да се чуе гласът на обществото желае ли неговите деца да се занимава в училище със сексуални права и идентичност на деца в детската градина и първите класове на училището или искаме образователната система да остане ковачница на кадри“, коментира той.

Още за днешния парламентарен ден вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До пълни тъпотии пак - Това са го приказвала в дания 2010-а. 2019-а приятелката ми имаше две "Транс съученички". На 19-20 години. Как се става транс с операция на 19 години, при положение, че те карат да чакаш поне 2 години? А а сетих се- като започенш да се натискаш от 17 годишен. А имаше и едно момиче, с отрязани нянки и после ластична операция и хормони, за има "тяло на момче". Видях белезите на плажа един път ... ОТВАРАТ!
200
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинският референдум е този за суверинитет. Но БСП, като всяка европеидна партия, е за заробввне на България.
199
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Или може би точно защото Нинова не желае да вземе отношение за надвисналата над България война, затова опря до джендъра." - Искаш да кажеш тази нинова, която многократно се обяваваше против изпращанеот на помощ за Украйна? Тази Нинова ли нямала отношение към войната? Сега, не я харесвам и аз, но моля те, не прави такива твърдения.
198
8
 
5
 
! Отговори
Антон Чехов преди 1 година
Това само показва колко неадекватна е Нинова в момент, в който войната тропа на вратата на България. Или може би точно защото Нинова не желае да вземе отношение за надвисналата над България война, затова опря до джендъра. Съвсем доскоро Нинова твърдеше, че решението на Конституционния съд решава всички проблеми. Тогава защо ще прави референдум, нали? Защото е извън властта и се сети за джендъра
197
1
 
5
 
! Отговори
Нужен е преди 1 година
но за да събере достатъчно гласове, трябва да се проведе едновременно с някакви избори.
196
2
 
2
 
! Отговори
Тези са болни преди 1 година
Нашата соц партия уж лява ама не. Не могат и не могат че това не в най-големия проблем на света е ясно но се преекспонира и от двете страни загуба на време
195
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хомосексуалните трябва да са извън закона, това са извращения.
194
2
 
9
 
! Отговори
пълни тъпотии пак преди 1 година
това се учи в училище по биология 8-10 клас къде в детските градини ниякой говри за такива неща вие нормални ли сте с какво ни занимавате
193
1
 
7
 
! Отговори
какво е това преди 1 година
БСП иска да забрани са има хомосексуални хора ли, те за Господ ли се мислят, не ми е ясно какво точно искат
192
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и не станахме Швейцария на Балканите, дай да станем Англия на Балканите.
191
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На нас и алкохола и цигарите, ни бяха забранени до 18 години, докато не сме навършили пълнолетие, направете същото и с джендърството, като искате да го озаптите , запазвайки спокойствието и здравето на децата!
190
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименАко се изолират децата до 18 години от джендърологията, не мисля, че с нещо джендърите и обратните вредят на някой, просто не трябва да въвличат децата в подобни неща и разни теми за полове , сексуални избори и т.н., докато не са навършили пълнолетие от 18 години и това да бъде задължителен закон!
189
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само че ние помним официалното посещение на представители на ЛГБТ общността в централата на ул. "Позитано" 20. Беше в навечерието на избори, по времето на управлението на Станишев. Репортаж за това посещение излъчиха в централните новини по телевизията.
188
2
 
5
 
! Отговори
Маилс преди 1 година
Aбе що не си...мамата.Бесепарите са в правото си да искат допитване до гласа на народа .Знаете ли в ква клоака са се превърнали водещите европеиски държави и то само защото шепа неориентирани са взели власта.Аз уважавам всеки които се допита до народа си -естесвено след като обесни целите си .Твърдението че някои бил *** и не осъзнавал определени неща е съвременната научна фантастика .Ти попитаи а после ще имаш много време да съзнаваш избора
187
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви кадри с висше образование ще създавШ?? Да ги пращаш на бригади да берат чушки, царевица и тем подобни?? Много е скъпо за държавата!! Щом като държава може да я управляват хора без висше образование, значи и приирането на селскостопанската продукция може же такива кадри!!Услади ви се продажбата на висшисти на други държави с Тиквата проста, а вие ни разбихте жилищата през това време!!
186
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понякога хора го правят, за да си спасят живота! За това аз съм против такъв референдум!!
185
7
 
5
 
! Отговори
Джендърин преди 1 година
Много ме вълнува *** Копейкин какво мисли по въпроса ?
184
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път БСП ще иде не на пето място, а на шесто.
183
9
 
9
 
! Отговори
Бонжур преди 1 година
Този въпрос не решава проблема, който Нинова иска да реши или поне се прави, че иска да реши. Първо, това не засяга въобще хомосексуализма. Второ, джендърът не е трети пол, което очевидно Шейтанов не може да схване. Трето, училището е едно, а медиите, киното и литературата са съвсем друго. Резултатът е никакъв. Прилича повече на рекламна акция.
182
18
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
БСП-то са на доизживяване. Иначе съм твърдо против начинанието им! Крайно време е ЕС да се намеси и да даде възможност смяната на пола да се дискутира свободно у нас и в училищата. Не може вечно да сме най-изостаналата държава, където всичко се случва с 20 години закъснение.